Νέα

Τι σημαίνουν τα καφέ μουνόχειλα? τι σημαίνει η σκούρα κωλοτρυπίδα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

για το προ-προηγουμενο ποστ μου ξεχασα να το βαλω

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δεν είναι ευκαιρία αν το κάνει
με ένα καινούργιο σετ πιστόνια και στρόφαλο
να κάνει αύξηση κυβισμου;;;;
Φτιάχνει και ένα προγραμματάκι
σε συνδιασμό με reprofiling εκκεντροφόρων
και πάει σε διπλά άλογα.
θα του παει πολλα απο οικονομικης αποψης,βεβαια η σωστη δουλεια ειναι αυτη που λες :2funny: :2funny: :2funny:

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Γειά σε όλους τους καυλιάριδες εδω μέσα!

Έχω μια απορία για όποιον γνωρίζει. Η γκόμενα μου έχει μουνόχειλα που απο ροζ γίνονται καφε (στο κάτω μερος, γύρω απο την τρύπα της). Σημαίνει κάτι αυτο?
Αναρωτιέμαι μήπως τα μουνόχειλα αλλάζουν χρώμα με το πολύ πήδημα, και απο ροζ γίνονται καφέ. Ισχύει κατι τέτοιο?

Αντιστοιχα, αναρωτιέμαι μήπως ισχυει το ιδιο για τον πρωκτο της. Η σούφρα της δεν είναι ροζ, είναι σκούρα. Είναι όλες οι σούφρες κάποιο συγκεκριμένο χρώμα ή μήπως σημαίνει οτι τον έχει φαει ατελείωτα απο πίσω?  :huh:

οποιαδήποτε γνωση πάνω στο ζήτημα ειναι χρήσιμη!

Ευχαριστώ μάγκες!

ρε φιλε δες καμια τσοντα και πες μου τα μουνια που πεζουν που ειναι χιλιοξεσκισκενα εχουν ή δεν εχουν ροζ μουνακια και κολακια γιατι θα μας τρελανεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

Αμα η σούφρα είναι καφέ
και τα μουνόχειλα  ροζέ
θα φταίει τότε η ποικιλία
θα είναι Merlot απο Τουρκία

Αμα η σούφρα είναι ταμπά
και τα μουνόχειλα λιλά
ασκούπιστα θα ναι σκατά
που μείναν μήνες εκει δα !

Τώρα να είν΄ όλα καφέ
σε στυλ που λέμε NesCafe
τέτοια περίπτωση ακόμη
δεν έχει δεί η επιστήμη !

:grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Κάνουν λεύκανση κωλοτρυπίδας καλέ, που ζειιιιις!

....οπως ειπε και η Ντουβλη στην προσφατη ''κοινωνικη'' ταινια που γυρισε¨:''εχω κανει λευκανση κωλοτρυπιδας''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
I

idanikos2011

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχει καμια σχεση με τη σεξουαλικη ζωη της και χρηση...
το να σκουραινουν οι εν λόγω περιοχες εχει να κανει κυριως με την ηλικια (καθως μεγαλώνει ο ανθρωπος τα σημεια χανουν τη σφριγηλοτητα με αποτελεσμα να αρχιζουν να φαινονται οι φλεβες που υπαρχουν εκει και ειναι πολυ πιο σκουρες απο άλλα σημεια του σωματος μας). επίσης η χρηση διαφορων κρεμων στα σημεια παιζει επίσης ρόλο στην αλλοιωση του χρωματος. κοιτα λίγο και τον δικο σου πωπό και θα δεις οτι δεν ειναι το ροζουλι του μπεμπη...  :grin:

χαχα, σωστός! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
Η κωλοτρυπ;α του ερωτοντος τι Χρωμα είναι?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κύριοι, μου θυμίσατε την κωλοτρυπίδα μιας κοπέλας που ήταν παλιά στο Αγίου Μελετίου (νομίζω), Γερμανίδα, νομίζω Dorin ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ρε γαμώτο. Ήταν μια μικρή τελεία, ένας τέλειος κώλος που δεν είχε το παραμικρό ψεγάδι.

Επειδή είμαι λίγο περίεργος, δε γουστάρω το "στα τέσσερα" επειδή βλέπω την μαύρη κωλοτρυπίδα, αλλά σε αυτή τη γυναίκα μου άρεσε να την βλέπω επειδή ήταν τόοοοοοοοοοοοσο τέλεια. Κατά τα άλλα μέτριο κρεβάτι.

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Σε ευχαριστώ για την πιο σοβαρη απάντηση μέχρι στιγμής. Αλλά αυτό είναι που αναρωτιέμαι, το ΠΩΣ σκουραίνει το μουνι ή ο κώλος?
Δε με νοιάζει που είναι σκούρο, αλλά αν έχει σκουρίνει απο φυσιολογικά αίτια ή αν τον έχει φάει ασύστολα  :huh:

Δηλαδη : αν σκουραίνει ο πρωκτός και το μουνί απο το πολύ γαμήσι ή απο τον καιρο?

Σε ευχαριστώ πολυ.

δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα...  δές τον δικό σου κόλο για παράδειγμα.. μετά δες του Λιλά... μετά κοίτα και της γκόμενάς σου..

αν δεν είναι και οι 3 κόλοι το ίδιο μαυρισμένοι.. γάμισέ τα.. αν είναι και οι 3 μαυρισμένοι και δεν είσαι ο Λιλάς.. ανοίγεις σαμπάνια...

και το άδειο μπουκάλι στο Λιλά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom