Νέα

Τί να κάνω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anonuser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
Παιδες εχω κανει προσφατα ενα χειρουργειο, στο δεξιο γλουτο, για την αφαιρεση ενος κακου πραγματος. Το τραυμα παραμενει ανοικτο για να καθαριζεται και θα ειναι για κανα μηνα, ακομα, ετσι.
Αλλα οι καυες ειναι στο απροχωρητο! Για καμακι και χτυπημα γκομενας, με τι γαζες στον πισινο, δε βλεπω να γινεται. Γιατι ετσι και βγαλω το μποξερακι, θα φανει, καθως ι τομη ειναι στο πλαι πισω απο τον γοφο. Αν το δει η ποια γκομενα, θα λακισει σιγουρα.
Αν παω σε στουντιο θα με δεχτουν???

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.913
Πόντοι
496
Σιγα ρε φιλαρακι μη δωσεις και αναφορα :2funny:
Εμπαινε και κοψε τις μαλακιες

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Mην παθεις καμια μολυνση  :rolleyes:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Υπομονή μέχρι να τελειώσεις μια και καλή με το τραύμα και ταυτόχρονα κάνε οικονομία ωστε όταν είσαι οκ να πάρεις και τις πέτρες!Σε αυτή την κατάσταση άλλωστε, θα έχεις το μυαλό σου αλλού και δεν θα το ευχαριστηθείς....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Και να σε δεχτούν δεν πρόκειτα να περάσεις καλά, εκτός του δικού σου προβλήματος η κοπέλα όταν δει το τραύμα όσο επαγγελματίας και να 'ναι μια ψυχρολουσία θα την πάθει και δε θα αποδώσει καλά

kaizer(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες εχω κανει προσφατα ενα χειρουργειο, στο δεξιο γλουτο, για την αφαιρεση ενος κακου πραγματος. Το τραυμα παραμενει ανοικτο για να καθαριζεται και θα ειναι για κανα μηνα, ακομα, ετσι.
Αλλα οι καυες ειναι στο απροχωρητο! Για καμακι και χτυπημα γκομενας, με τι γαζες στον πισινο, δε βλεπω να γινεται. Γιατι ετσι και βγαλω το μποξερακι, θα φανει, καθως ι τομη ειναι στο πλαι πισω απο τον γοφο. Αν το δει η ποια γκομενα, θα λακισει σιγουρα.
αλλαξε γαζες πριν πας οπουδηποτε,βαλε ενα μποξερακι με κουμπια για να μην χρειαστει να το βγαλεις εντελως και μη μασας πουθενα αν δε πονας βεβαια..και κανε οτι γουσταρεις...

OP
OP
A

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
Το τραυμα καλυπτεται επαρκως, ωστε να μη μολυνθει. και φυσικα εννοειται οτι θα παω αλλαγμενος (τισ γαζες εννοω)s.
Επισης λεω να παω σε μια κοπελα οπου την τιμισα πολυ και ειχε αναπτυχθει μια χημεια αναμεσα μας.
Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι, οτι LION7 εχει δικιο, αυτο σκεφτηκα κι εγω και αποφασισα να ανοιξω το παρον νημα.
Επισης ο πονος δε με ενοχλει πλεον, καθως εχω επιστρεψει κανονικα στην εργασια μου.

Εχω να κανω εναμιση μηνα σεξ ηδη , απομ τοτε που ξεκινησε αυτη η ιστορια, ειμαι μονο 31 χρονο και οι φουσκοδντριες πολλες. Εχω γινει σαν εφηβος, που το πουλι ερχεται σε στιση ακυρες στιγμες χωρις λογο. Οπως φοραω φορμες τωρα για να μη πιεζω το τραυμα, ο ερεθισμος μου μπορει να γινει αντιληπτος ανετα. Μπας και παω κανα 2 φορες και ηρεμισω λιγο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Υπομονη

Επισκέπτης
Το τραυμα καλυπτεται επαρκως, ωστε να μη μολυνθει. και φυσικα εννοειται οτι θα παω αλλαγμενος (τισ γαζες εννοω)s.
Επισης λεω να παω σε μια κοπελα οπου την τιμισα πολυ και ειχε αναπτυχθει μια χημεια αναμεσα μας.
Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι, οτι LION7 εχει δικιο, αυτο σκεφτηκα κι εγω και αποφασισα να ανοιξω το παρον νημα.
Επισης ο πονος δε με ενοχλει πλεον, καθως εχω επιστρεψει κανονικα στην εργασια μου.

Εχω να κανω εναμιση μηνα σεξ ηδη , απομ τοτε που ξεκινησε αυτη η ιστορια, ειμαι μονο 31 χρονο και οι φουσκοδντριες πολλες. Εχω γινει σαν εφηβος, που το πουλι ερχεται σε στιση ακυρες στιγμες χωρις λογο. Οπως φοραω φορμες τωρα για να μη πιεζω το τραυμα, ο ερεθισμος μου μπορει να γινει αντιληπτος ανετα. Μπας και παω κανα 2 φορες και ηρεμισω λιγο...
φιλε ο lion7 σου εδωσε την πιο σωστη απαντηση αλλα αν δεν μπορεις να κανεις υπομονη παρε μια βυζιτα και να σου δωσει χρονο και να εισαι σε "προστατευμενο" χωρο...

OP
OP
A

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
φιλε ο lion7 σου εδωσε την πιο σωστη απαντηση αλλα αν δεν μπορεις να κανεις υπομονη παρε μια βυζιτα και να σου δωσει χρονο και να εισαι σε "προστατευμενο" χωρο...

Δυστυχως, δεν εχω δικο μου χωρο.
Ειπα για στουντιο καθως τα 2 που παω ειναι καθαρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ο γιατρος τι σου εχει πει? με τα χειρουργια καλο ειναι να μην κανεις μαλακιες γιατι αμα γινει καμια υποτροπη μπορει να σε ξαναχωσουν μεσα...εγω οταν ειχα κανει βουβωνοκηλη ο γιατρος μου ειχε πει απαγορευεται οποιαδηποτε πιεση στην κοιλια για 2 μηνες.

Σεξ εκανα μετα απο 2.5 μηνες. Αφησα αλλο ενα margin 15 days.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οτι σου εχει πει ο γιατρος και ΜΟΝΟ. Αυτοι ξέρουν αυτους εμπιστευεσαι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ο γιατρος τι σου εχει πει? με τα χειρουργια καλο ειναι να μην κανεις μαλακιες γιατι αμα γινει καμια υποτροπη μπορει να σε ξαναχωσουν μεσα...εγω οταν ειχα κανει βουβωνοκηλη ο γιατρος μου ειχε πει απαγορευεται οποιαδηποτε πιεση στην κοιλια για 2 μηνες.

Σεξ εκανα μετα απο 2.5 μηνες. Αφησα αλλο ενα margin 15 days.

Άσε τα σεξ και τις μαλακίες παρθένε και πές οτι έβγαλες τα ράμματα απο τον αυνανισμό....

Επισκέπτης
Δυστυχως, δεν εχω δικο μου χωρο.
Ειπα για στουντιο καθως τα 2 που παω ειναι καθαρα.
ξενοδοχειο τυπε.
ακομα και στο χειροτερο καλυτερα θα ειναι...
Αλλα το βασικο ειναι η διαθεση της κοπελας, ο χρονος και η περιποιηση δεν ειναι το ιδιο να σε περιμενουν στο σαλονι και το ιδιο να εχεις κλεισει τα ραντεβου σου  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Παιδες εχω κανει
προσφατα ενα χειρουργειο, στο δεξιο γλουτο, για την αφαιρεση ενος κακου πραγματος. Το τραυμα παραμενει ανοικτο για να καθαριζεται και θα ειναι για κανα μηνα, ακομα, ετσι.

ενώ την γαμάς στα 4 βάλε το δεξί χέρι στον δεξί γλουτό και κάλυψε την πληγή...

θα φαίνεσε και μπήχτης όπως ο μπόλετμορτ...

OP
OP
A

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
Η δουλια μου απαιτει να σηκωνω βαρη. Οποτε απο αυτο δεν εχουμε καποιο θεμα.
Ισως μονο ο κινδυνος μολυνσης αν φυγουν για καποιο λογο οι εξωτερικες γαζες, αλλα γενικως οκ.

OP
OP
A

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
ενώ την γαμάς στα 4 βάλε το δεξί χέρι στον δεξί γλουτό και κάλυψε την πληγή...

θα φαίνεσε και μπήχτης όπως ο μπόλετμορτ...

Πρεπει να ειναι 2 παλαμες για να καλυφθουν οι γαζες. Η τομη ειναι τριγωνικη με περιπου 5 εκατοστα, η καθε πλευρα το βαθοσλε ξεπερνα τα 4, καθως εχει αρχισει και κλεινει.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.413
Πόντοι
4.006
Και να σε δεχτούν δεν πρόκειτα να περάσεις καλά, εκτός του δικού σου προβλήματος η κοπέλα όταν δει το τραύμα όσο επαγγελματίας και να 'ναι μια ψυχρολουσία θα την πάθει και δε θα αποδώσει καλά
Μην τρελαθουμε τελειος...τι να λακισι :think: σωστες πορνες..κανουν ερωτα και με ατομα χωρις ακρα!!και πολλα αλλα....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Πρεπει να ειναι 2 παλαμες για να καλυφθουν οι γαζες. Η τομη ειναι τριγωνικη με περιπου 5 εκατοστα, η καθε πλευρα το βαθοσλε ξεπερνα τα 4, καθως εχει αρχισει και κλεινει.

Ε ΠΑΡΕ και τον μπολτεμορτ να βαλει ενα χερακι ενω πηδας

OP
OP
A

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
Ε ΠΑΡΕ και τον μπολτεμορτ να βαλει ενα χερακι ενω πηδας

Ευχαριστω για την προταση, αλλα δε μου αρεσει. Προτιμω να ειμαι εγω και 2 γυναικες (κατι που εχω απολαυσει και στο παρελθον).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom