νόμιζα ότι συμμετείχες στο κονκλάβιοΜπάαα...
Απλώς, όσες δεν κοιμούνται, με βλέπουν και το βάζουν στα πόδια απ την τρομάρα.

νόμιζα ότι συμμετείχες στο κονκλάβιοΜπάαα...
Απλώς, όσες δεν κοιμούνται, με βλέπουν και το βάζουν στα πόδια απ την τρομάρα.
δηλαδη εμενα που με αρεκει το πρωι θα ζησω λιγουλακι; :'(
τώρα ξέρεις και πώς θα το ζητάς σλάφεννgkφικττι με λεςοσο ζω μαθαινω
νόμιζα ότι συμμετείχες στο κονκλάβιο![]()
![]()
Συμμετέχω. Ξεκινάμε την καινούργια ψηφοφορία σε 55 λεπτά περίπου.
[size=2pt]Άν έχετε στοιχηματίσει σε κανέναν, στείλτε π.μ. όσο είναι καιρός. [/size]
καταραμενοι μπουκς.....και στα κονκλαβια μεσα ειστε χωμενοι....Συμμετέχω. Ξεκινάμε την καινούργια ψηφοφορία σε 55 λεπτά περίπου.
[size=2pt]Άν έχετε στοιχηματίσει σε κανέναν, στείλτε π.μ. όσο είναι καιρός. [/size]
τις βροχερες μερες σου εχω λυση απολαυστικη.....κατουρημα απ το μπαλκονιΤα πρωινά έχω πρόβλημα με το κατούρημα και τη στύση, αφού αναγκάζομαι και κατουράω καθιστός σαν κυρία. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι μόνο η σερβιέτα μου λείπει
καταραμενοι μπουκς.....και στα κονκλαβια μεσα ειστε χωμενοι....
Πονταρω για επομενο παπα πηγασιο με αποδοση 11,40
Τα πρωινά έχω πρόβλημα με το κατούρημα και τη στύση, αφού αναγκάζομαι και κατουράω καθιστός σαν κυρία. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι μόνο η σερβιέτα μου λείπει
τις βροχερες μερες σου εχω λυση απολαυστικη.....κατουρημα απ το μπαλκονι
τυπε γαμας και εσυ?η αγαπημενη ωρα για γαμησι ειναι αυτη που εμφανιζεται μπροστα μου η ευκαιρια
λουτσε εσυ τι ωρες γαμας ;πριν η μετα που ριχνουν οι ψαραδες τα διχτυα;....δεν ήθελα να στο πώ ..αλλά γύρισες διαφορετικός ..μετά το στρατιωτικό![]()
![]()
![]()
λουτσε εσυ τι ωρες γαμας ;πριν η μετα που ριχνουν οι ψαραδες τα διχτυα;
εχω και μεγαλο παπαρι..γιατι να μην γαμαω?τυπε γαμας και εσυ?![]()
σορρυ λαθος..νομιζα οτι μονο τον παιρνεις..εχω και μεγαλο παπαρι..γιατι να μην γαμαω?![]()
εκει δινω ρεστα..χαχα!!σορρυ λαθος..νομιζα οτι μονο τον παιρνεις..![]()
τον παιρνεις ολοκληρο και τον βγαζεις φετες ....εκει δινω ρεστα..χαχα!!