spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ψάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιεχεισ τρελο ιπολοιπο ακομα ρε κολοψαρο!!!!
ψάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιεχεισ τρελο ιπολοιπο ακομα ρε κολοψαρο!!!!
εχεισ τρελο ιπολοιπο ακομα ρε κολοψαρο!!!!
Τι λε ρε ψαρα πε και πε λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Δεν σε χαλασε στα ΚΑΑΥ ε?εχεισ τρελο ιπολοιπο ακομα ρε κολοψαρο!!!!
Εφτασε η μεγαλη μερα. Ληξις Ενος Λανθασμενου Ετους (ΛΕΛΕ). Απο σημερα ειμαι ενας ελευθερος πολιτης. Επιτελους τελειωσε ενας χρονος χαμενος, αχρηστος που θα μπορουσε να αξιοποιηθει πολυ καλυτερα. Δε λεω περασα και πολυ καλες στιγμες εζησα πολλες εμπειριες και εκανα οτι μπορουσα για να περασω καλα, μιας και ανοιξε το αλλο θρεντ ο φιλος που μπαινει τωρα, και μπορει αργοτερα να νοσταλγω και εγω το στρατο. Αλλα οσο ναναι η θητεια ειναι κατι το αχρηστο το ανουσιο χωρις νοημα. Δεν πειραζει περασμενα ξεχασμενα κραταω μονο τα καλα. Τωρα πρεπει να υπηρετησουμε ολοι το στρατο της ζωης που δεν ειναι καθολουν ευκολος. Αυτα και καλη θητεια σε οποιον μπαινει τωρα.
Εφτασε η μεγαλη μερα. Ληξις Ενος Λανθασμενου Ετους (ΛΕΛΕ). Απο σημερα ειμαι ενας ελευθερος πολιτης. Επιτελους τελειωσε ενας χρονος χαμενος, αχρηστος που θα μπορουσε να αξιοποιηθει πολυ καλυτερα. Δε λεω περασα και πολυ καλες στιγμες εζησα πολλες εμπειριες και εκανα οτι μπορουσα για να περασω καλα, μιας και ανοιξε το αλλο θρεντ ο φιλος που μπαινει τωρα, και μπορει αργοτερα να νοσταλγω και εγω το στρατο. Αλλα οσο ναναι η θητεια ειναι κατι το αχρηστο το ανουσιο χωρις νοημα. Δεν πειραζει περασμενα ξεχασμενα κραταω μονο τα καλα. Τωρα πρεπει να υπηρετησουμε ολοι το στρατο της ζωης που δεν ειναι καθολουν ευκολος. Αυτα και καλη θητεια σε οποιον μπαινει τωρα.
εχεισ τρελο ιπολοιπο ακομα ρε κολοψαρο!!!!
Tι γελάς εσύ μωρή σαγιονάρα...κεπικάριε της πλάκας...
πεσε και παιρνε ρε ποντικι,δεν ειχα καμια σχεση με κεπικTι γελάς εσύ μωρή σαγιονάρα...κεπικάριε της πλάκας...
Ισα μωρή χαμούρα Ι3 ευτυχία ήσουν στο στρατό αγγαρειομάχος στα μαγειρία,χαλβά ε χαλβάπεσε και παιρνε ρε ποντικι,δεν ειχα καμια σχεση με κεπικ
υγ.πους απς εννοουσα κουμπωσε με ξανα τωρα
μαγειρια και Ι δεν πανε μαζι,θα πρεπε να το ξερεις αυτο.τοσα πλακακια ειχες τριψει και ετρωγες τις λαντζες με το κουταλιΙσα μωρή χαμούρα Ι3 ευτυχία ήσουν στο στρατό αγγαρειομάχος στα μαγειρία,χαλβά ε χαλβά
Οπλο είχες πιάσει ποτέ στα χέρια σου?'η μόνο το ΦΑΙΡΥ και το σφουγγάρι???
Λοχίας και επιλοχίας λόχου λίγο δύσκολο να κάνει λάντζα...αγγαρειομάχε γιοτάμαγειρια και Ι δεν πανε μαζι,θα πρεπε να το ξερεις αυτο.τοσα πλακακια ειχες τριψει και ετρωγες τις λαντζες με το κουταλι
μαγειρας = διοικητης και βαλε
τσατσος δηλαδη και γιουσουφακι των καραβαναδωνΛοχίας και επιλοχίας λόχου λίγο δύσκολο να κάνει λάντζα...αγγαρειομάχε γιοτά
Πήγαινε τώρα να δείς την κατσαρόλα μην καεί το φαγητό που μου ετοιμάζεις,ντακότα... μην αρχίσω να σε μεταβολάρω...
Γκαβάδι
Το αν ήμουν τσάτσος το ξέρουν αυτοί που υπηρέτηαν μαζί μου...τσατσος δηλαδη και γιουσουφακι των καραβαναδων
παλι καλα που δεν σε πετυχα στην θητεια σου,ακομα θα ετριβες villariba
Έλα ρε ηρωική σειρά!!!251 η τελευταία σειρά που περίμενε 6 μήνες να δει απαλλαγή. Μετά πήγαιναν παραμεθόριο πιο συχνά οι σειρές.