Νέα

Τι κάνουν τότε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oso_nixtonei
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερες κι απο μενα! Το τι κανει ο καθενας στο κρεββαατι του και γιατι ειναι δικο του θεμα! Το να βιντεοσκοπησεις μια γκομενα μπορει να το κανεις επειδη απλα σε αναβει να το κανεις! Το κρατας και καπου για να τα  βλεπεις αργοτερα και να θυμασαι! Τωρα αυτο που κανουν οι περισσοτεροι....δηλαδη να τραβανε μια γκομενα οταν την γαμ@νε μονο και μονο για να εχουν αποδεικτικα για τους φιλους τους ειναι μαλακια μεγαλη! Συνηθως ενα τετοιο βιντεο δυσκολα μπορει να μεινει μονο σε ενα ατομο οταν το δειξει κι αλλου! Μετα απο αυτο η μαλακια δεν αργει να γινει!!

Το αλλο θεμα που θα επρεπε να μας απασχολει παντως...ειναι οτι οι περισσοτεροι....σαν διεστραμενοι(συμπεριλαμβανομενου κι εμενα) καθομαστε, τα παρακολουθουμε, κ@υλωνουμε καλα καλα και μετα αρχιζουμε τις κατηγοριες! Αν δεν ειμασταν "εμεις" δε θα υπηρχαν αυτα τα βιντεο...αλλα απο τη στιγμη που "τραβανε" πολλαπλασιαζονται με τον καιρο!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Καλησπερες κι απο μενα! Το τι κανει ο καθενας στο κρεββαατι του και γιατι ειναι δικο του θεμα! Το να βιντεοσκοπησεις μια γκομενα μπορει να το κανεις επειδη απλα σε αναβει να το κανεις! Το κρατας και καπου για να τα  βλεπεις αργοτερα και να θυμασαι! Τωρα αυτο που κανουν οι περισσοτεροι....δηλαδη να τραβανε μια γκομενα οταν την γαμ@νε μονο και μονο για να εχουν αποδεικτικα για τους φιλους τους ειναι μαλακια μεγαλη! Συνηθως ενα τετοιο βιντεο δυσκολα μπορει να μεινει μονο σε ενα ατομο οταν το δειξει κι αλλου! Μετα απο αυτο η μαλακια δεν αργει να γινει!!

Nαι ετσι ειναι ρε φιλε  οπως τα λες!!Συμφωνω μαζι σου.

Πριν 3 χρονια (καλοκαιρι 2006) 4 κοπελες  Ζακυνθινιες μαθητριουλες τραβηξαν
ενα βιντεο στον κολπο του Λαγανα πανω σε ενα θαλασσιο ποδηλατο εντελως
γυμνες και κανανε διαφορα ετσι  πορνογραφικα (ε μονες τους 2 μιλια απο την θαλασσα,
δεν τις εβλεπε και κανεις)μετα αυτο το βιντεο το δειξαμε σε εναν  πολυ κολλητο τους φιλο
στον οποιο ειχανε εμπιστοσυνη, του το στειλανε κανονικα και οπως καταλαβαινεται το βιντεακι
εκανε το γυρο του σχολειου,και αργοτερα εξαπλωθηκε και εκτος,..μεχρι και γω το εχω στο κινητο μου.
Οπως καταλαβαινεται τα κοριτσια αλλαξανε  σχολειο και περιοχη αφου γιναναι ξεφτιλα!!

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρα το βρησκω.Το ακο ειναι οτι δεν ξερω και πολλοα μερη να βρω τετοια..μτρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου και παλι...:/

Επισκέπτης
Μια χαρα το βρησκω.Το ακο ειναι οτι δεν ξερω και πολλοα μερη να βρω τετοια..μτρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου και παλι...:/

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

(ποτε θα απαρνηθεις το Μαρξ και το Χριστο να μπορεσουμε να ειμαστε για πάντα μαζι?)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Παρέα με τις κόρες μου, για να καταλάβουν τι να αποφύγουν και τι να προσέχουν στις συναναστροφές τους με το άλλο φύλο.

Α να χαθείς, κάποιες απαντήσεις δεν τις περιμένω...  :) :) :)

pizzi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Nαι ετσι ειναι ρε φιλε  οπως τα λες!!Συμφωνω μαζι σου.

Πριν 3 χρονια (καλοκαιρι 2006) 4 κοπελες  Ζακυνθινιες μαθητριουλες τραβηξαν
ενα βιντεο στον κολπο του Λαγανα πανω σε ενα θαλασσιο ποδηλατο εντελως
γυμνες και κανανε διαφορα ετσι  πορνογραφικα (ε μονες τους 2 μιλια απο την θαλασσα,
δεν τις εβλεπε και κανεις)μετα αυτο το βιντεο το δειξαμε σε εναν  πολυ κολλητο τους φιλο
στον οποιο ειχανε εμπιστοσυνη, του το στειλανε κανονικα και οπως καταλαβαινεται το βιντεακι
εκανε το γυρο του σχολειου,και αργοτερα εξαπλωθηκε και εκτος,..μεχρι και γω το εχω στο κινητο μου.
Οπως καταλαβαινεται τα κοριτσια αλλαξανε  σχολειο και περιοχη αφου γιναναι ξεφτιλα!!

Ρε συ francesco, μιας και το εχεις εσυ στο κινητο σου, δεν μας το στελνεις και εμας, να το χουμε και στο δικο μας; ;)

Μην κανεις τετοιες περιγραφες και μετα μας κρατας σε αγωνια! :P

OP
OP
O

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1

το κοντοπουτανο εδω φοραει μπλουζακι πρασινο σαν βαζελιδικο μοιαζει  :grin:

Να και ντοκουμεντα για τις σερραιες χα χα .Παω μια φορα σε ενα κλαμπ γνωριζουμε κατι κοπελες ετσι οπως τις εκοψα ξυνες εμοιαζαν ρωταω την μια απο που εισαι.σερρες μου απανταει.ισχυει αυτο που λενε για τις σερραιες την ρωταω.χαμογελαει το πορνιδιο και λεει εεεεεεεε οχι για ολες μας.Αλλη μια φορα ειμασταν αργα βραδυ σε μια καφετερια μετα απο μπολικα τσιπουρα και ενας απο την παρεα ηταν λιωμα.Η σερβιτορα γνωριζαμε οτι ειναι απο σερρες οποτε τελειως σουρα παει την ρωταει κοπελια εσυ που εισαι σερραια ισχυει οτι γαμιεσαι με ολη την παρεα.

OP
OP
O

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Παντως περα απο την πλακα ειναι πολυ τραγικο να δει καποιος καμια ξαδερφη η ακομα χειροτερα αδερφη του σε τετοιο βιντεο.Για κορη δεν το συζητω ουτε για αστειο κατευθειαν για εγκεφαλικο παει.Εγω αν και κορη δεν θα κανω γιο θα κανω ιχαααααα αν ποτε βρισκομουν σε τετοια θεση για να αντιδρασω πολιτισμενα θα την ελεγα αφου το πας προς τα εκει αν εχεις και ταλεντο πανε καντο επαγγελματικα να βγουμε κερδισμενοι απο την υποθεση να μην μου τρως και εμενα τα φραγκα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παντως περα απο την πλακα ειναι πολυ τραγικο να δει καποιος καμια ξαδερφη η ακομα χειροτερα αδερφη του σε τετοιο βιντεο.Για κορη δεν το συζητω ουτε για αστειο κατευθειαν για εγκεφαλικο παει.Εγω αν και κορη δεν θα κανω γιο θα κανω ιχαααααα αν ποτε βρισκομουν σε τετοια θεση για να αντιδρασω πολιτισμενα θα την ελεγα αφου το πας προς τα εκει αν εχεις και ταλεντο πανε καντο επαγγελματικα να βγουμε κερδισμενοι απο την υποθεση να μην μου τρως και εμενα τα φραγκα.
γιατι ειναι τραγικο,αμα γαμιουνται;ας προσεχαν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom