Νέα

Τι μισθους παιρνουν οι υπαλληλοι των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕλληνικαΠετρελαια,κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ρε τους φούρνους λέμε

Υ.Γ. εγώ να κάνω κόμμα. Κι ας πούμε μάλιστα πως θα βάλω έξυπνους και σωστούς ανθρώπους μέσα, όχι μαλάκες και βλάκες σαν εμένα. Ποιος θα με ψηφίσει ρε κακομοίρη που πάνε όλοι μονοκούκι στα δύο κόμματα και τα τρίχρονα στο ΚΚΕ;
Συνέχισε το κλαψομούνιασμα και το τρολάρισμα - μπορεί να σε ακούσει ο Τζίζας, που ξέρεις. :rockon:

Εγώ ανοίγω μια Schlenkerla. :2funny:

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: το κράτος δεν οφείλει να πληρώνει τέτοιες αμοιβές σε κανένα. Πλέον εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει όλοι να παίξουν το παιχνίδι της αγοράς που είναι πολύ σκληρό...
Και για να σου απαντήσω: το ότι κάποιος εργάζεται σε δύσκολες συνθήκες δεν θα του δίνει το δικαίωμα να πληρώνεται αδρά. Ίδιες δουλειές στον ιδιωτικό τομέ πληρώνονται πολύ λιγότερο και δεν μιλάει κανείς... δυστυχώς πλέον δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές...
Ρε συ ντιμι μη μου απαντας σε ειρωνικο επιχειρημα........Δε το καταλαβες??

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
α, και αν θες εξήγησέ μου πώς στο διάολο νέο παιδί είσαι υπέρμαχος του κουμμουνισμού

πού τον γνώρισες και πώς έφτασες στο συμπέρασμα πως είναι καλός;

Εγώ νόμιζα ότι ο κομμουνισμός υποστηρίζει να έχουμε όλοι δουλειά, να μην υπάρχουν αδικίες, να ζούμε αξιοπρεπώς, λιγότερες αυτοκτονίες λόγω οικονομικών αδιεξόδων, μόρφωση και υγεία για όλους.. Φαντάζομαι είμαι νέος και χαζός γι αυτό και ζητάω τόσο παράλογα πράγματα!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
εγώ το λέω και όποιος το έπιασε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ ξέρω μόνο ότι άμα έχεις πρόβλημα σου δανείζει αλλά όχι με το αζημίωτο. Πάντα συνοδεύεται ο δανεισμός από κάποια μέτρα προκειμένου να διορθώσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας σου. Αν κάνω λάθος διορθωσέ με.

Ωστόσο επιμένω.. Πως γίνεται και αυτόν τον καιρό να μπαίνει το ΔΝΤ σε τόσες χώρες; Τι είναι, σύμπτωση; Έχει και εκεί τεμπέληδες έλληνες;
οκ
επειδή λοιπόν δεν ξέρεις τι είναι το ΔΝΤ, μάθε πρώτα και μετά έχε αυτές τις απορίες
επίσης να σου πω πως δεν φτάνουνε σε αδυναμία πληρωμών όλες οι χώρες για τους ίδιους λόγους

και σε ξαναρωτάω
πώς αποφάσισες να ψηφίζεις ΚΚΕ; και να γίνεις και υπέρμαχος;

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ νόμιζα ότι ο κομμουνισμός υποστηρίζει να έχουμε όλοι δουλειά, να μην υπάρχουν αδικίες, να ζούμε αξιοπρεπώς, λιγότερες αυτοκτονίες λόγω οικονομικών αδιεξόδων, μόρφωση και υγεία για όλους.. Φαντάζομαι είμαι νέος και χαζός γι αυτό και ζητάω τόσο παράλογα πράγματα!
Μακαρι να γινοταν μεγαλε......
Ελα που δεν γινεται........δυστυχως αποδειχτηκε......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
νέος και χαζός είσαι που λες πως αυτά ζητάει ο κουμμουνισμός
κοινώς είσαι εκτός τόπου και χρόνου

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496
θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: το κράτος δεν οφείλει να πληρώνει τέτοιες αμοιβές σε κανένα. Πλέον εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει όλοι να παίξουν το παιχνίδι της αγοράς που είναι πολύ σκληρό...
Και για να σου απαντήσω: το ότι κάποιος εργάζεται σε δύσκολες συνθήκες δεν θα του δίνει το δικαίωμα να πληρώνεται αδρά. Ίδιες δουλειές στον ιδιωτικό τομέ πληρώνονται πολύ λιγότερο και δεν μιλάει κανείς... δυστυχώς πλέον δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές...

Σωστος τυπε :thumbsup: :cool2:
Αυτο να το εννοησει ο τυπος που πιο πριν αναφερονταν στο Βασιλακη Καιλα του ΟΣΕ... :jerking: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συνέχισε το κλαψομούνιασμα και το τρολάρισμα - μπορεί να σε ακούσει ο Τζίζας, που ξέρεις. :rockon:

Εγώ ανοίγω μια Schlenkerla. :2funny:
α,μάλιστα
όταν λέμε τα κακώς κείμενα είναι κλαψομούνιασμα
όταν δεν τα λέμε είναι αδιαφορία

κι εγώ λέω απλά πως λες μια μαλακία

το ποιος τρολλάρει φαίνεται
πάνε ψήφισε τον αρχηγό σου

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εγώ νόμιζα ότι ο κομμουνισμός υποστηρίζει να έχουμε όλοι δουλειά, να μην υπάρχουν αδικίες, να ζούμε αξιοπρεπώς, λιγότερες αυτοκτονίες λόγω οικονομικών αδιεξόδων, μόρφωση και υγεία για όλους.
Επειδή το υποστηρίζει, σημαίνει ότι είναι και αλήθεια κιόλας; :2funny:

Μας λένε ότι υπάρχει θεός, κάποια μέρα (τι σημαίνει μέρα για το θεό, οεο; :rolleyes:) είπε wow - let's make a fucking toy... the man & the woman and the fucking snake. :boobies: :2funny:

Επειδή έτσι λένε, σημαίνει ότι έτσι έγινε; ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ το λέω και όποιος το έπιασε...
άσε
στην κοσμάρα του ο κόσμος
ακόμα υπάρχουνε νέοι που πιστεύουνε πως πρέπει  πρώτα να κάνουνε 15 χρόνια σπουδές πριν πιάσουνε δουλειά και όταν πάνε να πιάσουνε πρέπει να πάρουνε μισθό 2 χιλιάρικα και θέση μανατζαραίου

δεν υπάρχει λύση
δεν καταλαβαίνει αλλιώς ο Έλληνας
πτώχευση και άγιος ο θεός

αρκεί αυτή η πτώχευση να φτάσει την Ελλάδα σε επίπεδα Βουλγαρίας με τρόπο λειτουργίας Βουλγαρίας.
Δηλαδή ο δημόσιος τομέας να παίρνει τρεις κι εξήντα για να καταλάβουνε

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.074
Πόντοι
1.686

Με λιγα λογια ,ονειρευεσαι να ειναι ολοι διορισμενοι στο δημοσιο .
Το ονειρο σου ειναι το δημοσιοϋπαλληλικι .
Μονο που αν δεν υπαρχει ιδιωτικος τομεας ,συντομα ερχεται η χρεωκοπια .
Βλεπε ΕΣΣΔ ,Κινα ,Βορεια Κορεα ,Λευκορωσσια ,Πρεντνιστροβια (κομματι της Moldova ).
Ο ΔΥ δεν εχει κινητρα ,ουτε αντικινητρα .
Εχεις μπερδεψει τα εργατικα δικαιωματα ,με το δημοσιοϋπαλληλικι .
Στις Σκανδιναβικες χωρες ,χωρις καποιος να ειναι δημοσιος υπαλληλος ,εχει αυξημενα εργατικα δικαιωματα .Αυτο ειναι το ζητουμενο ,ασχετα αν ειναι δυσκολο .Οχι το να γινουν ολοι κοπροι .
Η Φινλανδια ,για παραδειγμα ,εχει τεραστια προοδο ,και τα δικαιωματα των εργαζομενων ειναι αυξημενα ,χωρις να ειναι κοπροι δημοσιοι υπαλληλοι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οσα και να παιρνουν....πολλα ειναι

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
το ξερω απο γνωστο μου  Δεητζης επειδη ο γιος του πηρε το πτυχιο του στο πανεπιστημιο(μεγαλο κατορθωμα) του δωσανε επιδομα για το γιο του 20.000 ευρω

ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ????

αυτα τα μουνοπανα φαγαν τα λεφτα που ειναι τωρα με 2-3 αμαξια και 2-3 εξοχικα γαμω τα παντα τους που να φανε ολα τα λεφτα απο τα πουστικα επιδοματα που πηραν σε γιατρους

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
οκ
επειδή λοιπόν δεν ξέρεις τι είναι το ΔΝΤ, μάθε πρώτα και μετά έχε αυτές τις απορίες
επίσης να σου πω πως δεν φτάνουνε σε αδυναμία πληρωμών όλες οι χώρες για τους ίδιους λόγους

και σε ξαναρωτάω
πώς αποφάσισες να ψηφίζεις ΚΚΕ; και να γίνεις και υπέρμαχος;

Ok.. απλά το γεγονός από μόνο του ότι την ίδια ώρα φτάνουν σε αδυναμία πληρωμής τόσες πολλές χώρες, αυτό και μόνο με προβληματίζει και με κάνει να σκεφτώ ότι ίσως δεν είναι τόσο "ελληνικό" το πρόβλημα όπως ισχυρίζονται αλλά γενικότερο.

Χαίρομαι που ξεκαθαρίσαμε ότι άλλο ο κομμουνισμός και άλλο τα κομμουνιστικά κόμματα.. άλλωστε και η Κίνα έχει κομμουνισμό υποτίθεται (και άλλες χώρες όπως ανέφερε ο φίλος) Κατά τ'άλλα αυτά που ευαγγελίζεται τα θεωρώ σαν τον απώτερο σκοπό της κοινωνίας, τώρα αν κάποιοι τον καπηλεύονται για άλλους λόγους αυτό δε σημαίνει ότι τον ξεγράφουμε σαν θεωρία.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
άσε
στην κοσμάρα του ο κόσμος
ακόμα υπάρχουνε νέοι που πιστεύουνε πως πρέπει  πρώτα να κάνουνε 15 χρόνια σπουδές πριν πιάσουνε δουλειά και όταν πάνε να πιάσουνε πρέπει να πάρουνε μισθό 2 χιλιάρικα και θέση μανατζαραίου

δεν υπάρχει λύση
δεν καταλαβαίνει αλλιώς ο Έλληνας
πτώχευση και άγιος ο θεός

αρκεί αυτή η πτώχευση να φτάσει την Ελλάδα σε επίπεδα Βουλγαρίας με τρόπο λειτουργίας Βουλγαρίας.Δηλαδή ο δημόσιος τομέας να παίρνει τρεις κι εξήντα για να καταλάβουνε
ισως γινει και χειροτερα απο βουλγαρια τυπε ...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496
το ξερω απο γνωστο μου  Δεητζης επειδη ο γιος του πηρε το πτυχιο του στο πανεπιστημιο(μεγαλο κατορθωμα) του δωσανε επιδομα για το γιο του 20.000 ευρω

ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ????
αυτα τα μουνοπανα φαγαν τα λεφτα που ειναι τωρα με 2-3 αμαξια και 2-3 εξοχικα γαμω τα παντα τους που να φανε ολα τα λεφτα απο τα πουστικα επιδοματα που πηραν σε γιατρους

:2funny:

Απ’ο,τι φαινεται θα τους  :knockinb: φιλε...

Επισης ξερατε οτι οι ανυπαντρες κορες στρατιωτικών δικαιουνται εφαπαξ βοηθηματος ή καποιας συνταξης(κατι απο τα 2)... :uglystupid: :headbang:

Ελεος........

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Στις Σκανδιναβικες χωρες ,χωρις καποιος να ειναι δημοσιος υπαλληλος ,εχει αυξημενα εργατικα δικαιωματα .Αυτο ειναι το ζητουμενο ,ασχετα αν ειναι δυσκολο .Οχι το να γινουν ολοι κοπροι .
Η Φινλανδια ,για παραδειγμα ,εχει τεραστια προοδο ,και τα δικαιωματα των εργαζομενων ειναι αυξημενα ,χωρις να ειναι κοπροι δημοσιοι υπαλληλοι.

Εν πάση περιπτώσει μια δικαιότερη κοινωνία εν γένει. Τώρα αν θα λέγεται κομμουνισμός, σοσιαλισμός, θανάσης, γιώργος - μικρή σημασία έχει. Για αυτές τις χώρες δεν ξέρω ειλικρινά.. υποθέτω κάτι θα γνωρίζεις παραπάνω. Θα ήταν ενδιαφέρον να πεις πως το κατόρθωσαν αυτό. και γιατί είναι οι εξαιρέσεις.

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1

αλλο η νοσοκομα,αλλο ο επιμελητης,αλλο ο ανθρωκορυχος των λιγνιτορυχειων,αλλο ο
 κλειδουχος,αλλο ο καντινιερης της ΔΕΗ...

Επισης αλλο πραμα ο εργαζομενος στο Δημοσιο που οσα λεει η συμβαση του θα τα παρει
 μεχρι κεραιας και με τον Νομο,αλλο ο ιδιωτικος υπαλληλος που τον πηδαει το αφεντικο του
 και δεν του δινει αυτα που λεει ο Νομος....δεν φταινε για τα παντα ολα οι ΔΥ,μα για ολα πια!!!!
 ελεος με αυτην την μαλακισμενη νοοτροπια και τον καθε μαλακα ΙΔ.ΥΠ που εχει ονειρωξεις για
 να γινει ΔΥ

Μάλλον δεν κατανοείς ότι το "μαγαζί" όπου εργάζεται ο φίλος μας ο ΔΥ και το οποίο πληρώνω εγώ ο ιδιωτικός μέχρι κεραίας με το Νόμο ... πτώχευσε !
Αυτές οι προνομιακές συμβάσεις που πετύχαιναν εκβιάζοντας όλους μας, αυτός είναι ο "νόμος" που αναφέρεις. Είναι προϊόν συνδικαλιστικού εκβιασμού και ανταλλαγών για προσωπικά ωφέλη.  

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ok.. απλά το γεγονός από μόνο του ότι την ίδια ώρα φτάνουν σε αδυναμία πληρωμής τόσες πολλές χώρες, αυτό και μόνο με προβληματίζει και με κάνει να σκεφτώ ότι ίσως δεν είναι τόσο "ελληνικό" το πρόβλημα όπως ισχυρίζονται αλλά γενικότερο.

Χαίρομαι που ξεκαθαρίσαμε ότι άλλο ο κομμουνισμός και άλλο τα κομμουνιστικά κόμματα.. άλλωστε και η Κίνα έχει κομμουνισμό υποτίθεται (και άλλες χώρες όπως ανέφερε ο φίλος) Κατά τ'άλλα αυτά που ευαγγελίζεται τα θεωρώ σαν τον απώτερο σκοπό της κοινωνίας, τώρα αν κάποιοι τον καπηλεύονται για άλλους λόγους αυτό δε σημαίνει ότι τον ξεγράφουμε σαν θεωρία.
πάμε από την αρχήηηηηηηηηηηη

1. σωστό ...άλλο ο κομμουνισμός και άλλο τα κόμματα - άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη
2. η θεωρία προφανώς κρίθηκε πως δεν είναι εφικτή, αφού κατέρρευσε. Μόνο η Κίνα έχει πια κουμμουνισμό....αλλά η Κινέζοι είναι μία ράτσα μόνοι τους.
3. Δεν μπορεί στην εποχή μας να ψηφίζεις θεωρίες αλλά μόνο προγράμματα και ΠΡΑΞΕΙΣ. Το ΚΚΕ δεν έχει πρόγραμμα, δεν κάνει πράξεις και είναι μόνο θεωρίες τις οποίες και διαστρεβλώνει κατά το δοκούν και δεν τις ακολουθεί (βλέπε απολύσεις στον 902, στην Πολυεκδοτική και αλλού)
4. Μπερδεύεις και πάλι χρόνια, καταστάσεις, εποχές και ντιριντάχτα
Το 2009 υπήρξε μία οικονομική κρίση που ξεκίνησε από οικονομικά παιχνίδια φουσκών κλπ. Η κρίση επηρεάζει τους πάντες τώρα πια γιατί η οικονομία είναι παγκόσμια συνδεδεμένη. Δεν είμαστε όπως πριν από 20-30 χρόνια που πτώχευε μία χώρα και κλάιν μάιν οι υπόλοιπες.
Όταν υπάρχει κρίση τοτε οι αδύναμοι οικονομικά πλήττονται περισσότερο (νομοτελειακά)
έτσι και η Ελλάδα έσκασε
Όμως το θέμα είναι πως η Ελλάδα είχε πολλά χρόνια το πρόβλημα, απλά όπως και τα τελευταία 2 χρόνια οι πολιτικοί μας το ρίχνανε κάτω από το χαλί να μην το δει η πεθερά

η διαφορά μας με τα άλλα κράτη είναι πως τα άλλα έχουνε ένα σύστημα που κατά βάση λειτουργεί σωστά αλλά έχει και κάποια προβλήματα
ενώ εμείς έχουμε ένα σύστημα εντελώς προβληματικό χωρίς τίποτα σωστό ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom