brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.676
- Πόντοι
- 2.606
ειναι πια φυλακες ανηλικων εχω φυλαξει παρα πολλες φορες εκει την εποχη που δικαζονταν οι σατανιστες της παλληνης και ηταν τροφιμοι εκειαπο τις φυλακες αυλωνας.
ειναι πια φυλακες ανηλικων εχω φυλαξει παρα πολλες φορες εκει την εποχη που δικαζονταν οι σατανιστες της παλληνης και ηταν τροφιμοι εκειαπο τις φυλακες αυλωνας.
Ωραιος...δεν ειναι σωστο να ριχνεις μαυρη πρτρα( οπως εκανε κυριολεκτικα ενας...)...εγω ξαναγυρισα για ενα καλοκαιρινο ταξιδι σε Διδυμοτειχο και Ορεστιαδα.Ειχε και ενα μπουρδελακι καπου στην Ορεστιαδα κοντα...το τιμησα Απριλιο του 2001( με δραχμες)!Εχω παει 2 φορες και θα παω και τωρα για λιγες μερες! Ωραιος νησακι ασχετως τις πουτσες που φαγαμε φανταροι!
και νομιζα οτι ησουν κανα βυσμα αλλά ελιωσες στο σκοπέτο απ οτι βλέπωειναι πια φυλακες ανηλικων εχω φυλαξει παρα πολλες φορες εκει την εποχη που δικαζονταν οι σατανιστες της παλληνης και ηταν τροφιμοι εκει
14.5 μηνες πρωτη γραμμη παραμεθοριο σε ιλη εκστρατιας αμεταθετος και ιμια νομιζω ειναι τιμια θητεια ξεχρεωσα το κρατοςκαι νομιζα οτι ησουν κανα βυσμα αλλά ελιωσες στο σκοπέτο απ οτι βλέπω
Όταν ήσουν φαντάρος, το μπουρδελάκι δεν το είχες τιμήσει?Ωραιος...δεν ειναι σωστο να ριχνεις μαυρη πρτρα( οπως εκανε κυριολεκτικα ενας...)...εγω ξαναγυρισα για ενα καλοκαιρινο ταξιδι σε Διδυμοτειχο και Ορεστιαδα.Ειχε και ενα μπουρδελακι καπου στην Ορεστιαδα κοντα...το τιμησα Απριλιο του 2001( με δραχμες)!
μαλακα μου ευτυχως που ειχε ληξει ο πόλεμος του Βιετναμ , αλλιως θα σε εστελναν και εκει βυσματάρα μου14.5 μηνες πρωτη γραμμη παραμεθοριο σε ιλη εκστρατιας αμεταθετος και ιμια νομιζω ειναι τιμια θητεια ξεχρεωσα το κρατος
Τοτε το τιμησα...Απριλιο 2001 εγινε η φαση...κρυο ειχε και φορουσα την μπλουζα παραλλαγης και φυσικα την αλυσιδα με το νεκροταμπελο a.k.a ταυτοτητα αναγνωρισεως πτωματος...πιο στρατοκαυλικο γαμησι ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!!Όταν ήσουν φαντάρος, το μπουρδελάκι δεν το είχες τιμήσει?
Το δυσαρεστο ειναι οτι το 06 οταν πηγα να επισκευθω το ταγμα στο πλατυ εμαθα οτι εκλεισε κι εγινε αποθηκες του υγειονομικου… φετος παντως θα ξαναπαω μια βολτουλα!Ωραιος...δεν ειναι σωστο να ριχνεις μαυρη πρτρα( οπως εκανε κυριολεκτικα ενας...)...εγω ξαναγυρισα για ενα καλοκαιρινο ταξιδι σε Διδυμοτειχο και Ορεστιαδα.Ειχε και ενα μπουρδελακι καπου στην Ορεστιαδα κοντα...το τιμησα Απριλιο του 2001( με δραχμες)!
Ταγμα πεζικου στο Πλατυ....για φυλαει ΤΙ;;;;;Η χυμειο θα ηταν η πιπα-κωλο -εμπλοκη λογω ελλειψης προσωπικου και εμμονης σε τυπικοτητες απορροια της ελλειψης δρασης.Τι ισχυει;Το δυσαρεστο ειναι οτι το 06 οταν πηγα να επισκευθω το ταγμα στο πλατυ εμαθα οτι εκλεισε κι εγινε αποθηκες του υγειονομικου… φετος παντως θα ξαναπαω μια βολτουλα!
Πιπα κωλο εμπλοκη φιλε! 90 μερες χωρις αδεια! Απολυθηκα χωρις αδεια απολυσεως! Μου στελνε η μανα μου με το δεμα καλοκαιρινα ρουχα γιατι ειχα ξεμεινει με τα χειμωνιατικα! Μαυρο ταγμα σκηνακια στα χιονια και μαυρος λοχος ΕΜΛ…Ταγμα πεζικου στο Πλατυ....για φυλαει ΤΙ;;;;;Η χυμειο θα ηταν η πιπα-κωλο -εμπλοκη λογω ελλειψης προσωπικου και εμμονης σε τυπικοτητες απορροια της ελλειψης δρασης.Τι ισχυει;
Ετσι, Εμπλοκή μαγειρεία και λάντζα ρε ΠουΣτράτο !!!Πιπα κωλο εμπλοκη φιλε! 90 μερες χωρις αδεια! Απολυθηκα χωρις αδεια απολυσεως! Μου στελνε η μανα μου με το δεμα καλοκαιρινα ρουχα γιατι ειχα ξεμεινει με τα χειμωνιατικα! Μαυρο ταγμα σκηνακια στα χιονια και μαυρος λοχος ΕΜΛ…
Διοικητης Ανχης (ΠΖ) Ξυστρας Κων/νος! Μας γαμαγε ασαλιωτα!
Το μονο καλο ηταν με τα ποδια η Μυρινα και πηγαιναμε εκει εξοδους και γαμαγαμε και σ ενα κωλομπαρακι! Εκει εχασα και τη παρθενια μου στα…22 μου
Ποιο καλα στην Μυρινα για σεξ η στην Φυλης;Πιπα κωλο εμπλοκη φιλε! 90 μερες χωρις αδεια! Απολυθηκα χωρις αδεια απολυσεως! Μου στελνε η μανα μου με το δεμα καλοκαιρινα ρουχα γιατι ειχα ξεμεινει με τα χειμωνιατικα! Μαυρο ταγμα σκηνακια στα χιονια και μαυρος λοχος ΕΜΛ…
Διοικητης Ανχης (ΠΖ) Ξυστρας Κων/νος! Μας γαμαγε ασαλιωτα!
Το μονο καλο ηταν με τα ποδια η Μυρινα και πηγαιναμε εκει εξοδους και γαμαγαμε και σ ενα κωλομπαρακι! Εκει εχασα και τη παρθενια μου στα…22 μου
Εσκυψες να πιάσεις το σαπούνι ρε ΠουΣτράτο και στην φέρμαραν ???Πιπα κωλο εμπλοκη φιλε! Εκει εχασα και τη παρθενια μου στα…22 μου
Μη μας λες σκηνικα απ τη θητεια σου ρε πουστλερ…Εσκυψες να πιάσεις το σαπούνι ρε ΠουΣτράτο και στην φέρμαραν ???
Μυρινα ασυζητητι!Ποιο καλα στην Μυρινα για σεξ η στην Φυλης;