παλιοτερος απο το κολοψαρο1994ΣΤ (233) Διαβιβασεις
217 τουφεκιοφορος στον ευρο και σαμο
παλιοτερος απο το κολοψαρο1994ΣΤ (233) Διαβιβασεις
240 1996 Τριπολη Πεζικο Ιανουαριο μηνα. Οποιος εχει βγαλει χειμωνα Τριπολη ξερει για τι μιλαμε. Μετα Χαιδαρι, Διδυμοτειχο, Γλυκα Νερα Αττικης, Καρεας Αττικης.
Κάνας πιο γέρος δεν θα γράψει να έχει κοντινό μου νούμερο γμτ
Παγωσε ο κωλος σου τύπε ε???Οποιος εχει βγαλει χειμωνα Τριπολη ξερει για τι μιλαμε
Εντάξει ρε τυπε τι να πούνε και τα παιδάκια που ξεχειμώνιασαν Έβρο τοτε :-240 1996 Τριπολη Πεζικο Ιανουαριο μηνα. Οποιος εχει βγαλει χειμωνα Τριπολη ξερει για τι μιλαμε. Μετα Χαιδαρι, Διδυμοτειχο, Γλυκα Νερα Αττικης, Καρεας Αττικης.
Εχω ενα κλώνο απο το 1821.. σου κάνει?
ο Καραϊσκάκης ...Κάνας πιο γέρος δεν θα γράψει να έχει κοντινό μου νούμερο γμτ
240 1996 Τριπολη Πεζικο Ιανουαριο μηνα. Οποιος εχει βγαλει χειμωνα Τριπολη ξερει για τι μιλαμε. Μετα Χαιδαρι, Διδυμοτειχο, Γλυκα Νερα Αττικης, Καρεας Αττικης.
Παγωσε ο κωλος σου τύπε ε???
Εχεις πέσει απο C130 ρε θηρίο? Εγω απλά εχω μπει σε C130 απο Ν.Αγχιαλο - Ανδραβίδα
Θα ειχε τη φαση του τυπε. Το 2008 με ξανακαλεσαν για μετεκπαιδευση στο στρατοΠαίχτη 20 μήνες θητεία έκανα.. Δε θα ξαναπήγαινα για τόσο. Για κανα 6μηνο εύκολα
Τι να κλασει ο Εβρος μπροστα στην παγωνια και την υγρασια της Τριπολης ρε τύπεΕντάξει ρε τυπε τι να πούνε και τα παιδάκια που ξεχειμώνιασαν Έβρο τοτε :-
Δώσε νούμερο σειράς τύπε :S :S :S
Να με εδω.. μαχιμος ε?
Μήπως είσαι απο Λάρισα και γαμείς καμιά Βολιώτισα τύπε; :S :S :S