Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Εφτασε η μεγαλη μερα. Ληξις Ενος Λανθασμενου Ετους (ΛΕΛΕ). Απο σημερα ειμαι ενας ελευθερος πολιτης. Επιτελους τελειωσε ενας χρονος χαμενος, αχρηστος που θα μπορουσε να αξιοποιηθει πολυ καλυτερα. Δε λεω περασα και πολυ καλες στιγμες εζησα πολλες εμπειριες και εκανα οτι μπορουσα για να περασω καλα, μιας και ανοιξε το αλλο θρεντ ο φιλος που μπαινει τωρα, και μπορει αργοτερα να νοσταλγω και εγω το στρατο. Αλλα οσο ναναι η θητεια ειναι κατι το αχρηστο το ανουσιο χωρις νοημα. Δεν πειραζει περασμενα ξεχασμενα κραταω μονο τα καλα. Τωρα πρεπει να υπηρετησουμε ολοι το στρατο της ζωης που δεν ειναι καθολουν ευκολος. Αυτα και καλη θητεια σε οποιον μπαινει τωρα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εφτασε η μεγαλη μερα. Ληξις Ενος Λανθασμενου Ετους (ΛΕΛΕ). Απο σημερα ειμαι ενας ελευθερος πολιτης. Επιτελους τελειωσε ενας χρονος χαμενος, αχρηστος που θα μπορουσε να αξιοποιηθει πολυ καλυτερα. Δε λεω περασα και πολυ καλες στιγμες εζησα πολλες εμπειριες και εκανα οτι μπορουσα για να περασω καλα, μιας και ανοιξε το αλλο θρεντ ο φιλος που μπαινει τωρα, και μπορει αργοτερα να νοσταλγω και εγω το στρατο. Αλλα οσο ναναι η θητεια ειναι κατι το αχρηστο το ανουσιο χωρις νοημα. Δεν πειραζει περασμενα ξεχασμενα κραταω μονο τα καλα. Τωρα πρεπει να υπηρετησουμε ολοι το στρατο της ζωης που δεν ειναι καθολουν ευκολος. Αυτα και καλη θητεια σε οποιον μπαινει τωρα.

0 και σήμερα... Καλός Πολίτης :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

Kαλός πολίτης Θηρίο!
Τώρα αρχίζουν τα "δύσκολα" πίστεψε με....

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
253 αλλα μπηκα με 270 λογω αναβολης . Θηβα - λημνο - ΣΜΥ
ΣΜΥ και μονο που κυκλοφορουν γυναικες απολαμβανεις την θητεια σου  :bottom:
ειδικοτητα : αρχηγος στοιχειου (λοχιας)  :dancing: :dancing:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
261 η αλλιως 99δ' 224 τπ λημνου

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
291 πεζικο Μεσολογγι :rockon: :rockon: :rockon: ακουει κανεις? :2funny:

nikαντ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
283 σειρα δ εσσο 2002 κευπ λαμιας..αρμωλια χιου και μενιδι2003..ψαχνω φιλαρακια.νικος απο πυργο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
πεσε και παιρνε ρε ποντικι,δεν ειχα καμια σχεση με κεπικ
υγ.πους απς εννοουσα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:κουμπωσε με ξανα τωρα :birdman:
Ισα μωρή χαμούρα Ι3 ευτυχία ήσουν στο στρατό αγγαρειομάχος στα μαγειρία,χαλβά ε χαλβά :jerking:
Οπλο είχες πιάσει ποτέ στα χέρια σου?'η μόνο το ΦΑΙΡΥ και το σφουγγάρι??? :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ισα μωρή χαμούρα Ι3 ευτυχία ήσουν στο στρατό αγγαρειομάχος στα μαγειρία,χαλβά ε χαλβά :jerking:
Οπλο είχες πιάσει ποτέ στα χέρια σου?'η μόνο το ΦΑΙΡΥ και το σφουγγάρι??? :2funny: :2funny: :2funny:
μαγειρια και Ι δεν πανε μαζι,θα πρεπε να το ξερεις αυτο.τοσα πλακακια ειχες τριψει και ετρωγες τις λαντζες με το κουταλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαγειρας = διοικητης και βαλε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μαγειρια και Ι δεν πανε μαζι,θα πρεπε να το ξερεις αυτο.τοσα πλακακια ειχες τριψει και ετρωγες τις λαντζες με το κουταλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαγειρας = διοικητης και βαλε
Λοχίας και επιλοχίας λόχου λίγο δύσκολο να κάνει λάντζα...αγγαρειομάχε γιοτά :jerking:
Πήγαινε τώρα να δείς την κατσαρόλα μην καεί το φαγητό που μου ετοιμάζεις,ντακότα... μην αρχίσω να σε μεταβολάρω...
Γκαβάδι :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Λοχίας και επιλοχίας λόχου λίγο δύσκολο να κάνει λάντζα...αγγαρειομάχε γιοτά :jerking:
Πήγαινε τώρα να δείς την κατσαρόλα μην καεί το φαγητό που μου ετοιμάζεις,ντακότα... μην αρχίσω να σε μεταβολάρω...
Γκαβάδι :2funny: :2funny: :2funny:
τσατσος δηλαδη και γιουσουφακι των καραβαναδων
παλι καλα που δεν σε πετυχα στην θητεια σου,ακομα θα ετριβες villariba

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τσατσος δηλαδη και γιουσουφακι των καραβαναδων
παλι καλα που δεν σε πετυχα στην θητεια σου,ακομα θα ετριβες villariba
Το αν ήμουν τσάτσος το ξέρουν αυτοί που υπηρέτηαν μαζί μου... :sunglasses:
όσο για τή villariba...μπορέλι μεγάλε... :birdman:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
251 η τελευταία σειρά που περίμενε 6 μήνες να δει απαλλαγή. Μετά πήγαιναν παραμεθόριο πιο συχνά οι σειρές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom