Νέα

Τι πρέπει να ξέρουμε πριν την συνάντηση με μια Trans/Cross?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
κλυσμα βεβαια να σημειωθεί ότι πρεπει να αποφεύγεται σε συνεχη βαση!!

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
και όχι φαρμακευτικα κλυσματα.....!!!!

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6

είναι θεματα υγειας και πρεπει ν αναφέρονται...ισως πολύ νομιζουν ότι με τη χρηση προφυλακτικου εχουμε το κεφαλι μας ησυχο..όμως στο πρωκτικο σεξ υπαρχουν και πολλες άλλες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε...μεσα σε αυτές είναι και η σωστη προετοιμασια στην οποια μετρα ακομα και η διατροφή πριν την πραξη!!!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
και πάλι σωστόν, όχι σουτζούκια και παστρουμάδες , αλλά χόρτα βραστά και μπλε χάπι

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μάγκες εσείς βλέπω περνάτε ολόκληρο ρεκτιφιέ πριν σας  :pipa3:
Χαρά στο κουράγιο σας.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Το πιο δύσκολο ειναι να την βρεις . Άπαξ και την βρεις έρχονται μόνα τους τα αλλα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356

Αγαπητή Τζούλι,

Γνωρίζω πολύ καλά τα περί ενσυναίσθησης.  Είναι λογικό ότι είναι ένα "ψυχικό εργαλείο" που αν μη τι άλλο στη σεξουαλική συνεύρεση παίζει σημαντικό ρόλο. Ωστόσο για εμένα αλλά και για κάθε άνθρωπο που έχει μέσα του ψήγματα ενσυναίσθησης είναι πολύ δύσκολο να τα εκδηλώσει όταν η επαφή βασίζεται σε μια συναλλαγή απολύτως επαγγελματική (δεν νομίζω αν δεν υπήρχε το 50άρικο να γινόταν κάτι...). Αυτές οι συνδιαλλαγές που γίνονται συνήθως με κοπέλες σαν εσένα αλλά και εν γένει με ιερόδουλες γυναίκες όσο και να το παλεύεις περισσότερο τείνεις να γίνεις αλεξιθυμικός* παρά ενσυναισθηματικός. Σε περίπτωση που πας με πληρωμένη γυναίκα ή τρανσ και  "δουλεύεις στο σεξ" με ενσυναίσθηση, μετά αυτό σε χτυπάει  ψυχολογικά. Εκεί θέλει νομίζω πιο ζωώδη αντιμετώπιση καθαρά "βιολογικής εκτόνωσης".

*Αλεξιθυμικός: Αυτός που διώχνει τα συναισθήματα, κοινώς στη γλώσσα μας αυτός που αποφεύγει να πέσει στη ψυχοφθόρα "λούμπα" του GFE. (GirlFriend Experience).

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Δεν μπορείς να είσαι επαγγελματίας στο χώρο του σεξ και να μιλάς για ενσυναίσθηση. Είναι φάουλ. Μόνο ως "πλαίσιο μάρκετινγκ" μπορεί να ερμηνευτεί.

Lucky_Luke68

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Καιρο εχω να σκισω τρανς. Μου λειπει το βογγητο που ακο καθαρα γυναικειο στην αρχη, τελειωνει σε καθαρα αντρικο οταν ανεβουν οι στροφες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom