Αρα εχουμε και δευτερη ερωτηση
Η δικη μου θεση ειναι οτι δεν ενοχλει που υπαρχουν γυναικεs εδω, αρκει παντα να εχουν γνωση το που μπαινουν
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Αρα εχουμε και δευτερη ερωτηση
Η δικη μου θεση ειναι οτι δεν ενοχλει που υπαρχουν γυναικεs εδω, αρκει παντα να εχουν γνωση το που μπαινουν
οτι να ναι....οκ...οτι πεις...Το κοσμο ειναι απλως μια γυναικοπαρεα.
Το μπου ειναι ενα σάιτ για αγοραιο ερωτα και ασφαλως αυτο αφορα τους παντες.
kati to opoio einai tερμα λαθος.
εχει αντρες στο κοσμο που ειναι 1000000000000000000 φορες πιο αντρες απο κατι αλλους "βαρβαταντρες"που ξερω.
Θα παρακαλεσω επισης να μην μου κανεις παραθεσεις, αν ειναι απλα για να μου ζαλιζεις το κεφαλι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για να το λήγουμε άλεξ, εχεις δικιο. δεν εχεις καμια δουλεια στο κόσμο.
εσυ δε καταλαβαινεις τιι γραφω κ ειναι απο τις λιγες φορες....Αλλη μια φορα δεν διαβαζειs τι γραφω.....Ξαναελα τον Σεπτεμβρη
κι αυτα με τουs δηθεν βαρβαταντρεs οχι εδω
Θα παρακαλεσω επισης να μην μου κανεις παραθεσεις, αν ειναι απλα για να μου ζαλιζεις το κεφαλι.
Και η σουπερ κατερινα ειχε γιουνισεξ θεματα αλλά δεν την πηρα ποτέ.αν ειχες μπει στο κοσμο θα εβλεπες οτι τα θεματα που αφορουν ΜΟΝΟ γυναικες ειναι απειρα λιγοτερα απο τα "γιουνισεξ"θεματα.
Μια παρακληση εκανα, αν θελεις την ακολουθεις, αν δεν θελεις οχι.παραθετω αλλα δεν χρειαζεται να απαντας αν δεν θες.
φορουμ ειμαστε, αυτοι ειναι οι κανόνες.
τραβα στο κοσμοα εσυΕ με αναγκαζουν....
![]()
Εδω το σαιτ εχει συγκεκριμενο περιεχομενο και υφοs....Δεν μπαινει στο κοπο να αναρωτηθει τι γινεται στα αλλα....ουτε και το ενδιαφερειεσυ δε καταλαβαινεις τιι γραφω κ ειναι απο τις λιγες φορες....![]()
Ελα και συτραβα στο κοσμοα εσυ![]()
Και η σουπερ κατερινα ειχε γιουνισεξ θεματα αλλά δεν την πηρα ποτέ.
1.λαθος.οπως θα εχεις διαπιστωσει ειναι παααααααρα πολλοι αυτοι που εχουν αναρωτηθει κ εχουν μπει κ εχουν μεινει κιολας.κ παλιοτερα κ τωρα.Εδω το σαιτ εχει συγκεκριμενο περιεχομενο και υφοs....Δεν μπαινει στο κοπο να αναρωτηθει τι γινεται στα αλλα....ουτε και το ενδιαφερει
Οσο για τουs "βαρβατουs" ειναι θεμα ακαιρο παντοs φορουμ
αμα κερνανε παγωτοΕλα και συ![]()
Θα σε κερασει ο χρησιμος κουνελιαμα κερνανε παγωτο![]()
Μια παρακληση εκανα, αν θελεις την ακολουθεις, αν δεν θελεις οχι.
Βασικα προτιμω να μην μου μιλας καθολου.
εγω θα σου φερω φρεσκομυρωδατα λουλουδακιαΘα σε κερασει ο χρησιμος κουνελι![]()