Νέα

Τι μισθους παιρνουν οι υπαλληλοι των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕλληνικαΠετρελαια,κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
και σου έφερα παραδείγματα ανθρώπων με κυλιόμενο ωράριο που παλεύουνε με ζωές και ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ στη δουλειά ΚΑΙ έχουνε σπουδάσει ΚΑΙ δουλεύουνε περισσότερες ώρες ΚΑΙ δεν κάθονται
αυτοί γιατί δεν τα παίρνουνε;...

Οι αμοιβες των εργαζομενων δεν πανε αγαπητε κατ'αποκλειστικοτητα με τον βαθμο μορφωσης...

Υπαρχουν και οι δυσκολιες και οι αντιξοοτητες αρκετων επαγγελματων,και εκει πρεπει να
  υπαρχει μια διακριση,ελπιζω να ειναι κατανοητο αυτο...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
και σου έφερα παραδείγματα ανθρώπων με κυλιόμενο ωράριο που παλεύουνε με ζωές και ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ στη δουλειά ΚΑΙ έχουνε σπουδάσει ΚΑΙ δουλεύουνε περισσότερες ώρες ΚΑΙ δεν κάθονται
αυτοί γιατί δεν τα παίρνουνε;...
δεν έχουνε καλό συνδικαλισμό
μάλιστα

αποφάσισε επιτέλους, είναι δικαιολογημένα τα χρήματα ή όχι; αν όχι, τότε πρέπει να κοπούνε, αυτό λέμε
αν πιστεύεις πως ναι...είπαμε να ανοίξουμε κανά φούρνο...
Δεν ξέρω πόσα παίρνει ένας επιμελητής σε νοσοκoμείο - δε μπορεί να γίνονται συγκρίσεις σε ανόμοια πράγματα. Μπορεί να παίρνει από επιτροπές κάποια έξτρα.

Τις διαστρεβλώσεις τώρα τις διαπιστώνετε όλοι; :idiot: Ότι οι νοσηλεύτριες δεν είναι καν στα βαρέα, ενώ είναι το καφενείο στη ΔΕΗ είναι - δεν το ξέρατε; :jerking:

Ότι στα Ελληνικά Πανεπιστήμια ξύνουν τ' αρχίδια τους όπως και στο στρατό, δεν το ξέραμε; :rolleyes:

Τώρα που ακούσατε για πτώχευση σας έπιασε ο καημός;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Γιατι εδω στο ελλαντα ειμαστε μαστεραδες οοοοολοι ,αυτο που το πας???

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
3. ΔΝΤ μπήκε και αλλού, σωστά. Και θες να μου πεις τώρα πως η Πορτογαλία είναι στην ίδια φάση με εμάς; απορροφάει κονδύλια και χάνονται;

Όχι! Δεν είναι στην ίδια φάση με εμάς.. και αυτό με προβληματίζει! Διότι ισχυρίζονται ότι τα μέτρα που μας φτωχαίνουν περισσότερο παίρνονται δήθεν επειδή οι πολιτικοί μας είναι κλέφτες, το δημόσιό μας έχει παθογένειες κλπ. ενώ βλέπω ότι τα ίδια γίνοται(μειώσεις μισθών για παράδειγμα) και σε άλλες χώρες που δεν έχουν ούτε έλληνες πολιτικούς, ούτε ελληνικό δημόσιο.. Γιατί;  :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  Οι αμοιβες των εργαζομενων δεν πανε αγαπητε κατ'αποκλειστικοτητα με τον βαθμο μορφωσης...

Υπαρχουν και οι δυσκολιες και οι αντιξοοτητες αρκετων επαγγελματων,και εκει πρεπει να
είναι
για αυτό έφερα αντίστοιχο παράδειγμα που δεν προσμετράται τίποτα από αυτά που λες
απλά τους γαμάνε
και η πλάκα είναι πως ΚΑΙ τους γαμάει το δημόσιο ΚΑΙ τα ακούνε χωρίς να φταίνε από τον κόσμο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μαλάκες...οι επιμελητές δεν είναι διοικητικό προσωπικό να κάνουνε επιτροπές
τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε

τις στρεβλώσεις τις βλέπουμε χρόνια
και τις φωνάζουμε χρόνια
εσύ ούτε τώρα που πτωχεύει το κράτος δεν ενδιαφέρεσαι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όχι! Δεν είναι στην ίδια φάση με εμάς.. και αυτό με προβληματίζει! Διότι ισχυρίζονται ότι τα μέτρα που μας φτωχαίνουν περισσότερο παίρνονται δήθεν επειδή οι πολιτικοί μας είναι κλέφτες, το δημόσιό μας έχει παθογένειες κλπ. ενώ βλέπω ότι τα ίδια γίνοται(μειώσεις μισθών για παράδειγμα) και σε άλλες χώρες που δεν έχουν ούτε έλληνες πολιτικούς, ούτε ελληνικό δημόσιο.. Γιατί;  :think:
γιατί πάνατα κόβεις κόστος όταν θες να σώσεις κάτι - είναι η πρώτη κίνηση
το θέμα είναι πως όταν έχεις ένα υγιές κράτος αυτό φέρνει αποτέλεσμα
ε, στο δικό μας κράτος δεν φέρνει
γιατί είναι διαλυμένο
δεν μπορεί να ανοίγουνε πολιτικά γραφεία αυτή τη στιγμή ... και να μην ανοίγουνε κεφάλια
δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να μην κόβουνε δαπάνες ΠΡΩΤΑ αυτοί οι τεμπελχανάδες της Βουλής και να ζητάνε από τον ενεργό πληθυσμό να το κάνει

δεν μπορεί να θέλουμε σαν κράτος να έχουμε τα ίδια έξοδα για μισθούς με -15% του ΑΕΠ σε 2 χρόνια όπως είχαμε το 2008 ή πιο πριν που είχαμε ανάπτυξη (έστω και γιαλατζί)

κάποια στιγμή εσείς τα κουμμούνια πρέπει να σταματήσετε να λέτε τις ίδιες παπαριές που λέγατε και πριν 50 χρόνια
οι καιροί έχουνε αλλάξει

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Γιατι το λες??Γιατι να μη παιρνουν ολοι ας πουμε 30.000 το μηνα??Να το απαιτησουν.

θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: το κράτος δεν οφείλει να πληρώνει τέτοιες αμοιβές σε κανένα. Πλέον εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει όλοι να παίξουν το παιχνίδι της αγοράς που είναι πολύ σκληρό...
Και για να σου απαντήσω: το ότι κάποιος εργάζεται σε δύσκολες συνθήκες δεν θα του δίνει το δικαίωμα να πληρώνεται αδρά. Ίδιες δουλειές στον ιδιωτικό τομέ πληρώνονται πολύ λιγότερο και δεν μιλάει κανείς... δυστυχώς πλέον δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ρε μαλάκες...οι επιμελητές δεν είναι διοικητικό προσωπικό να κάνουνε επιτροπές
τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε

τις στρεβλώσεις τις βλέπουμε χρόνια
και τις φωνάζουμε χρόνια
εσύ ούτε τώρα που πτωχεύει το κράτος δεν ενδιαφέρεσαι;
Επιτροπές υπάρχουν παντού στο δημόσιο μεγάλε και όποιος έχει τα κονέ χώνεται. Γκέγκε; ;)

Τι να ενδιαφέρομαι ρε τύπε να πούμε - τι τα λέγατε και τέτοια και σου 'πα μου 'πες.

Κάνε το δικό σου κόμμα ν' αλλάξεις την Ελλάδα. Μπορείς; :cool2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

α, και θύμισέ μου σε παρακαλώ ποια ακριβώς είναι η αντιξοότητα που αντιμετωπίζει ο οδηγός στο λεωφοριάκι στην είσοδο των Ελ.ΠΕ. που πάει τους επισκέπτες από την είσοδο στο κτήριο;
κουνιέται σε μία λακούβα;
έχει πιαστεί ο κώλος του στο κάθισμα;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
γκαμπα...πού χάθηκες ρε;
το σπαθί δεν κάνει τίποτα
κανά γιαπωνέζικο φούρνο έχουμε;

βαρεμαρες και ιντερνετικη αποτοξινωση
 το σπαθι στομωσε??
 φουρνο εχω εναν με προπανιο,μια χαρα ειναι για την σφυρηλατηση και
 για τις βαφες των μαχαιριων μου,εχω κολλησει τελευταιως με το hamon και τις
 θερμικες κατεργασιες των coated blades

είναι
για αυτό έφερα αντίστοιχο παράδειγμα που δεν προσμετράται τίποτα από αυτά που λες
απλά τους γαμάνε
και η πλάκα είναι πως ΚΑΙ τους γαμάει το δημόσιο ΚΑΙ τα ακούνε χωρίς να φταίνε από τον κόσμο

αλλο η νοσοκομα,αλλο ο επιμελητης,αλλο ο ανθρωκορυχος των λιγνιτορυχειων,αλλο ο
 κλειδουχος,αλλο ο καντινιερης της ΔΕΗ...

Επισης αλλο πραμα ο εργαζομενος στο Δημοσιο που οσα λεει η συμβαση του θα τα παρει
 μεχρι κεραιας και με τον Νομο,αλλο ο ιδιωτικος υπαλληλος που τον πηδαει το αφεντικο του
 και δεν του δινει αυτα που λεει ο Νομος....δεν φταινε για τα παντα ολα οι ΔΥ,μα για ολα πια!!!!
 ελεος με αυτην την μαλακισμενη νοοτροπια και τον καθε μαλακα ΙΔ.ΥΠ που εχει ονειρωξεις για
 να γινει ΔΥ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
α, και θύμισέ μου σε παρακαλώ ποια ακριβώς είναι η αντιξοότητα που αντιμετωπίζει ο οδηγός στο λεωφοριάκι στην είσοδο των Ελ.ΠΕ. που πάει τους επισκέπτες από την είσοδο στο κτήριο;
κουνιέται σε μία λακούβα;
έχει πιαστεί ο κώλος του στο κάθισμα;

δεν γνωριζω,εχεις ακριβη στοιχεια εσυ ή παραφιλολογιες ακουσες και σχολιαζεις???
  οντως τα παιρνει????

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Σου είπα ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι παίρνουν πολλά λεφτά ενώ μπορεί να έχουν τελειώσει 3τάξιο γυμνάσιο (έχω γνωστό στην οικογένεια), ενώ μία βιοτεχνολόγος με διδακτορικό σε κάποια δημόσια υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας να παίρνει λιγότερα.

Σου εξήγησα το λόγο - ο φύλακας κάνει Κυριακές, νυχτερινά, εξαιρέσιμα και όπως αλλιώς διάολο τα λένε. Μπορεί να κοιμάται τον περισσότερο καιρό και να κάνει τον τυπικό του έλεγχο στο κτίριο, αλλά τα λεφτά αυτά θα τα πάρει. Βάλτα με την εργατική νομοθεσία.

οι νόμοι και οι κανονισμοί που δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης θα πρέπει να καταργηθούν... άλλωστε πολλοί τέτοιοι νόμοι δημιουργήθηκαν για πολιτκούς λόγους και μόνο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επιτροπές υπάρχουν παντού στο δημόσιο μεγάλε και όποιος έχει τα κονέ χώνεται. Γκέγκε; ;)

Τι να ενδιαφέρομαι ρε τύπε να πούμε - τι τα λέγατε και τέτοια και σου 'πα μου 'πες.

Κάνε το δικό σου κόμμα ν' αλλάξεις την Ελλάδα. Μπορείς; :cool2:
χαααχαχαχαχα
ρε μαλάκα...γράψε για κάτι που ξέρεις
χαχαχαχα...ακούς εκεί ..υπάρχουνε παντού και χώνεσαι....
χαχαχχαχαα
δηλαδή άμα είναι μάγκας ένας επιμελητής (αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει επιμελητής;;) και χωθεί (δεν γίνεται ούτε ένας να το κάνει αλλά για χάρη της συζήτησης) να πούμε πως το κάνουνε όλοι;
χαχααχαχαχαχα

ρε τους φούρνους λέμε

Υ.Γ. εγώ να κάνω κόμμα. Κι ας πούμε μάλιστα πως θα βάλω έξυπνους και σωστούς ανθρώπους μέσα, όχι μαλάκες και βλάκες σαν εμένα. Ποιος θα με ψηφίσει ρε κακομοίρη που πάνε όλοι μονοκούκι στα δύο κόμματα και τα τρίχρονα στο ΚΚΕ;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
γιατί πάνατα κόβεις κόστος όταν θες να σώσεις κάτι - είναι η πρώτη κίνηση
το θέμα είναι πως όταν έχεις ένα υγιές κράτος αυτό φέρνει αποτέλεσμα
ε, στο δικό μας κράτος δεν φέρνει
γιατί είναι διαλυμένο
δεν μπορεί να ανοίγουνε πολιτικά γραφεία αυτή τη στιγμή ... και να μην ανοίγουνε κεφάλια
δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να μην κόβουνε δαπάνες ΠΡΩΤΑ αυτοί οι τεμπελχανάδες της Βουλής και να ζητάνε από τον ενεργό πληθυσμό να το κάνει

δεν μπορεί να θέλουμε σαν κράτος να έχουμε τα ίδια έξοδα για μισθούς με -15% του ΑΕΠ σε 2 χρόνια όπως είχαμε το 2008 ή πιο πριν που είχαμε ανάπτυξη (έστω και γιαλατζί)

κάποια στιγμή εσείς τα κουμμούνια πρέπει να σταματήσετε να λέτε τις ίδιες παπαριές που λέγατε και πριν 50 χρόνια
οι καιροί έχουνε αλλάξει

Ποιες παπαριές ρε φιλαράκι; Μια απλή απορία εκφράζω γιατί σίγουρα είμαι μικρότερος από σένα και δε γνωρίζω αυτά που ξέρεις εσύ.. Το ΔΝΤ γιατί μπαίνει στις άλλες χώρες αφού μόνο εμείς είμαστε διαλυμένο κράτος;  Μην κάθεσαι και μου απαριθμείς τα προβλήματα τις χώρας, αυτά οι περισσότεροι τα γνωρίζουμε. Αυτό θέλω να μου απαντήσεις μόνο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  δεν γνωριζω,εχεις ακριβη στοιχεια εσυ ή παραφιλολογιες ακουσες και σχολιαζεις???
  οντως τα παιρνει????
κατά δική του δήλωση
εγώ τη φορολογική δήλωσή του δεν την είδα
αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να μου πει ψέματα.
εάν βλέπεις εσύ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιες παπαριές ρε φιλαράκι; Μια απλή απορία εκφράζω γιατί σίγουρα είμαι μικρότερος από σένα και δε γνωρίζω αυτά που ξέρεις εσύ.. Το ΔΝΤ γιατί μπαίνει στις άλλες χώρες αφού μόνο εμείς είμαστε διαλυμένο κράτος;  Μην κάθεσαι και μου απαριθμείς τα προβλήματα τις χώρας, αυτά οι περισσότεροι τα γνωρίζουμε. Αυτό θέλω να μου απαντήσεις μόνο.
το ΔΝΤ ξέρεις τι είναι;
ξεκίνα από εκεί για να καταλάβεις
γιατί προφανώς έχεις την εσφαλμένη ιδέα πως το ΔΝΤ είναι μηχανισμός να σου μειώσει τα κόστη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και αν θες εξήγησέ μου πώς στο διάολο νέο παιδί είσαι υπέρμαχος του κουμμουνισμού

πού τον γνώρισες και πώς έφτασες στο συμπέρασμα πως είναι καλός;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
το ΔΝΤ ξέρεις τι είναι;
ξεκίνα από εκεί για να καταλάβεις
γιατί προφανώς έχεις την εσφαλμένη ιδέα πως το ΔΝΤ είναι μηχανισμός να σου μειώσει τα κόστη
Εγώ ξέρω μόνο ότι άμα έχεις πρόβλημα σου δανείζει αλλά όχι με το αζημίωτο. Πάντα συνοδεύεται ο δανεισμός από κάποια μέτρα προκειμένου να διορθώσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας σου. Αν κάνω λάθος διορθωσέ με.

Ωστόσο επιμένω.. Πως γίνεται και αυτόν τον καιρό να μπαίνει το ΔΝΤ σε τόσες χώρες; Τι είναι, σύμπτωση; Έχει και εκεί τεμπέληδες έλληνες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom