Mariosthmk
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Δεν υπηρέτησα ακόμα την Μαμά πατρίδα λόγω σπουδών αλλά είμαι προθυμος να την υπηρετησω δίχως φόβο και δισταγμό!
Αναγκαστικά κάπου θα μπεις οργανικός. Η καλύτερη φάση είναι αν μπορέσεις να χωθείς 1ο ή 2ο-3ο γραφείο σε κάποια επιλαρχία οπότε θα μπορείς μετά το μεσημέρι μόλις κλείνουν τα γραφεία να χτυπάς κανένα εξοδόχαρτο νωρίς και να μην φεύγεις κατά τις 7 το απόγευμα.
Επειδη ειμαι εφεδρος λοχιας εννοουσα να με βαλουν λοχια υπηρεσιας σε ιλη με νεοσυλλεκτους.
Δεν παίζει ρόλο αυτό, και εγώ ΑΠΜΑ ήμουν αλλά μόλις γύρισα στο ΚΕΤΘ και μου είπε στο στρατολογικό αν ενδιαφέρομαι για θέση σε γραφείο πήγα με κλειστά μάτια. Γλυτώνεις τα εβδομαδιαία χωσίματα στην ίλη των νεοσυλλέκτων και το μεσημέρι δεν έχουν τι να σε κάνουν οπότε χτυπάς υπηρεσιακά συχνά και την κάνεις για έξω.
δεν εχουμε ιπιρετισει ακομα!!!προστοπαρον ζουμε ακομα στο μαγικο κοσμο τις καυλας!!!!!
δεν εχουμε ιπιρετισει ακομα!!!προστοπαρον ζουμε ακομα στο μαγικο κοσμο τις καυλας!!!!!
Εγώ τι να πώ που σε λιγότερο από μήνα παρουσιοάζομαι;
Αεροπορία.
ενοιτε θα τιν βρουμε τιν ακρι!αφου αλοστε οπου ιπαρχει πουτανιδιο ιπαρχει και πιτσιλιστισ....χαχαχαχαχαχα!!!!!!Μην ανυσηχείς πιτσιλιστή. Οι 12 μήνες περνάνε γρήγορα. Τι να πούμε και εμείς οι φουκαράδες που κάναμε 18. Θα την βρεις την άκρη να πιτσιλάς και όταν είσαι φαντάρος :-).
Εσένα παίδαρε αρχικαυλιάρη πρέπει οπωσδήποτε να σε γνωρίσω πριν μπω μέσα. Στο έχω ξαναπεί είσαι αρχηγός.δεν εχουμε ιπιρετισει ακομα!!!προστοπαρον ζουμε ακομα στο μαγικο κοσμο τις καυλας!!!!!
περιπου 500μ απο το σπιτι μου.τα εχω γραψει και στο παλιο forum.μεγαλες στιγμες..σειρα 282