Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
ψημένα πες του τα κρουασαν , ΨΗΜΕΝΑ , ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑΝεος! Πηγαινε κψμ για κρουασαν και καφεδες… εφυγες! Πεταδην!
ψημένα πες του τα κρουασαν , ΨΗΜΕΝΑ , ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑΝεος! Πηγαινε κψμ για κρουασαν και καφεδες… εφυγες! Πεταδην!
στην εξωτικη καβυλη επρεπε να τον στειλουνθα σε γαμουσα , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑ
Λαγο επρεπε να σε στειλουν ή στο Τυχερό μαλακα , μεχρι και το κτελ ξεχναει να κανει παρακαμψη
εχω περασει και εκειστην εξωτικη καβυλη επρεπε να τον στειλουν
στην εξωτικη καβυλη επρεπε να τον στειλουν
τυχερε...εχω περασει και εκει
καπου εκει υπαρχει και ο καναδας
που να ειναι...θεληματα για πεθερα,να σφουγγαρισει,να πλυνει,να σιδερωσει,να τρεξει για τα εξωδικα,δουλευει μαλακα ο κοσμος,ΔΟΥΛΕΥΕΙ δεν τα ξυνει σαν και σενα
που εισαι κομμαντο μου ?
διαβασες ο Αθηναιος εκανε διανομη ΑΡΤΟΥ το κομμαντο του καρβελιού
θα σε ξεκωλιάσει τωρα , ετοιμασουπου να ειναι...θεληματα για πεθερα,να σφουγγαρισει,να πλυνει,να σιδερωσει,να τρεξει για τα εξωδικα,δουλευει μαλακα ο κοσμος,ΔΟΥΛΕΥΕΙ δεν τα ξυνει σαν και σενα
θα φερει και την απλωστρα;θα σε ξεκωλιάσει τωρα , ετοιμασου
πλυνε κωλο
ευτυχως υπηρχαν και οι μισθωτοι να στελεχωνουν ολα τα γιδοχώρια της επικρατειας....
που εισαι κομμαντο μου ?
διαβασες ο Αθηναιος εκανε διανομη ΑΡΤΟΥ το κομμαντο του καρβελιού
ηρθα βυσματικα αλλα οχι γες γιατι εκει σας πηγαινε πιπα κωλο ολο μεσα και βγαινατε αραια και που..γαμουσε ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕευτυχως υπηρχαν και οι μισθωτοι να στελεχωνουν ολα τα γιδοχώρια της επικρατειας....
αλιμονο σε εμας που μας στειλανε μεχρι το γες και μας ετρωγε η κινηση στην μεσογειων...
μια φορα παντως που εγινα λιωμα στα μπουζουκια με τον πουστη τον θειο μου και κατι μονδελα, 12 ωρα το μεσημερι, τους πηρα τηλεφωνο να τους ενημερωσω και ουτε ειχαν παρει πρεφα οτι δεν ειχα καν παρουσιαστει το πρωι...ηρθα βυσματικα αλλα οχι γες γιατι εκει σας πηγαινε πιπα κωλο ολο μεσα και βγαινατε αραια και που..γαμουσε ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ
μαλακα τετοιες μαλακιες γινοντουσαν στο Αθενς..εγω την ειχα κοπανησει κανονικα γυρναγα με τραινο,το πρωι δεν ξυπνησα,δεν ειχα δρομολογιο,πηγα μεσημερι και δεν ασχοληθηκε κανεις...μια φορα παντως που εγινα λιωμα στα μπουζουκια με τον πουστη τον θειο μου και κατι μονδελα, 12 ωρα το μεσημερι, τους πηρα τηλεφωνο να τους ενημερωσω και ουτε ειχαν παρει πρεφα οτι δεν ειχα καν παρουσιαστει το πρωι...
οποτε μπορεσεις ελα μου ειπαν...
βοηθουσε βεβαια και το οτι ξερανε το βυσμα μου τον βουλευτη...μαλακα τετοιες μαλακιες γινοντουσαν στο Αθενς..εγω την ειχα κοπανησει κανονικα γυρναγα με τραινο,το πρωι δεν ξυπνησα,δεν ειχα δρομολογιο,πηγα μεσημερι και δεν ασχοληθηκε κανεις...
αυτα τα εκανα και χωρις βυσμα μωρε μαλακα...το βυσμα ασχοληθηκε μονο για να με φερει Αθηνα γιατι ημουν αμεταθετος 15μηνο Εβρο και προτιμησα 19μηνο Αθηνα..βοηθουσε βεβαια και το οτι ξερανε το βυσμα μου τον βουλευτη...
κατα τα αλλα δεν πολυασχοληθηκα με τον στρατο...αξυριστος πηγαινα, σουρωμενος πηγαινα, καμια φορα δεν πηγαινα κιολας...