Νέα

Τι μουσική προτιμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μουσική προτιμάμε;

• Rock

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Pop

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σκυλάδικα

• Ελληνικά(ότι ακούγεται στα ραδιόφωνα)

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Κλασσική μουσική

• Trance/Techno/Psyhedelic

• Rap/Hip Hop

• Έντεχνα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
ξερει καποιος σιτε για κατεβασμα ελληνικων κοματιων ;

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
εχει ακουσει κανεις τις τελευταιες μερες το beggin' απο frankie valli σε edit απο pilloski ?? ειναι οντως κοματάρα ή εχω χαζεψει ??
Οντως Κομματαρα! Εξωτερικό παίζεται εδώ και καιρό το συγκεκριμένο κομματι!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
τα γούστα μου στη μουσική είναι στο κλασσικό heavy metal,thrash,death,punk,hardcore,gothic,dark,e.b.m,industrial ηλεκτρονική και ambient.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
να ερθεις σε καμια συναυλια δεν ξερεις ομως  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Η τελευταία ήταν στους αγαπημένους μου Celtic Frost και Kreator  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Οι ακόλουθοι τότε ήταν ο savalas και ο vasos.Είχαμε βάλει και φωτό απο ανταπόκριση σε ανάλογο thread στο site τότε.Κάτσε να έρθει κάνα σοβαρό group και φύγαμε για  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: μέγιστε warhol  :rockon:

Επισκέπτης
Η τελευταία ήταν στους αγαπημένους μου Celtic Frost και Kreator  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Οι ακόλουθοι τότε ήταν ο savalas και ο vasos.Είχαμε βάλει και φωτό απο ανταπόκριση σε ανάλογο thread στο site τότε.Κάτσε να έρθει κάνα σοβαρό group και φύγαμε για  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: μέγιστε warhol  :rockon:
αντε να θυμηθουμε τα νιατα μας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!και οταν παμε για ποτακι να ερχεσαι σε ροκαδικα και ασε τις δικαιολογιες  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Αυτες τις μερες εχω κολλησει με αυτο το ρεμιξ σε τραγουδι του frankie valli

[youtube=425,350]qN3kC_4xURA[/youtube]

Και με αλλο ενα εχω τραβηξει κολλημα, καινουργια τζαζ, με γυναικεια φωνητικα και το ψαχνω σα τρελος.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ πάλι... μη βάλετε τις φωνές... ανακάλυψα το Βrahms  :)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
εχει ακουσει κανεις τις τελευταιες μερες το beggin' απο frankie valli σε edit απο pilloski ?? ειναι οντως κοματάρα ή εχω χαζεψει ??
Λιγα κομματια κατα τη γνωμη μου που εχουν βαση ή αναφορα στα 50'ς δεν ειναι κομματαρες.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Aπο τα εφηβικα μου, το συγκροτημα που δεν καταφερα να ξεπερασω ακομα ειναι οι Λεντ Ζεπελιν( ολα) και το Αμπιροουντς των Μπιτλς.
Γουσταρω Γκαραζ,Νεο Ροκαμπιλι, Σαικομπιλι. Απο 50'ς Ντου-ουαπ, τον Dion . Νew Model Army,Ρεζιντεντς,Ταξιντο μουν Καν κτλ, τον θειο Ρορυ απο κιθαριστες.
Προκλασσικη, καποια του Σοπεν, Το 2ο για πιανο του Ραχμανινωφ. Παντα γουσταρα την Ραγκ ταιμ και κατι περιεργα συγκροτηματα της Νεας Ορλεανης.
Σμυρνεικα στην αυθεντικη τους εκτελεση ( Θεωρε τον Α. Νταλκα τον μεγαλητερο τραγουδιστη που ακουστηκε απο γραμμοφωνο ). Δεν παω τα κλαρινα οχι γιατι τα θεωρω κατωτερη μουσικη, αλλα γιατι δεν ταιριαζουν στις καταβολες και την ψυχοσυνθεση μου.
Επισης μου τη σπαει η ταση που επικρατει τα τελευταια χρονια οτιδηποτε μπλακ να θεωρηται και ποιοτητα, μονο και μονο επειδη οι μαυροι εχουν τη φημη του καλου ρυθμου. Μαγκες, τα μπλουζ ηταν αποτελεσμα μιξης πολιτισμων και φυλων. Δεν ειναι μονο νεγρικη υποθεση.
Αυτα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
[youtube=425,350]n5OMuj4FpII[/youtube]

Για το φιλο που γουσταρει ροκαμπιλυ κλπ. Ειναι απο μια συναυλια που εδωσαν οι Cramps μετα απο προσκληση γιατρων σε ενα ψυχιατρειο. Εδωσαν συναυλια στους ψυχοπαθεις για να μελετησουν τις αντιδρασεις τους. Φυσικα δεν εβγαλαν ακρη. Αν καποιος γνωριζει που μπορω να βρω το βιντεο, ας το πει εδω.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ωραιος. Γιατι δεν το κατεβαζεις απευθειας απο το youtube? Υπαρχει προγραμματακι.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω (αρκεί να ακούγονται) ~ ~ ~

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Το βρηκα σε τορεντ.

Επισκέπτης
Συντονιστειτε λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμμμμμμμμμμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

ΜΕ ΤρρρροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοποοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοοοοοο.

Σάκης Σεβαστάκηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Δίνει ρεέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

Blackman Κοσμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

103.1 για αθήνα οι αλλοι ψαχτειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και η θεικη κοματαρα GRACE.

[youtube=425,350]siNsgbIWhAQ[/youtube]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gobr