Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Το θέμα είναι λυμένο από τους αρχαίους προγόνους μας κατά τέλειο τρόπο, όπως όλα. Αναγνωρίζοντας ότι ο άνδρας είναι πολυγαμικός είχαν τις νεαρές και ανανεωνόμενες παλλακίδες για το sex και τις συζύγους για να τεκνοποιούν γνησίως. Έτσι και τον ανδρισμό τους διατηρούσαν μέχρι τα βαθιά γεράματα (γιατί κακά τα ψέματα, η μονογαμία ευνουχίζει αργά η γρήγορα τον άνδρα’, που όταν και αν το διαπιστώσει είναι πολύ αργά για να το διορθώσει) και η οικογένιακη ζωή δεν διαταρασσόταν. Οι φτωχομπινελίδικοι …ισμοί που επικράτησαν αργότερα, εξόκειλαν την ανθρωπότητα, σε τέτοιο βαθμό γελοιότητας που κάποιοι να πιστεύουν ότι είναι αρετή ο εκθηλισμός της δήθεν εγκράτειας και οι άλλοι να περιμένουν να γίνουν μάρτυρες για να γαμίσουν στη άλλη ζωή. Ειδικότερα για το ερώτημα … το καλύτερο sex το έχω κάνει με συνειδητοποιημένες, ακομπλεξάριστες και με χιούμορ πουτάνες και τις ευχαριστώ που υπάρχουν. Το μόνο που θέλουν από την ζωή μου είναι την αμοιβή τους και αυτό είναι κυρίως που μου αρέσει συν πολλά από αυτά που έχουν ειπωθεί από άλλους