τι μου αρέσει...
θα μπορούσα να γράψω τραγούδια και ν απαγγείλω ποιήματα για τις πουτάνες...
Κάθε φορά με άλλη, κάθε φορά με άλλο κορμί, άλλη ψυχή, το σεξ αλλιώς...
Κάθε φορά να προσπαθείς να μπεις στο μυαλό της, να ρίξεις το τοίχος της "επαγγελματίας"...να την κάνεις να τελειώσει, ν αφεθεί...
Να "κλέψεις" στιγμές, ματιές, "υπηρεσίες"...
Ν ακούσεις λόγια καλά...για το πως γαμάς, το πως μιλάς, για το κορμί σου, το physique σου...
Να δεις ΕΣΥ εσένα στον καθρέφτη, να σ αρέσει αυτό που βλέπεις, να γαμάς σαν άγριο ζώο και να φέρεσαι σαν εραστής πριν και μετά...
Να βγεις έξω από τον οίκο μ ένα ελαφρύ ιδρώτα, ο αέρας να στεγνώσει το μέτωπό σου, η τεστοστερόνη σου να χει έρθει στα ίσια της από την συνουσία που παρήλθε...
Να πας σ αυτές σαν να ναι "δικοί σου" άνθρωποι, να σε χαιρετάνε στο δρόμο, όχι μόνο στο Μετάξι ή στη Φυλής αλλά και αλλού και να μην κάνουν πως δεν σε ξέρουν...
Να μπορείς ΧΑΡΗ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ να τραγουδάς στη μοναξιά, στην κάθε φαντασμένη γκόμενα και στη φτώχεια (10 ευρώ είσοδος)...ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ...
Να μπορείς να πας για "ποτό" μόνος σου, να βλέπεις τα φώτα ν ανάβουν όταν τ άλλα κλείνουν....
Να είναι εκεί σε γιορτές που ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ αποτυχία...
Να σκέφτεσαι πως κάποιες φορές στη ζωή σου ξάπλωσες με γυναίκες ομορφιάς απαγορευτικής για σένα εκεί στον απογοητευτικό κόσμο! Μοντέλα, εξωτικές παρουσίες, γυναίκες της διπλανής πόρτας που πάντα ποθείς να τις βάλεις από κάτω...
Να χα 100 ζωές την τελευταία μου μέρα θα θελα να παίξω ξύλο, να παίξω online, να φάω, να ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, και να πέσω να κοιμηθώ και να πεθάνω στον ύπνο μου!
Μετανιώνω που δεν πήγα σ αυτές πιο νωρίς στη ζωή μου, και αυτό είναι για αυτό που μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου! Η ζωή είναι πουτάνα κυρίες και κύριοι!