Νέα

Τί κρύβω στην καπαρντίνα μου; Ουπς...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
13/10/2007

Συνέλαβαν τελικά 55χρονο από το Πακιστάν, αιτητή πολιτικού ασύλου, ο οποίος έβγαζε περίπατο στους δρόμους τα γεννητικά του όργανα... Τον 55χρονο υπέδειξε στην Αστυνομία πολίτης, ο οποίος τον είδε κατ' επανάληψη στο παρελθόν να βρίσκεται σε συγκεκριμένο σημείο της λεωφόρου Nίκης και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα σε διερχόμενες γυναίκες. Ο εν λόγω πολίτης επιχείρησε και παλαιότερα να ακινητοποιήσει τον 55χρονο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Προχθές τον εντόπισε και πάλι «επί τω έργω» και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και τον συνέλαβαν.

Πηγή : ΠΟΛΙΤΗΣ on line

Παίδες μην εστιάσετε στο θέμα του αλλοδαπού...Το θέμα είναι η συγκεκριμένη ανωμαλία...

Είμαι ανοιχτό μυαλό...σε γενικές γραμμές περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....αλλά αυτό το βίτσιο ποτέ δεν το κατάλαβα.. μα τι μαλακιά είναι αυτή ..ήμαρτον..  :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• flasher.JPG
    flasher.JPG
    98,8 KB · Εμφανίσεις: 32

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....αλλά αυτό το βίτσιο ποτέ δεν το κατάλαβα..

λοιπον κοιτα..

σκαει απο μπροστα ο flasher και με το που ανοιγει την καπαρντινα τρομαζει η γκομενα και σφιγγει το grover της..

σε εκεινο το σημειο μπαινεις εσυ (AssFiller) στη σκηνη απο πισω..

τί δεν καταλαβες ????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Για να σφιξουν οι κωλοι δλδ γινεται?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
οχι οι κωλοι, τα grovers. ελληνικοι κωλοι και σφιχτοι λιγο δυσκολο.. :grin:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
λοιπον κοιτα..

σκαει απο μπροστα ο flasher και με το που ανοιγει την καπαρντινα τρομαζει η γκομενα και σφιγγει το grover της..

σε εκεινο το σημειο μπαινεις εσυ (AssFiller) στη σκηνη απο πισω..

τί δεν καταλαβες ????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μου αρέσει πάτερ μου που μέσα από τη θρησκεία εξηγείς επιστημονικά την εν λόγω ψυχική διαταραχή / ανωμαλία... 

Τελικά όλα γίνονται για ένα σκοπό....γαμήστε κώλους.. :grin:

Υ.Γ...είχε ακουστεί ότι κυκλοφορούσε στη πιάτσα ιερωμένος επιδειξίας...ο οποίος τη κρίσιμη στιγμή της αποκάλυψης..ευλογούσε...ξέρεις τίποτα???  :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μου αρέσει πάτερ μου που μέσα από τη θρησκεία εξηγείς επιστημονικά την εν λόγω ψυχική διαταραχή / ανωμαλία... 

Δεν ειναι ανωμαλια ο υμνος προς το grover! Ειναι παθηση!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
που χαθηκες ρε? ελα τσατ γιατι την κανω σε λιγο

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Από τον Άντρο Ιωάννου
Ψυχολόγο-Οικογενειακό Σύμβουλο

EΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ

'' Γιατί βγαίνουν από τα ρούχα τους;

Τι πραγματικά σημαίνει η λέξη επιδειξιομανής; Και γιατί ξαφνικά κάποιος αποφασίζει να «απελευθερωθεί» από ρούχα και εσώρουχα αποκαλύπτοντας τα πιο απόκρυφα σημεία του σώματός του;

Για παράδειγμα όταν κάποιος κατεβάζει προκλητικά το παντελόνι του μπροστά στα έντρομα μάτια μιας κοπέλας, αυτό που θέλει να της πει είναι ότι «είμαι άντρας». Είναι συνήθως άτομο που διακατέχεται από έντονο πάθος να επιδεικνύει δημόσια τα γεννητικά του όργανα χωρίς κατ ανάγκη να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα. Αυτού του είδους η συμπεριφορά λειτουργεί αντίθετα από τον ηδονοβλεψία.
Χωρίς αμφιβολία η επιδειξιομανία είναι μια ψυχική διαταραχή που προσβάλει συνήθως άντρες. Ο επιδειξιομανής ψάχνει δηλαδή την επιβεβαίωση της σεξουαλικότητάς του. Αυτό πηγάζει από την ανασφάλεια ότι δεν είναι άντρας. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα αυτά είναι ηλικίας 25-45, συχνά παντρεμένα και χωρίς οποιαδήποτε άλλα ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, είναι άτομα εσωστρεφή χωρίς επιθετικές ή βίαιες πράξεις.

Μετά από όλα αυτά αν νιώθετε ότι στη συμπεριφορά σας υπάρχουν κάποια στοιχεία από τα πιο πάνω, καλό θα ήταν να μιλήσετε με κάποιο σύμβουλο, ψυχολόγο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην αρχική του φάση. Αν κάνετε βραδινούς περιπάτους να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας ξαφνικά διψώντας για καυτές αποκαλύψεις! ''

Γαμώ το φελεκι μου....δεν γινόταν να προσβάλει συνήθως γυναικες..  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom