Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.037
Πόντοι
2.836
254...κ εγω εκει εκανα...Πλατη 618...
Διμοιρια Συντηρησεως...
Τριπολη-Πατρα-Πλατη κ Σταυρουπολη Ξανθης...
Εγώ με τα μόρια που μάζεψα 270 (180 έδινε από μονο του το στρατόπεδο) γύρισα Ευελπιδων(λόχος στρατεύσιμων).

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
αντε να βαλει και ο παλιος 175 Λεσβος Κ.Σ.Π.Α Ν.. Κυδωνιες , η αλιως ,Μπαρτζικ, οδ μεσων αρματων ,φυλαγαμε το ραδιοφαρο με 100% ετοιμοτητα ,που σημαινει οποτε γουσταρε ο καθε μ#λακας μεγαλογαλονας περναγε μια βολτα και βαραγε και ενα συναργεμο ,ετσι να μη βαριομιαστε νυχτιατικο,,,

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.359
Πόντοι
456
873 στον Καραβόμυλο τύπε; με τον αγωγό στη θάλασσα; είχαμε πάει μια φορά και τους δώσαμε καύσιμα και μου είχε κάνει εντύπωση το σκηνικό. Αν θυμάμαι καλά τη μονάδα.
873 Θεσσαλονίκη

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.517
Πόντοι
2.836
Ε01 Π.Α. Τρίπολη (νεοσυλεκτος συν ΜΕΤΑ) Σκυρος Λιόσια

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.745
Πόντοι
1.756
Εγώ με τα μόρια που μάζεψα 270 (180 έδινε από μονο του το στρατόπεδο) γύρισα Ευελπιδων(λόχος στρατεύσιμων).
Ο Κολλιας ηταν ακομα διοικητης??? εγω εφυγα απο εκει Φεβρ. του '99...

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
63
Πόντοι
0
2014 α εσσο 330 ναυτικο...κανελοπουλος

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.745
Πόντοι
1.756
Να σου πω ότι θυμάμαι,ψέμματα θα σου πω!
Ιστορια απο την Πλατη.....
Στο διπλανο χωριο στα Δικαια ηταν ενα κλαμπακι που λεγοταν Ασπρο-Μαυρο,και ειχαμε εναν λοχο προκαλυψης εκει...
Βγαινει ο αλλος εξοδουχος,και γνωριζει την "ευκολη" του χωριου...
Του λεει "εκει μενω...ετσι θα ερθεις...θα αφησω ανοιχτο το παραθυρο...μολις φυγω μετα απο λιγο ελα"
Αυτος απο την σουρα του,δεν καταλαβε κιολας τις οδηγιες,πηγε στο περιπου εκει που του ειπε, κ βλεπει ενα ανοιχτο παραθυρο...
Μπαινει στο λαθος παραθυρο,ξαπλωνει στο κρεβατι και αρχιζει να χαιδευει....
Ξυπναει η γυναικα και αρχιζει να ουρλιαζει...ξυπναει κ ο συζυγος κ λεει "ρε τι θες εδω εσυ"????
και τι απανταει ο απαιχτος...
"-Εσυ τι θες εδω??? Αυτη με φωναξε"!!!!!!!!!!!
Με τα πολλα....Γυρναει στο ταγμα κ βγαινει αναφερομενος....
Μαγκες....Στην αναφορα εχει καθισει ο διοικητης στα σκαλοπατια του λοχου,και κλαιει απο τα γελια...Εχει γινει κατακοκκινος και τρεχουν δακρυα....
"Τωρα τι να σε κανω???....Εχασες κ την ευκαιρια μαλακα!!!!....Εξαφανισου απο μπροστα μου".....
Δεν τον τιμωρησε...

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.037
Πόντοι
2.836
Ιστορια απο την Πλατη.....
Στο διπλανο χωριο στα Δικαια ηταν ενα κλαμπακι που λεγοταν Ασπρο-Μαυρο,και ειχαμε εναν λοχο προκαλυψης εκει...
Βγαινει ο αλλος εξοδουχος,και γνωριζει την "ευκολη" του χωριου...
Του λεει "εκει μενω...ετσι θα ερθεις...θα αφησω ανοιχτο το παραθυρο...μολις φυγω μετα απο λιγο ελα"
Αυτος απο την σουρα του,δεν καταλαβε κιολας τις οδηγιες,πηγε στο περιπου εκει που του ειπε, κ βλεπει ενα ανοιχτο παραθυρο...
Μπαινει στο λαθος παραθυρο,ξαπλωνει στο κρεβατι και αρχιζει να χαιδευει....
Ξυπναει η γυναικα και αρχιζει να ουρλιαζει...ξυπναει κ ο συζυγος κ λεει "ρε τι θες εδω εσυ"????
και τι απανταει ο απαιχτος...
"-Εσυ τι θες εδω??? Αυτη με φωναξε"!!!!!!!!!!!
Με τα πολλα....Γυρναει στο ταγμα κ βγαινει αναφερομενος....
Μαγκες....Στην αναφορα εχει καθισει ο διοικητης στα σκαλοπατια του λοχου,και κλαιει απο τα γελια...Εχει γινει κατακοκκινος και τρεχουν δακρυα....
"Τωρα τι να σε κανω???....Εχασες κ την ευκαιρια μαλακα!!!!....Εξαφανισου απο μπροστα μου".....
Δεν τον τιμωρησε...
Γαματοοοο!:2funny:
Καλά πάνω χαλαρά γενικά μας είχαν γιατί πέσαμε και στις μειώσεις θητειών από 18 σε 16 και 14 και ξαφνικά μείναμε λόχος από 75 άτομα σε 25.
8 μήνες μια έξοδο είχα φαντάσου,2ωρακια βγαίναμε και πηγαίναμε στη καφετέρια-μπιλιάρδαδικο-κωλομπάρο με 1-2 καμένες οπου χάζευαμε τσόντες στη TV και παίζαμε κάνα μπιλιάρδο.
Δικαία ανεβαίναμε μόνο για σκοπιά στο τάγμα εθνοφυλακής όπου έσκασε έφοδος τους είδε όλους να κοιμούνται,τσίμπησε ένα Α3 και έφυγε.
Πρώτη φορά είδα τόσο χεσμενο άνθρωπο μόλις είδε ότι έχασε το όπλο!!
Τη γλύτωσε μόνο με φυλακή και όχι στρατοδικείο.

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.289
Πόντοι
201
321 το 2012 στα ΚΕΕΜ της Σπάρτης

Μετανιώνω όσο τίποτα που δεν πήρα τρελόχαρτο και έκανα την υπηρέτρια στους καραβανάδες.
Από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.745
Πόντοι
1.756
Γαματοοοο!:2funny:
Καλά πάνω χαλαρά γενικά μας είχαν γιατί πέσαμε και στις μειώσεις θητειών από 18 σε 16 και 14 και ξαφνικά μείναμε λόχος από 75 άτομα σε 25.
8 μήνες μια έξοδο είχα φαντάσου,2ωρακια βγαίναμε και πηγαίναμε στη καφετέρια-μπιλιάρδαδικο-κωλομπάρο με 1-2 καμένες οπου χάζευαμε τσόντες στη TV και παίζαμε κάνα μπιλιάρδο.
Δικαία ανεβαίναμε μόνο για σκοπιά στο τάγμα εθνοφυλακής όπου έσκασε έφοδος τους είδε όλους να κοιμούνται,τσίμπησε ένα Α3 και έφυγε.
Πρώτη φορά είδα τόσο χεσμενο άνθρωπο μόλις είδε ότι έχασε το όπλο!!
Τη γλύτωσε μόνο με φυλακή και όχι στρατοδικείο.
Εκεινο το μαγαζι η "Σεληνη" να υπαρχει ακομα???
εκεινο ηταν....μια θειτσα που εκανε κατι γαματα σαντουιτς,και ενα κωλομπαρο στο δρομο δεξια...

Πριν παω εγω,ο Διοικητης ηταν Καταδρομεας-Αλεξιπτωτιστης....
Οι παλιοι ελεγαν οτι οντως ενιωθαν οτι υπηρετουσαν...
Τους ετρεχε ΟΛΟΥΣ....ΟΛΑ τα στελεχη κ φανταροι καθε πρωι τρεξιμο 2 χιλιομετρα,μαζι κ αυτος!!!!!!!
Ζορι,αλλα μαχιμο ζορι με νοημα...οχι μαλακιες με "προβλεπομενα" και ενα σωρο ηλιθιοτητες...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: noblue

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.037
Πόντοι
2.836
Εκεινο το μαγαζι η "Σεληνη" να υπαρχει ακομα???
εκεινο ηταν....μια θειτσα που εκανε κατι γαματα σαντουιτς,και ενα κωλομπαρο στο δρομο δεξια...

Πριν παω εγω,ο Διοικητης ηταν Καταδρομεας-Αλεξιπτωτιστης....
Οι παλιοι ελεγαν οτι οντως ενιωθαν οτι υπηρετουσαν...
Τους ετρεχε ΟΛΟΥΣ....ΟΛΑ τα στελεχη κ φανταροι καθε πρωι τρεξιμο 2 χιλιομετρα,μαζι κ αυτος!!!!!!!
Ζορι,αλλα μαχιμο ζορι με νοημα...οχι μαλακιες με "προβλεπομενα" και ενα σωρο ηλιθιοτητες...
Χλωμό το κόβω 24 χρόνια μετά!

Αμα έπαιζε διοικητής πρασινοσκουφης πουλαδοφερων και λίγα τους έκανε :D:

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.527
Πόντοι
2.256
254 ειμαι εγω,αλλα με ειχαν στειλει αποσπαση για 1 εβδομαδα στην Καρωτη...
Διμοιρια συντηρησεως ημουν...κοιτα να δεις μαλλον ημασταν στο ιδιο στρατοπεδο...
Ούλαμο συντηρήσεως Ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom