life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
τυπε το χουι δεν κοβεται.....δεν βλεπεις τον γεροτραμουντανα με δυο εγκεφαλικα και ακομη γαμαει......
Εεεετσι......Αυτα ειναι
τυπε το χουι δεν κοβεται.....δεν βλεπεις τον γεροτραμουντανα με δυο εγκεφαλικα και ακομη γαμαει......
Αυτεs εχουνε φακιδεs.....Δεν ξερω μαλιστα αν εχουν και στο μουνιΑγγλιδες κιολας
Αυτεs εχουνε φακιδεs.....Δεν ξερω μαλιστα αν εχουν και στο μουνι
Το σιγουρο ειναι οτι λυσσανε γι αντρα καθοτι οι Εγγλεζοι δεν..........εχουν και μυτη πινοκιο τυπε
Φιλαρακι μου επειδη κατι που σημερα ειναι σεξυ η εστω πονηρο σε μερικα χρονια μπορει να ειναι απλα ξενερωτο, νομιζω οτι η μονη αξεπεραστη αξια ειναι τα φραγκα. ανοιξε του καπου ενα λογαριασμο και οταν μεγαλωσει δωσε του το βιλιαριο με παρακληση / συμβουλη να τα γαμισει ολα. Μεχρι τωτε μπορεις να τον κατευθυνεις πχ σε παραλια η σε βολτα να βαθμολογητε παρεα θηλυκα κορμακια , να σου κανει ενα δικο σας νευμα οταν περναει τπτ καλο κσι αλλα τετοια.σημερα γενννηθηκε ο βαπτιστικος μου και ακτος αοπο τα απλα τυπικα δωρα θα ηθελα να του κανω δωρο κατι με πονηρο υπονοουμενο
περιμενω πως και πως να μεγαλωσει και να τον παω στα ντελα και γενικα στα κοριτσια
σκεφτηκα να ππαρω να δωσω στον πατερα του μια καποτε -αλλα θα ληξει μεχρι να γινει 15 χρονων οποτε τι αλλο μπορω να του παρω??????????????
γαμωτι μου γιατι πρεπι ναπεριμενω τοσα χρνια για να τον παω για μπουρδλοτσαρκες
δωστε ιδεες
σημερα γενννηθηκε ο βαπτιστικος μου και ακτος αοπο τα απλα τυπικα δωρα θα ηθελα να του κανω δωρο κατι με πονηρο υπονοουμενο
περιμενω πως και πως να μεγαλωσει και να τον παω στα ντελα και γενικα στα κοριτσια
σκεφτηκα να ππαρω να δωσω στον πατερα του μια καποτε -αλλα θα ληξει μεχρι να γινει 15 χρονων οποτε τι αλλο μπορω να του παρω??????????????
γαμωτι μου γιατι πρεπι ναπεριμενω τοσα χρνια για να τον παω για μπουρδλοτσαρκες
δωστε ιδεες