Νέα

Τι να φταίει; Τι να φταίει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KingEdward
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
τυπε αυτα τα σκηνικα χρειαζονται υπομονη
ασε που την ανασταση  της εστειλε  το μηνυμα και την αφησε ταβλα  :S

Αυτό που καποιος άλλος σου ξεκωλιάζει τη γκόμενα ενώ εσύ της γράφεις ποιηματα και της αγοραζεις αρκουδάκια είναι ο λεγόμενος "Πλατωνικος ερωτας"; :think:

Mάλλον κάτι τέτοιο θα εννοει ο φιλος  :S

Εν τω μεταξύ τον έχω ικανό από το Δεκέμβρη μεχρι τις αποκριες να της είχε γράψει καμιά 1000 mail/μηνύματα,να της έκανε τον ταξιτζή/ψυχολόγο/υδραυλικό,να άκουσε 457 ωρες τα προβληματα της στο τηλεφωνο,να την κέρασε και καμιά 50αρια φορες. :S

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.050
Πόντοι
1.016
Αυτό που καποιος άλλος σου ξεκωλιάζει τη γκόμενα ενώ εσύ της γράφεις ποιηματα και της αγοραζεις αρκουδάκια είναι ο λεγόμενος "Πλατωνικος ερωτας"; :think:

Mάλλον κάτι τέτοιο θα εννοει ο φιλος  :S

Εν τω μεταξύ τον έχω ικανό από το Δεκέμβρη μεχρι τις αποκριες να της είχε γράψει καμιά 1000 mail/μηνύματα,να της έκανε τον ταξιτζή/ψυχολόγο/υδραυλικό,να άκουσε 457 ωρες τα προβληματα της στο τηλεφωνο,να την κέρασε και καμιά 50αρια φορες. :S
Ας μην ειμαστε καχυποπτοι και να περιμενουμε να μας απαντησει αυριο  :S

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Μπα άντεξα εν τέλει. Δεν της δίνω την καύλα για συνέχεια . Ξέρει που θα με βρει και πως.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.087
Πόντοι
24.596
Μπα άντεξα εν τέλει. Δεν της δίνω την καύλα για συνέχεια . Ξέρει που θα με βρει και πως.
τυπε αν αλλαξεις τηλεφωνο η δουλεια ενημερωσε την.μην την αφησεις να γυρισει τη γη αναποδα για να σε βρει :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.590
Πόντοι
5.006
γυναικειο μυαλο δεν μπορεις ποτε να καταλαβεις τι θελει
προσφατα παθων περιπου το ιδιο με εσενα την επιασα τις μιλησα κ συμφωνησαμε να παμε σιγα σιγα (Δεκεμβριο μηνα εγινε η αρχη)
πολες φορες μαλωσαμε τα ξαναβρηκαμε αν κ δε  :fuck2: ακομα καθε φορα κατι γυνοταν εκει που ειμουν ετοιμος να την αρπαξω μαλωναμε για μια μαλακια πηγα με τα νερα της πολες φορες εκανα πισω γιατι ειδα στα ματια της την αληθεια που θελει να μου πει αλλα δεν μπορει κ ακομα δεν μπορει. παρολο που δεν ειμαστε μαζι ( αποκριες τελος) εγω ακομα δυστηχως την σκεφτομαι γιατι τα ματια δε λενε ψεματα ποτε. στην ανασταση  το τελιωσα εν μερει με ενα σε αγαπω κ να προσεχεις κ απο τοτε δεν την εχω ξαναδει ουτε εχω μηλισει μαζι της κ ξερω οτι εχω δικιο για οσα τις ειπα κ μαθαινω οτι εχω βγει αληθινος σχεδον σε ολα!!
ειναι δυσκολα να καταλαβεις τι μπορει να αποζητα μπορει να σου κανει κ τεστ οπως εκανε σε μενα καλυτερα να το ξεκαθαρισεις απο νωρις

τι ακριβως τεστ σου εκανε εσενα τυπε, ποσο μπορεις να κρατησεις τα φλοκια σου πριν εκραγουν τα αρχιδια σου ή γεμισεις καυλοσπυρα? :think:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.842
Πόντοι
496
γυναικειο μυαλο δεν μπορεις ποτε να καταλαβεις τι θελει
προσφατα παθων περιπου το ιδιο με εσενα την επιασα τις μιλησα κ συμφωνησαμε να παμε σιγα σιγα (Δεκεμβριο μηνα εγινε η αρχη)
πολες φορες μαλωσαμε τα ξαναβρηκαμε αν κ δε  :fuck2: ακομα καθε φορα κατι γυνοταν εκει που ειμουν ετοιμος να την αρπαξω μαλωναμε για μια μαλακια πηγα με τα νερα της πολες φορες εκανα πισω γιατι ειδα στα ματια της την αληθεια που θελει να μου πει αλλα δεν μπορει κ ακομα δεν μπορει. παρολο που δεν ειμαστε μαζι ( αποκριες τελος) εγω ακομα δυστηχως την σκεφτομαι γιατι τα ματια δε λενε ψεματα ποτε. στην ανασταση  το τελιωσα εν μερει με ενα σε αγαπω κ να προσεχεις κ απο τοτε δεν την εχω ξαναδει ουτε εχω μηλισει μαζι της κ ξερω οτι εχω δικιο για οσα τις ειπα κ μαθαινω οτι εχω βγει αληθινος σχεδον σε ολα!!
ειναι δυσκολα να καταλαβεις τι μπορει να αποζητα μπορει να σου κανει κ τεστ οπως εκανε σε μενα καλυτερα να το ξεκαθαρισεις απο νωρις

τυπε εισαι μορφη
καταφερες ναχεις  σχεση χωρις να  :knockinb: :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.590
Πόντοι
5.006
τυπε εισαι μορφη
καταφερες ναχεις  σχεση χωρις να  :knockinb: :S
το χειροτερο δεν είναι αυτό τυπε, το χειροτερο είναι ότι δικαιολογει την γκομενα και δικαιολογει και τον εαυτο του..ηταν με μια τοσους μηνες,δεν του καθότανε, μαλωνανε, κατι εβλεπε στα ματια της (λογικα τις ψωλες που θα ετρωγε από αλλους η τυπισσα) και την ανασταση που την ειδε αποφασισε να το τελειωσει το θεμα (ενώ η τυπισσα κοβω την ψωλη μου ότι ουτε το ονομα του δεν θυμοταν και θα ελεγε από μεσα της "ποιος είναι τωρα αυτος ο μαλακας?").....
αντι να την τεμαχισει και να την πεταξει στα σκουπίδια όπως θα εκανε κάθε λογικος ανθρωπος που θα τον ειχε φαει η αγαμια τοσους μηνες με μια γκομενα...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.087
Πόντοι
24.596
το χειροτερο δεν είναι αυτό τυπε, το χειροτερο είναι ότι δικαιολογει την γκομενα και δικαιολογει και τον εαυτο του..ηταν με μια τοσους μηνες,δεν του καθότανε, μαλωνανε, κατι εβλεπε στα ματια της (λογικα τις ψωλες που θα ετρωγε από αλλους η τυπισσα) και την ανασταση που την ειδε αποφασισε να το τελειωσει το θεμα (ενώ η τυπισσα κοβω την ψωλη μου ότι ουτε το ονομα του δεν θυμοταν και θα ελεγε από μεσα της "ποιος είναι τωρα αυτος ο μαλακας?").....
αντι να την τεμαχισει και να την πεταξει στα σκουπίδια όπως θα εκανε κάθε λογικος ανθρωπος που θα τον ειχε φαει η αγαμια τοσους μηνες με μια γκομενα...
πρακτικες βατραχου τυπε :think: :S :S :S

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Μακρια απο τετοιες γκομενες ,οι περισσοτερες παιζουν ,ψαχνουν τσαμπα ψυχολογο, η δοκιμαζουν το ποσο μετρανε, μακρια!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
τυπε αν αλλαξεις τηλεφωνο η δουλεια ενημερωσε την.μην την αφησεις να γυρισει τη γη αναποδα για να σε βρει :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny:

Όταν ήμουν φοιτητης,μας έσκασε σε καινούργιο εξάμηνο μια ωραία κοπέλα,η οποια είχε το στυλ ωραία-γλυκια-καλο παιδί,εμοιαζε πάρα πολύ με αυτή τη Demy την τραγουδίστρια.
Την ξηγήθηκα αμέσως στενό μαρκάρισμα και συντομα μπήκε ο σύρτης.
Γρήγορα καταλαβα ότι ειναι μαλακισμένη-σκατόψυχη που μάλιστα είχε ταυτοχρονα και γκομενο στην πόλη της,αλλά δεν ξεκοψα..
Ηθελε να τις ρίχνω σφαλιαρες στη μαπα οταν με τσιμπουκωνει,κατάπινε,έδινε κώλο,άνοιγε τις κουρτινες οταν γαμιομασταν,φώναζε να μας ακούνε,κ.λ.π.

Meanwhile,ειχε μεγάλο fan club στη σχολη,μεταξύ των οποιων και ένας συμφοιτητής μου,που
της έγραφε γράμματα,της εστελνε λουλουδια,τις εδινε σημειώσεις..
Τα γραμματα του,συνοδευονταν και με ζωγραφιες.
Π.χ."Σε ονειρεύομαι κάποτε στο δικό μας σπιτι" :S
και αντί για τη λέξη σπίτι,είχε ζωγραφισει ένα.. :grin:
Ολα τα γράμματα του ηταν ετσι,μισά λέξεις-μισα ζωγραφιες,αφιερωνε τρελό χρόνο..
Η γκόμενα μου τα έδειχνε και τον κοροϊδευε,αλλά του έκανε τα γλυκά μάτια για να παιρνει σημειωσεις,ηξερε και απο pc αυτός,κ.λ.π.

Μια μερα ενω αραζαμε στη σχολή και ερχόταν το νέτο,μου λέει το θυμα:
"H ..... είναι κοπέλα για σχεση.Marriage Material." :S

Εγώ απλά εχω καταλήξει οτι στις σχέσεις μεταξύ των ανθρωπων,όχι μονο στις ερωτικές,αφου υπάρχουν θυτες θα υπαρχουν και θύματα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.087
Πόντοι
24.596
:2funny: :2funny: :2funny:

Όταν ήμουν φοιτητης,μας έσκασε σε καινούργιο εξάμηνο μια ωραία κοπέλα,η οποια είχε το στυλ ωραία-γλυκια-καλο παιδί,εμοιαζε πάρα πολύ με αυτή τη Demy την τραγουδίστρια.
Την ξηγήθηκα αμέσως στενό μαρκάρισμα και συντομα μπήκε ο σύρτης.
Γρήγορα καταλαβα ότι ειναι μαλακισμένη-σκατόψυχη που μάλιστα είχε ταυτοχρονα και γκομενο στην πόλη της,αλλά δεν ξεκοψα..
Ηθελε να τις ρίχνω σφαλιαρες στη μαπα οταν με τσιμπουκωνει,κατάπινε,έδινε κώλο,άνοιγε τις κουρτινες οταν γαμιομασταν,φώναζε να μας ακούνε,κ.λ.π.

Meanwhile,ειχε μεγάλο fan club στη σχολη,μεταξύ των οποιων και ένας συμφοιτητής μου,που
της έγραφε γράμματα,της εστελνε λουλουδια,τις εδινε σημειώσεις..
Τα γραμματα του,συνοδευονταν και με ζωγραφιες.
Π.χ."Σε ονειρεύομαι κάποτε στο δικό μας σπιτι" :S
και αντί για τη λέξη σπίτι,είχε ζωγραφισει ένα.. :grin:
Ολα τα γράμματα του ηταν ετσι,μισά λέξεις-μισα ζωγραφιες,αφιερωνε τρελό χρόνο..
Η γκόμενα μου τα έδειχνε και τον κοροϊδευε,αλλά του έκανε τα γλυκά μάτια για να παιρνει σημειωσεις,ηξερε και απο pc αυτός,κ.λ.π.

Μια μερα ενω αραζαμε στη σχολή και ερχόταν το νέτο,μου λέει το θυμα:
"H ..... είναι κοπέλα για σχεση.Marriage Material." :S

Εγώ απλά εχω καταλήξει οτι στις σχέσεις μεταξύ των ανθρωπων,όχι μονο στις ερωτικές,αφου υπάρχουν θυτες θα υπαρχουν και θύματα.
:S :S :S

Συνημμένα

• θυμα.jpg
    θυμα.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 49
OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Παίξαμε και χάσαμε.
Αποδεχόμαστε την ήττα μας και το κεφάλι ψηλά(και τα 2).

Και εις άλλα με υγεία!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.912
Πόντοι
1.756
Παίξαμε και χάσαμε.
Αποδεχόμαστε την ήττα μας και το κεφάλι ψηλά(και τα 2).

Και εις άλλα με υγεία!
ποια ηττα ρε τυπε??? επειδη η αλλη ειναι παλιοπατσαβουρα και δεν ξερει τι θελει απο την ζωη της,χρεωνεις ηττα στον εαυτο σου??? Εσυ δεν εκανες τιποτα λαθος... εκεινη ειναι μαλακισμενη...

Στειλε της μια ντικπικ και χεστην....  :tn04:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
Τύπε μου, Βασιλιά, απ' όσα έχω διαβάσει, δειχνεις, ότι είσαι λίγο αγαθός και κάπως ευαίσθητος. Οι περισσότερες γυναίκες δεν τον θέλουν τον άνδρα έτσι. Μην φθάσεις ξανά σε σημείο να παρακαλάς γυναίκα ή να τρέχεις από πίσω της.
Ένας γνήσιος τζέντλεμαν, αν θέλεις να είσαι τέτοιος, δεν τρέχει πίσω από τις γυναίκες, αλλά τις κάνει να τρέχουν αυτές με την προσωπικότητα του.
Οι φεμινιστικές συμπεριφορες έχουν αλλάξει την εκ φύσεως δυναμική παρουσία του άνδρα απέναντι στην γυναίκα.
Αν θέλεις να κατακτας γυναικες θα πρέπει να βγάλεις τον εαυτό σου εκτός του κώδικα επικοινωνίας που επικρατεί σήμερα μεταξύ των 2 φυλων. Όσο πιο ισχυρό και κλασσικό αρσενικό δείχνεις τόσο τις ελκύεις. Καμία κίνηση δεν χρειάζεται που να δείχνει ότι παρακαλάς και καίγεσαι. Δεν είναι τυχαίο που στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν αυτοί που έχουν γυμνασμενα σώματα ή και αυτοι που έχουν δυναμική προσωπικότητα. Και τα 2 αυτά χαρακτηριστικά τους τρελαίνει το μυαλό και ο άντρας τους γίνεται ποθητος.
Τύποι μουνοδουλοι, λαπάδες που δεν είναι μπρουταλ, σε αρκετές γυναίκες, είναι απωθητικοι.
Απέφευγε τις γυναίκες που αναφέρουν ότι έχουν ή επιδιώκουν φιλίες με άνδρες. Πολλές από αυτές δεν διαθέτουν ιδιαίτερη θηλυκότητα, κινούνται με το σκεπτικό του ψευτοφεμινισμού και δεν έχουν σημαντική προσωπικότητα.
Θα ψάχνεις γυναίκες που γουστάρουν να δίνονται στους άνδρες αλλά ταυτόχρονα δεν είναι πολύ αδυναμες και δεν έχουν πολύ σοβαρά ψυχολογικά.
Είσαι αρκετά νέος και δεν θα έπρεπε να κολλάς σε μια γκομενα. Κάνε το καμάκι συχνά και θα σου γίνει εύκολο παιχνίδι μετά. Έτσι δεν θα κολλάς στην μία. Δες το σαν παιχνίδι περιπέτειας και διασκέδασης. Είναι μια και μικρή η ζωή. Δεν αξίζει να χάνεις τον χρόνο σου κι εσύ κι όλοι μας ασχολούμενος με τυπισσες καμμένες.

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για τα λόγια σου φίλε , θα τα λάβω υπόψιν ....αν σκάσω με πιπιλιά μύτη θα είναι μαλακία ε; :P

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για τα λόγια σου φίλε , θα τα λάβω υπόψιν ....αν σκάσω μύτη με πιπιλιά θα είναι μαλακία ε;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.087
Πόντοι
24.596
Ευχαριστώ για τα λόγια σου φίλε , θα τα λάβω υπόψιν ....αν σκάσω μύτη με πιπιλιά θα είναι μαλακία ε;
μπορεις τυπε να στειλεις και εναν φιλο σου να της πει'ο ταδε(εσυ) θελει να τα φτιαξετε ':S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom