Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 456
Κατ'αρχάς, όταν πήγαινα στο λύκειο, το ευρώ λεγόταν ακόμα ECU, και ήταν ακόμα σε θεωρητική φάση σχεδιασμού. Και, για να προσπεράσουμε τα χαβαλεδιάσματα, η απάντηση στο ερώτημα έχει να σταθεί σε δύο παράγοντες, Κόστος και δεκτικότητα στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.Θέλω αλήθειες και να θυμηθείτε λιγο στο λύκειο όταν πηγαίνετε έσεις τι γινόταν;
Πιο πολύ το κάνω για να διορθώσω «άσχημα» στοιχεία που μπορει να έχω , να πάρω γνώμες και να γίνω πιο καλή
Σαν παράδειγμα θα φέρω τρείς, με διαφορά χρόνων μεταξύ τους, περιπτώσεις με Ελληνίδα ιερόδουλη, απο το ξεκίνημά μου σαν πελάτης, μέχρι αρκετά πρόσφατα, και με ιασπορά εργαζομένων απο μπουρδέλο μέχρι call girl.
Η πρώτη εμπειρία ήταν με μια, τότε, 40άρα, με πολύ ζεστή συμπεριφορά, το σχετικό καλαμπουράκι πρίν, κατά τη διάρκεια, και μετά τη φάση. Δεκτική σε αυτά που ζήτησα (εντός λογικών πλαισίων πάντοτε), χωρίς να βγάζει την εικόνα ης ξεπέτας, και με τεράστια κατανόηση όταν, όντας μόλις 17, έχυσα σε χρόνο μηδέν.
Η δεύτερη, λίγα χρόνια αργότερα, ήταν οριακά τραυματική για μένα. Μηδέν διάθεση, μηδέν προκαταρτικά, μηδέν κατανόηση και διάθεση επικοινωνίας. Σχεδόν κυριολεκτικά μου έδωσε καπότα να φορέσω και ξάπλωσε με ανοιχτά πόδια, απλά περιμένοντας να μου σηκωθεί, να φορέσω την καπότα, και να τελειώνουμε με την αγγαρεία. Ναι, καταλαβαίνω οτι ούτε ο ομορφότερος είμαι, ούτε απαραίτητα γουστάρει ότι κάνει, αλλά απο εκεί, μέχρι την απόλυτη απαξίωση είναι και μια τεράστια απόσταση.
Η τρίτη εμπειρία, σχετικά πρόσφατα, είναι η κλασική ξεπέτα. Πολλή ναζιάρικη διάθεση πρίν, πολλές υποσχέσεις στο παζάρεμα, μηδενική ουσία, και βιασύνη να με ξεπετάξει όσο το δυνατό γρηγορότερα.
Και, έχοντας σα δεδομένο οτι η μαζική εισροή αλλοδαπών στο χώρο έχει ανεβάσει τον ανταγωνισμό, όπως και το ελάχιστο των απαιτήσεων του πελάτη, το λάθος που κάνει, κυρίως τα τελευταία 15 χρόνια, η μέση Ελληνίδα ιερόδουλη, είναι το οτι θεωρεί εαυτή δεδομένη πολυτέλεια. Έχει απαιτήσεις (οικονομικές και γενικότερες) που, πολλές φορές δεν έχουν ανίκρυσμα σε γενικότερη διάθεση και υπηρεσίες που προσφέρονται. Αν πρέπει να πάω με το χρονόμετρο στο χέρι, να έχω μια σειρά απο "μη" και "οχι" και διάθεση "άντε να τελειώνουμε" και να πρέπει να πληρώσω 50 και πλέον ευρώ, μπορώ να βρώ την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση σε ένα μπουρδέλο με 20. Τα νιάτα, το όμορφο σώμα και η φυσική ή τεχνητή ομορφιά δεν είναι αρκετά για να κρατηθεί τακτικός κύκλος πελατών. Γι αυτό οι Ελληνίδες που στέκονται και έχουν και ζήτηση και σεβασμό απο εμάς τους πελάτες στο χώρο είναι λίγες και τις γνωρίζουμε όλοι.
Υ.Γ.
Μην το πάρεις προσωπικά, ούτε έχουμε συναντηθεί, ούτε κάνω κριτική.