Νέα

Τι <<πονηρο >>δωρο να παρω στον βαπτιστικο μου?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
[size=14pt]Lisa Ann's Vagina  €69.95 now only €52.46 [/size] :grin:

1.jpg

4.jpg

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
σημερα γενννηθηκε ο βαπτιστικος μου και ακτος αοπο τα απλα τυπικα δωρα θα ηθελα να του κανω δωρο κατι με πονηρο υπονοουμενο :grin: :grin: :grin: :grin:
περιμενω πως και πως να μεγαλωσει και να τον παω στα ντελα και γενικα στα κοριτσια
σκεφτηκα να ππαρω να δωσω στον πατερα του μια καποτε -αλλα θα ληξει μεχρι να γινει 15 χρονων οποτε τι αλλο μπορω να του παρω?????????????? :think: :think: :think: :think: :think:
γαμωτι μου γιατι πρεπι ναπεριμενω τοσα χρνια για να τον παω για μπουρδλοτσαρκες
δωστε ιδεες
Φιλαρακι μου επειδη κατι που σημερα ειναι σεξυ η εστω πονηρο σε μερικα χρονια μπορει να ειναι απλα ξενερωτο, νομιζω οτι η μονη αξεπεραστη αξια ειναι τα φραγκα. ανοιξε του καπου ενα λογαριασμο και οταν μεγαλωσει δωσε του το βιλιαριο με παρακληση / συμβουλη να τα γαμισει ολα. Μεχρι τωτε μπορεις να τον κατευθυνεις πχ σε παραλια η σε βολτα να βαθμολογητε παρεα θηλυκα κορμακια , να σου κανει ενα δικο σας νευμα οταν περναει τπτ καλο κσι αλλα τετοια.
Να σου ζησει!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
σημερα γενννηθηκε ο βαπτιστικος μου και ακτος αοπο τα απλα τυπικα δωρα θα ηθελα να του κανω δωρο κατι με πονηρο υπονοουμενο :grin: :grin: :grin: :grin:
περιμενω πως και πως να μεγαλωσει και να τον παω στα ντελα και γενικα στα κοριτσια
σκεφτηκα να ππαρω να δωσω στον πατερα του μια καποτε -αλλα θα ληξει μεχρι να γινει 15 χρονων οποτε τι αλλο μπορω να του παρω?????????????? :think: :think: :think: :think: :think:
γαμωτι μου γιατι πρεπι ναπεριμενω τοσα χρνια για να τον παω για μπουρδλοτσαρκες
δωστε ιδεες

Δικε μου να σου ζησει  :rockon:  νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το να γινεσαι νονος / θειος, γινεσαι παλι παιδι, χωρις ομως τις υποχρεωσεις του γονιου  :grin:

Οσο για το πονηρο δωρακι αστο για αργοτερα, τωρα ο μπομπιρας ειναι μικρος ακομα, δε θα καταλαβει και το μονο που θα καταφερεις ειναι να εκνευρισεις την κουμπαρα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τελικα δεν μαθαμε τι του πηρεs...........Εφριξε η μανα του???Ολα καλα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom