Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Δεν υπηρέτησα ακόμα την Μαμά πατρίδα λόγω σπουδών αλλά είμαι προθυμος να την υπηρετησω δίχως φόβο και δισταγμό!

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
865 τενεφ...16 μηνες ασπροπυργο κ 2 μηνες σπαρτη

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Αναγκαστικά κάπου θα μπεις οργανικός. Η καλύτερη φάση είναι αν μπορέσεις να χωθείς 1ο ή 2ο-3ο γραφείο σε κάποια επιλαρχία οπότε θα μπορείς μετά το μεσημέρι μόλις κλείνουν τα γραφεία να χτυπάς κανένα εξοδόχαρτο νωρίς και να μην φεύγεις κατά τις 7 το απόγευμα.

Επειδη ειμαι εφεδρος λοχιας εννοουσα να με βαλουν λοχια υπηρεσιας σε ιλη με νεοσυλλεκτους.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Επειδη ειμαι εφεδρος λοχιας εννοουσα να με βαλουν λοχια υπηρεσιας σε ιλη με νεοσυλλεκτους.

Δεν παίζει ρόλο αυτό, και εγώ ΑΠΜΑ ήμουν αλλά μόλις γύρισα στο ΚΕΤΘ και μου είπε στο στρατολογικό αν ενδιαφέρομαι για θέση σε γραφείο πήγα με κλειστά μάτια. Γλυτώνεις τα εβδομαδιαία χωσίματα στην ίλη των νεοσυλλέκτων και το μεσημέρι δεν έχουν τι να σε κάνουν οπότε χτυπάς υπηρεσιακά συχνά και την κάνεις για έξω.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Δεν παίζει ρόλο αυτό, και εγώ ΑΠΜΑ ήμουν αλλά μόλις γύρισα στο ΚΕΤΘ και μου είπε στο στρατολογικό αν ενδιαφέρομαι για θέση σε γραφείο πήγα με κλειστά μάτια. Γλυτώνεις τα εβδομαδιαία χωσίματα στην ίλη των νεοσυλλέκτων και το μεσημέρι δεν έχουν τι να σε κάνουν οπότε χτυπάς υπηρεσιακά συχνά και την κάνεις για έξω.

Και ενα φιλαρακι μου που πηγε ενα μηνα πριν τωρα εχει χωθει σε ενα γραφειο γιατι απο οτι μου ειπε εχουν αναγκη για ατομα στα γραφεια.

Επισκέπτης
δεν εχουμε ιπιρετισει ακομα!!!προστοπαρον ζουμε ακομα στο μαγικο κοσμο τις καυλας!!!!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
δεν εχουμε ιπιρετισει ακομα!!!προστοπαρον ζουμε ακομα στο μαγικο κοσμο τις καυλας!!!!!

Μην ανυσηχείς πιτσιλιστή. Οι 12 μήνες περνάνε γρήγορα. Τι να πούμε και εμείς οι φουκαράδες που κάναμε 18. Θα την βρεις την άκρη να πιτσιλάς και όταν είσαι φαντάρος :-).

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
12 μηνες χαιδαρι ΚΕΔΒ και 6 μηνες αλεξανδρουπολη 481 ΤΔΒ . NO BAD

Επισκέπτης
Μην ανυσηχείς πιτσιλιστή. Οι 12 μήνες περνάνε γρήγορα. Τι να πούμε και εμείς οι φουκαράδες που κάναμε 18. Θα την βρεις την άκρη να πιτσιλάς και όταν είσαι φαντάρος :-).
ενοιτε θα τιν βρουμε τιν ακρι!αφου αλοστε οπου ιπαρχει πουτανιδιο ιπαρχει και πιτσιλιστισ....χαχαχαχαχαχα!!!!!!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Εσένα παίδαρε αρχικαυλιάρη πρέπει οπωσδήποτε να σε γνωρίσω πριν μπω μέσα. Στο έχω ξαναπεί είσαι αρχηγός.

Επισκέπτης
μπουρδελιαρι οποτε θες κανονιζουμε τσαρκουλα παικτι μου!!!!χεχχε!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πάντως όσοι συναγωνιστές έλθουν στο ΠΝ μπορούν ελεύθερα να μου στείλουν μήνυμα.Θα φροντίσω όσο μπορώ για να περάσουν καλά..

[move]ΤΟ ΠΝ ΚΑΙ ΤΟ Μ@@@I ΘΕΛΟΥΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...  [/move]

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
περιπου 500μ απο το σπιτι μου.τα εχω γραψει και στο παλιο forum.μεγαλες στιγμες..σειρα 282

Επισκέπτης
μπουρδελιαρι στειλε μου με πμ το msn σου ρε φιλαρακι!!!!

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Χαιδάρι διαβιβάσεις και Κοζάνη/Μαυροδέντρι. Τα μπουρδέλα τότε δεν λέγανε εκεί και ψάχναμε την άκρη σε μπαρ με κονσομασιόν. Τι λεφτά μπορεί να σου φάνε άμα σε δουν πεινασμένο (και υπόψη σα φαντάρος και τις κλειδαρότρυπες τις γλυκοκοιτάζεις). Προσοχή στους νέους, άμα δείτε ότι δεν γαμάτε πάτε παρακάτω. Οι 12 μήνες πάντως περνάνε γρήγορα. Εμείς κάναμε 18 αλλά τι να πουν και οι παλαιότεροι με δυο χρόνια... Και να πω την αλήθεια χαίρομαι που υπηρέτησα, θα ντρεπόμουν σαν κάτι άλλους να το είχα αποφύγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom