Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Πάλιουρας
Δεν θυμάμαι μάλλον οχιΈχετε συμμετάσχει στην άσκηση Νικηφόρος?
Με Άκη υπουργό 2 φορές πρόλαβα.
Κοντά είμαστε λίγο μετά από εμένα ....χαχαχα
Αν υπηρέτησες Κύπρο εως το 2001,θα την έκανες.Δεν θυμάμαι μάλλον οχι
3 τριημερες ασκησεις ανορθοδοξου πολεμουΈχετε συμμετάσχει στην άσκηση Νικηφόρος?
Με Άκη υπουργό 2 φορές πρόλαβα.
Μήπως όταν ειμουν εγώ δεν περνάμε μέρος .... είχαμε δικές μας ασκήσειςΑν υπηρέτησες Κύπρο εως το 2001,θα την έκανες.
Μέσα στα C-130 αισθανόμαστε ότι είμασταν στα Noratlas...3 τριημερες ασκησεις ανορθοδοξου πολεμου
2 τριημερες ασκησεις βαρεων οπλων
και ατελειωτες επιφυλακες και συναγερμους γτ τα μαγγολια απεναντι σηκωναν αεροσκαφη στις 2 τα ξημερωματα!
...ισχυει αυτο, ουτε εμεις συμμετειχαμε στις ασκησεις της ΕλλαδαςΜήπως όταν ειμουν εγώ δεν περνάμε μέρος .... είχαμε δικές μας ασκήσεις
Σάμος σκληρό ΕΤΕΘ....229 94β σείρα Μέγαλο πεύκο μετά Πάτρα ΚΕΤΧ και στην Σάμο 4 ΕΤΕΘ , αλλά στον λόχο κρούσης γιατί η ειδικότητα που ήμουν υπήρχε ήδη. Και τέλος 2μήνο σείρα απόλυσης στο 13 ΣΑΚ ΑΘΗΝΑ που ήταν καί η χειρότερη μετάθεση γιατί ήμουν συνέχεια εμπλόκη για να βγαίνουν εξόδους τα βύσματα., μόνο 15μήνο γιατί τόσο ήταν όσοι ήταν ειδικές δυνάμεις.
...ναι αλλα κατεβαινες απο c130 στην Ελευσινα κουφος!!!!Μέσα στα C-130 αισθανόμαστε ότι είμασταν στα Noratlas...
Το διπλάσιο απ'οτι τώρα...Σάμος σκληρό ΕΤΕΘ....
γμσ τα.
Εμείς την πατήσαμε,κάναμε 18μηνο...
....εμεις 15μηνοΣάμος σκληρό ΕΤΕΘ....
γμσ τα.
Εγώ τις ποιο πολλές φορές ερχόμουν με ολυμπιακή η σαιπρους...ναι αλλα κατεβαινες απο c130 στην Ελευσινα κουφος!!!!
Αυτό ήταν ευτύχημα.......ναι αλλα κατεβαινες απο c130 στην Ελευσινα κουφος!!!!
1ο Ταγμα, η μαυριλα της ΕΛΔΥΚ!Τρίπολη 2 μήνες
Κεβοπ Χαϊδάρι 2 μήνες
Αγ.Ιωαννης
Μαλουντα Κύπρος
Ελδυκ
14 μήνες
2000 Γ Εσσο
266 σειρά
Λ.Υ.Τ (Λόχος Υπερβολικής Ταχύτητας).
Τι σειρά ήσουν μετά τον Ιανουάριο του 96;Σάμος σκληρό ΕΤΕΘ....
γμσ τα.