Νέα

Τι κάνουν τότε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oso_nixtonei
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
O

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
και τωρα τον κυνηγαει ο μπαμπας της κοπελιας με δικηγορους και το κατεβαζει απο σαιτ σε σαιτ που το ανεβαζει αυτος!!!!!

Οι δικηγοροι τον μαρανανε.Ας κυνηγησει την κορη του πρωτα.Αν βαλουμε και τους δικηγορους στα γαμησια και τις "βεντετες"....χεσε μεσα πολυχρονη που δεν γιναμε ευζωνοι....το μονο που θα μεινει η γεματη τσεπη του δικηγορου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Οι δικηγοροι τον μαρανανε.Ας κυνηγησει την κορη του πρωτα.Αν βαλουμε και τους δικηγορους στα γαμησια και τις "βεντετες"....χεσε μεσα πολυχρονη που δεν γιναμε ευζωνοι....το μονο που θα μεινει η γεματη τσεπη του δικηγορου.

κι αυτη η μαγδαλω να μην πω τπτ χειροτερο,του λεγε στην αρχη ελαααα βρε μωροοοοοοοο μου σβησε τη κααααααμερααααααα και μετα συνεχισε να το λεει καθως την μπουκωσε και καθως γτην ξεντυνε και μετα σταματησε να το λεει οταν της τον εκατσε!@ ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μαλακιες...
αν σε τραβηξει ο αλλος χωρις να το ξερεις του τον κοβεις ...
αν με τραβηξει κ το ξερω βλεπουμε την κασσετα κ μετα καταστρεφω την κασετα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σιγά Λουκ-Sharon Stone, θα κόψεις κανα δάκτυλο. :tooth:

:2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.934
Πόντοι
9.931
Βίντεο και φωτογραφίες θα πρέπει να τραβιούνται μόνο με τη συγκατάθεση της κοπέλας μας και για αποκλειστική χρήση τον ιδίων και όχι να το δείξουμε σε φίλους του στυλ "κοιτά τη μουνί γάμησα χθες το βράδυ" το οποίο το θεωρώ μέγιστη μαλακία, από εκεί και πέρα αν θέλουμε να τα κρατήσουμε για τα γεράματα :cheesy: τα μεταφέρουμε αμέσως σε ένα ασφαλές μέσων αποθήκευσης, εγώ έχω αγοράσει ένα USB Stick με κωδικό ασφαλείας ώστε ακόμα και αν χαθεί να μην μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς στα αρχεία που περιέχει και μετά τα πετάμε σε μια σκοτεινή γωνιά ενός συρταριού.
Δυστυχώς πολλοί τα έχουν χύμα στα κινητά τους η και στους υπολογιστές τους, π.χ. οι 2 αδελφές του κολλητού μου 21 και 29 χρονών έχουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο στα κινητά τους τα οποία τα αφήνουν εκτεθειμένα από εδώ και από εκεί, ήθελα να ήξερα δεν τους έχει περάσει από το μυαλό ότι αν τα χάσουν υπάρχει κίνδυνος να γίνουν ρόμπα στο internet;

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
ποιο σιτε ειναι αυτο?

Υπαρχουν  πολλα ,παρε  απο  ενα  σαιτ

Θα  μπουν  οι  οροι  μου  παλιο μαλακα :grin: :grin:
Σκυλος  που  οταν  κλεινει  τα  ματια  της  μοιαζει  λιγο  με  το  Καταλινακι

Στο  4.06
Τι?
-Με  γαμησες
-Για να  δουμε  ποσο  ανοιξες.Α  ενταξει  δεν  ανοιξες  πολυ

Θειτσα  που  της  αρεσει  να  γαμιεται

Πατρινοι

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
2 aπο αυτα τα ειχα δει σε κινητο!!!!!!!!!!

ειδικα αυτοι μεσα στο κτελ ελιωσα στο γελιο!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω εχω μια απορια.
γτ πρεπει να κραταμε βιντεακια?

εγω θυμαμαι καθε δευτερολεπτο μιας αξιολογης συνευρεσης δεν χρειαζομαι τπτ να μου τα θυμιζει!! :P

Άλλο να θυμάσαι και άλλο να βλέπεις την κάθε σου στιγμή καταγεγραμμένη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οσκαρ ερμηνειας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Αυτή έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου. :zfuck:
Την παίρνει απ'τον κώλο κι αυτή του λέει συνέχεια "λέγε μωρό μου από πού με γαμάς;". Κι ο άλλος δε βγάζει άχνα. Who's your mommy now bitch και τέτοια. :o
Που'σαι ρε Marc Dorcel σου βρήκαμε πρωταγωνίστρια. Μη σου πω ότι θα πληρώνει κιόλας για να γαμιέται. :2funny:

OP
OP
O

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
απο που με γαμας και απο που με γαμας το ειπε 1000 φορες το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται και ο παπας !  :rockon: :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
απο που με γαμας και απο που με γαμας το ειπε 1000 φορες το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται και ο παπας !  :rockon: :rockon:

Πληροφοριακά ρε μαν. Ούτε αυτή είχε καταλάβει τέτοιο χωνί που είναι. :tooth:

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Αυτή έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου. :zfuck:
Την παίρνει απ'τον κώλο κι  αυτή του λέει συνέχεια "λέγε μωρό μου από πού με γαμάς;". Κι ο άλλος δε βγάζει άχνα. Who's your mommy now bitch και τέτοια. :o
Που'σαι ρε Marc Dorcel σου βρήκαμε πρωταγωνίστρια. Μη σου πω ότι θα πληρώνει κιόλας για να γαμιέται. :2funny:

μην την αδικεις ελεγε κ χυνω μωρακι μου χυνω  :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom