You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι σκέφτεστε αμέσως μετά το σεξ με την εκδιδόμενη?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε ελεος.....μολις μου στραγγιξαν τον πουτσο και θα σκεφτομαι μια σχεση.....Ποσο μου λειπει μια σχεση.ποσο ψευτικα ηταν ολα
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
τυπε ελεος.....μολις μου στραγγιξαν τον πουτσο και θα σκεφτομαι μια σχεση.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω σκεφτομαι που να παω να φω κανα παϊδάκι ας πουμε
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
αν πετυχει για τα καλα η συνευρεση, αραζω στο κρεβατι και κοιταω το ταβανι για κανα λεπτο (η αλλη ντυνεται και φευγει), χωρις να σκεφτομαι πολλα.
ε μετα παιζει φουλ ορεξη για τα παντα.
ε μετα παιζει φουλ ορεξη για τα παντα.
μονο τα μπαλακια μας αδειαζουν.αλλα η ψυχη μας μενει γεματη απωθημενα.ανολοκληρωτα ονειρα.τον ερωτα που δεν θα ζησουμε ποτε.τα ονειρα που μας στερησαν οι γυναικες αυτης της χωρας.αλλα δεν πειραζει τιποτα δεν ειναι τελειοτυπε ελεος.....μολις μου στραγγιξαν τον πουτσο και θα σκεφτομαι μια σχεση.....
Κι άμα το πολυπιστέψεις,ξέρεις τι σε περιμένει...Τι μουναρα γαμησα, και μου φερθηκε και πολυ σουπερ....Λες να με γουσταρη ;; Γουσταρη το μωρο στανταρ
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
μονο τα μπαλακια μας αδειαζουν.αλλα η ψυχη μας μενει γεματη απωθημενα.ανολοκληρωτα ονειρα.τον ερωτα που δεν θα ζησουμε ποτε.τα ονειρα που μας στερησαν οι γυναικες αυτης της χωρας.αλλα δεν πειραζει τιποτα δεν ειναι τελειο
Βάλε θερμόμετρο
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
να "ξεκουμπηστω" να φυγω ... αν εχω διαθεση (που συνηθως εχω μετα απο συνευρεσεις...ενδορφινη), ή για καμια μασα, ή για κανα ποτακι μ κανα φιλο
παντως η πρωτη πρωτη σκεψη με το που φυγει η κορασις, εξαρταται αναλογα απ τη συνευρεση μαζι της...αν ειναι υπερμετρα θετικη ή υπερμετρα αρνητικη, σιγουρα η πρωτη σκεψη θα "κινηθει" γυρω απ αυτο...
γενικα στα γαμησια (ειδικα με τανες) δεν γουσταρω πολυ gfe φαση, θελω εκφυλα και πουτανιαρικα πραγματα
παντως η πρωτη πρωτη σκεψη με το που φυγει η κορασις, εξαρταται αναλογα απ τη συνευρεση μαζι της...αν ειναι υπερμετρα θετικη ή υπερμετρα αρνητικη, σιγουρα η πρωτη σκεψη θα "κινηθει" γυρω απ αυτο...
γενικα στα γαμησια (ειδικα με τανες) δεν γουσταρω πολυ gfe φαση, θελω εκφυλα και πουτανιαρικα πραγματα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επρεπε στα μπουρδελα να μπορουμε να την πεφτουμε και για καναν υπνο μεταεγω απλα τις ποιο πολλες φορες βαριεμαι να σηκωθω απο το πορνοκρεβατο....και μετα θελω οπωσδηποτε να φαω βρωμια
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
εγω απλα τις ποιο πολλες φορες βαριεμαι να σηκωθω απο το πορνοκρεβατο....και μετα θελω οπωσδηποτε να φαω βρωμια
Καλύτερη βρωμια απ το μουνακι της γκομενας υπάρχει?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
υπαρχει απεξω το λουκανικο και η πανσετα.....στον μυλο στην σαλονικη ειναι γεματο καντινες ΠΣΚΚαλύτερη βρωμια απ το μουνακι της γκομενας υπάρχει?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
μακαρι,με το κατι παραπανω φυσικαεπρεπε στα μπουρδελα να μπορουμε να την πεφτουμε και για καναν υπνο μετα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μακαρι,με το κατι παραπανω φυσικα
Επισκέπτης
το μονο που σκεφτομαι μετα ειναι.. ελπιζω να μην κολλησα τιποτα..
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
το μονο που σκεφτομαι μετα ειναι.. ελπιζω να μην κολλησα τιποτα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις