254...κ εγω εκει εκανα...Πλατη 618...2001 ΣΤ ΕΣΣΟ (275)
Τριεθνές Έβρου.
Πλάτη η ξακουστή!
Διμοιρια Συντηρησεως...
Τριπολη-Πατρα-Πλατη κ Σταυρουπολη Ξανθης...
254...κ εγω εκει εκανα...Πλατη 618...2001 ΣΤ ΕΣΣΟ (275)
Τριεθνές Έβρου.
Πλάτη η ξακουστή!
Εγώ με τα μόρια που μάζεψα 270 (180 έδινε από μονο του το στρατόπεδο) γύρισα Ευελπιδων(λόχος στρατεύσιμων).254...κ εγω εκει εκανα...Πλατη 618...
Διμοιρια Συντηρησεως...
Τριπολη-Πατρα-Πλατη κ Σταυρουπολη Ξανθης...
873 Θεσσαλονίκη873 στον Καραβόμυλο τύπε; με τον αγωγό στη θάλασσα; είχαμε πάει μια φορά και τους δώσαμε καύσιμα και μου είχε κάνει εντύπωση το σκηνικό. Αν θυμάμαι καλά τη μονάδα.
Έλα ρε σειρά342 α, κέντρο στο Μεσολόγγι 1ο λόχο και μετά Έβρο!
91Δ ! Δανιολος92 β Ναυτικό Αντιτορπιλικό Αποστόλης.. D216..
Ο Κολλιας ηταν ακομα διοικητης??? εγω εφυγα απο εκει Φεβρ. του '99...Εγώ με τα μόρια που μάζεψα 270 (180 έδινε από μονο του το στρατόπεδο) γύρισα Ευελπιδων(λόχος στρατεύσιμων).
Να σου πω ότι θυμάμαι,ψέμματα θα σου πω!Ο Κολλιας ηταν ακομα διοικητης??? εγω εφυγα απο εκει Φεβρ. του '99...
Ιστορια απο την Πλατη.....Να σου πω ότι θυμάμαι,ψέμματα θα σου πω!
Γαματοοοο!Ιστορια απο την Πλατη.....
Στο διπλανο χωριο στα Δικαια ηταν ενα κλαμπακι που λεγοταν Ασπρο-Μαυρο,και ειχαμε εναν λοχο προκαλυψης εκει...
Βγαινει ο αλλος εξοδουχος,και γνωριζει την "ευκολη" του χωριου...
Του λεει "εκει μενω...ετσι θα ερθεις...θα αφησω ανοιχτο το παραθυρο...μολις φυγω μετα απο λιγο ελα"
Αυτος απο την σουρα του,δεν καταλαβε κιολας τις οδηγιες,πηγε στο περιπου εκει που του ειπε, κ βλεπει ενα ανοιχτο παραθυρο...
Μπαινει στο λαθος παραθυρο,ξαπλωνει στο κρεβατι και αρχιζει να χαιδευει....
Ξυπναει η γυναικα και αρχιζει να ουρλιαζει...ξυπναει κ ο συζυγος κ λεει "ρε τι θες εδω εσυ"????
και τι απανταει ο απαιχτος...
"-Εσυ τι θες εδω??? Αυτη με φωναξε"!!!!!!!!!!!
Με τα πολλα....Γυρναει στο ταγμα κ βγαινει αναφερομενος....
Μαγκες....Στην αναφορα εχει καθισει ο διοικητης στα σκαλοπατια του λοχου,και κλαιει απο τα γελια...Εχει γινει κατακοκκινος και τρεχουν δακρυα....
"Τωρα τι να σε κανω???....Εχασες κ την ευκαιρια μαλακα!!!!....Εξαφανισου απο μπροστα μου".....
Δεν τον τιμωρησε...
Εκεινο το μαγαζι η "Σεληνη" να υπαρχει ακομα???Γαματοοοο!
Καλά πάνω χαλαρά γενικά μας είχαν γιατί πέσαμε και στις μειώσεις θητειών από 18 σε 16 και 14 και ξαφνικά μείναμε λόχος από 75 άτομα σε 25.
8 μήνες μια έξοδο είχα φαντάσου,2ωρακια βγαίναμε και πηγαίναμε στη καφετέρια-μπιλιάρδαδικο-κωλομπάρο με 1-2 καμένες οπου χάζευαμε τσόντες στη TV και παίζαμε κάνα μπιλιάρδο.
Δικαία ανεβαίναμε μόνο για σκοπιά στο τάγμα εθνοφυλακής όπου έσκασε έφοδος τους είδε όλους να κοιμούνται,τσίμπησε ένα Α3 και έφυγε.
Πρώτη φορά είδα τόσο χεσμενο άνθρωπο μόλις είδε ότι έχασε το όπλο!!
Τη γλύτωσε μόνο με φυλακή και όχι στρατοδικείο.
Χλωμό το κόβω 24 χρόνια μετά!Εκεινο το μαγαζι η "Σεληνη" να υπαρχει ακομα???
εκεινο ηταν....μια θειτσα που εκανε κατι γαματα σαντουιτς,και ενα κωλομπαρο στο δρομο δεξια...
Πριν παω εγω,ο Διοικητης ηταν Καταδρομεας-Αλεξιπτωτιστης....
Οι παλιοι ελεγαν οτι οντως ενιωθαν οτι υπηρετουσαν...
Τους ετρεχε ΟΛΟΥΣ....ΟΛΑ τα στελεχη κ φανταροι καθε πρωι τρεξιμο 2 χιλιομετρα,μαζι κ αυτος!!!!!!!
Ζορι,αλλα μαχιμο ζορι με νοημα...οχι μαλακιες με "προβλεπομενα" και ενα σωρο ηλιθιοτητες...
Ούλαμο συντηρήσεως Ε;254 ειμαι εγω,αλλα με ειχαν στειλει αποσπαση για 1 εβδομαδα στην Καρωτη...
Διμοιρια συντηρησεως ημουν...κοιτα να δεις μαλλον ημασταν στο ιδιο στρατοπεδο...
ουλαμους εχουν οι Μαυροι...το ΠΖ εχει διμοιριες....Ούλαμο συντηρήσεως Ε;