You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί λουλούδια θα στείλετε σήμερα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psix
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
σύντροφε που άνοιξες το τόπικ κάνεις ένα δομικό λάθος, η μάζα των ατόμων που χαλάνε συστηματικά ποσά σε ρδέλα, στριπ, κονσομασιόν, στούντιο, σεξ σοπ κτλ (και χάνουν μεροκάματα μέσα στο σιτε με τις ώρες) προφανώς και δεν έχουν σχέση ή έστω σοβαρή σχέση με εμφανίσιμη που να αξίζει τα λεφτά για ακριβά λουλούδια!
και να σε σθμπληρωσω οτι ακομα και αυτοι που εχουν επειδη το θεωρουν καπως να παρουν λουλουδια σαφως και δεν θα το πουν εδω αλλα το πρωι θα ειναι και αυτοι στην ουρα.σύντροφε που άνοιξες το τόπικ κάνεις ένα δομικό λάθος, η μάζα των ατόμων που χαλάνε συστηματικά ποσά σε ρδέλα, στριπ, κονσομασιόν, στούντιο, σεξ σοπ κτλ (και χάνουν μεροκάματα μέσα στο σιτε με τις ώρες) προφανώς και δεν έχουν σχέση ή έστω σοβαρή σχέση με εμφανίσιμη που να αξίζει τα λεφτά για ακριβά λουλούδια!
...........προφανώς και δεν έχουν σχέση ή έστω σοβαρή σχέση με εμφανίσιμη που να αξίζει τα λεφτά για ακριβά λουλούδια!
Tι σχεση η εμφανιση με τα λουλουδια (για δωρο)???
Εγώ δεν στέλνω λουλούδια, ως τα Βλάχικα θα την πάω για κανα κοκοράτσι και της γάστρας και μετά αγαπούλες.
Μαγικα! Σουπερ!
Μαγικα! Σουπερ!
Έτσι είμαι γω. φίλε μου, Όταν ειμαι ερωτευμένος τα δίνω όλα ;)
Και φαί και
μόνη θα τα πάρει...εγώ τον λογαριασμό...
Bρε ΨΑΡΑΚΑ στήλε της και κανα κιλό τσιπούρες
..στην δικιά μου της αρέσουν οι Γαρδένιες...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
επειδή το μπλε είναι το αγαπημένο της χρώμα
πούτσες μπλε
πούτσες μπλε
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγω της εστειλα το πουλι μου σε στυση σε φωτο τυλιγμενο με μια κοκκινη κορδελα,χαχαχαχαχαχ
εριξε το!γελιο
εχει χιουμορ το μωρο μ
Άμα έριξε το γέλιο πρόσεξε γτ μπορεί να μην είναι για καλό (πλάκα κάνω εννοείται )