kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια οι γυναικες τα χουν παιξει
εγω στην δουλεια μου[size=12pt] δεν βλεπω ασχημη γκομενα[/size]
ειδικα τα πιπινια
Μήπως τα έχεις παίξει εσύ;
ρε παιδια οι γυναικες τα χουν παιξει
εγω στην δουλεια μου[size=12pt] δεν βλεπω ασχημη γκομενα[/size]
ειδικα τα πιπινια
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικεςρε παιδια οι γυναικες τα χουν παιξει
εγω στην δουλεια μου [glow=red,2,300]δεν βλεπω ασχημη γκομενα[/glow]
ειδικα τα πιπινια
Για ωραία μουνιά ..να ρθειτε να δειτε στα Hondos Center στη Γλυφαδα...δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες
υπαρχουν αντρες που δεν πινουν αρκετα
εσυ τυπε μου το τσουζεις μαλλον
χρυσα τι βλεπωΓια ωραία μουνιά ..να ρθειτε να δειτε στα Hondos Center στη Γλυφαδα...
Χθες είδα μια ξανθια κοπελά ρα με καφτό σορτς ..μέχρι και μένα κόλασε..
τυπε μου η χρουσαλα ειναι και ΓΑΜΩ τις γκομενες!ειδα την χρουσαλα στο αεροδρομιο μαζι με εκεινον το κεφτε που εχει για αρραβωνιαστικο και καλα. η γυναικα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ.
τυπε μου την χρουσαλα οταν την ειδα εμεινα για κανενα 5 λεπτο εντελως εντελος αφωνος,μονο κοιταζα ειναι σαν κουκλα η ατιμη.τυπε μου η χρουσαλα ειναι και ΓΑΜΩ τις γκομενες!
αυτος που ηταν μαζι της μπουχεσα δεν ηταν τυπε?τυπε μου την χρουσαλα οταν την ειδα εμεινα για κανενα 5 λεπτο εντελως εντελος αφωνος,μονο κοιταζα ειναι σαν κουκλα η ατιμη.
μπορει να ητανε τυπε.αλλα κολομβιανος δεν ητανε με τιποτα.ο τυπος αν δεν ειχε φραγκα αυτο το μουνι δεν υπηρχε περιπτωση να το εχει με τιποτα.αυτος που ηταν μαζι της μπουχεσα δεν ηταν τυπε?
πρεπει να ειναι και λιγο αδερφατο δικε μου
H Kαρμεν ρε παιδια τι εγινε απο την πλ.Λαυριου:
Το μονο μνι που εχω δει στο δρομο και μ εντυπωσιασε!!
Γιατι βρομιαρα,ωραιο κοριτσακι ηταν με ωραιο προσωπο και σωματακι!!Η βρομιάρα η Κάρμεν ευτυχώς έχει εξαφανιστεί. Μην γίνουν όλοι στρατηγοί από τα παράσημα.
Τι μουνια ειδατε ειναι το θεμα...Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υγιής.