life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Υπομονη
Μιαs και δεν εχουν κλεισει τελειωs οι τομεs kαι επειδη σ αυτα τα περιβαλλοντα δεν ειναι ολα ...πεντακαθαρα , κανε υπομονη
Υπομονη
Ευχαριστω για την προταση, αλλα δε μου αρεσει. Προτιμω να ειμαι εγω και 2 γυναικες (κατι που εχω απολαυσει και στο παρελθον).
Παιδες εχω κανει προσφατα ενα χειρουργειο, στο δεξιο γλουτο, για την αφαιρεση ενος κακου πραγματος. Το τραυμα παραμενει ανοικτο για να καθαριζεται και θα ειναι για κανα μηνα, ακομα, ετσι.
Αλλα οι καυες ειναι στο απροχωρητο! Για καμακι και χτυπημα γκομενας, με τι γαζες στον πισινο, δε βλεπω να γινεται. Γιατι ετσι και βγαλω το μποξερακι, θα φανει, καθως ι τομη ειναι στο πλαι πισω απο τον γοφο. Αν το δει η ποια γκομενα, θα λακισει σιγουρα.
Αν παω σε στουντιο θα με δεχτουν???
[/quote φιλε καλησπερα ακου να δεις ολα ειναι στο μυαλο σου αν θελεις να ξελαμπικαρεις και θες να γαμισεις πανε καπου καθαρα ας εισαι και με τις γαζες στον κωλο ενημερωσε απο την αρχη την κατασταση σου αν οντως δεν πεζει προβλημα της το λες καιεξηγεις πως πας απο καυλα επειδη εχεις να γαμισεις οσο καιρο εχεις να γαμησεις,,και ολα θα πανε καλα,,,
υ.γ. αν θελεις στο τελος βαλτης να σε κανει και καμια αλλαγη,,για να μην παιδευεσαι μονος σου, εδω κανει τσιμπουκια στη γαζα θα κολησει?
Μοναχοφάης
φιλε καλησπερα ακου να δεις ολα ειναι στο μυαλο σου αν θελεις να ξελαμπικαρεις και θες να γαμισεις πανε καπου καθαρα ας εισαι και με τις γαζες στον κωλο ενημερωσε απο την αρχη την κατασταση σου αν οντως δεν πεζει προβλημα της το λες καιεξηγεις πως πας απο καυλα επειδη εχεις να γαμισεις οσο καιρο εχεις να γαμησεις,,και ολα θα πανε καλα,,,
υ.γ. αν θελεις στο τελος βαλτης να σε κανει και καμια αλλαγη,,για να μην παιδευεσαι μονος σου, εδω κανει τσιμπουκια στη γαζα θα κολησει?
τι ζοακι ειχες εμφανισι? κακκοηθες? αλλα συπτωματα ? αιματοκριτησ? γgt?Η αλλαγη θελει αποστειρομενο περιβαλλον. Οποτε δεν εχει τα μεσα. Επισης εχω τη μητερα μου που εργαζοταν ως νοσηλευτρια σε χειρουργειο, οποτε εχει τις γνωσειις.
τι ζοακι ειχες εμφανισι? κακκοηθες? αλλα συπτωματα ? αιματοκριτησ? γgt?
φιλε στο στουντιο θα σε δεκτουν οπωςφυσικα και σε μπουρδελο..το θεμα ειναι το τραυμα αμα σε εμποδιζει και αμα δεν μολυνθεις απο τιποτα αλλιως μην φοβασε...
δεν θα σου πει τιποτα φιλεΔεν με εμποδιζει, ουτε εχω πονο πλεον. ετσι οπως καλυπτεται δεν υπαρχει θεμα μολυνσης.
Αλλα το θεμα ειναι αποδχη μου απο την κοπελα στο στουντιο, καθως θα δει μισο κωλομερι με γαζες.
αφου ειναι πισω στον γλουτο κανενα προβλημα μανΠαιδες εχω κανει προσφατα ενα χειρουργειο, στο δεξιο γλουτο, για την αφαιρεση ενος κακου πραγματος. Το τραυμα παραμενει ανοικτο για να καθαριζεται και θα ειναι για κανα μηνα, ακομα, ετσι.
Αλλα οι καυες ειναι στο απροχωρητο! Για καμακι και χτυπημα γκομενας, με τι γαζες στον πισινο, δε βλεπω να γινεται. Γιατι ετσι και βγαλω το μποξερακι, θα φανει, καθως ι τομη ειναι στο πλαι πισω απο τον γοφο. Αν το δει η ποια γκομενα, θα λακισει σιγουρα.
Αν παω σε στουντιο θα με δεχτουν???