Νέα

Τι κάνατε 48 ώρες χωρίς bourdela.com ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι σκέψεις κάνατε 48 ώρες χωρίς bourdela.com ?

• Κουλαριστός, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Ψήφοι: 23 19,0%
  • Στέρηση, απόγνωση, αγωνία.

Ψήφοι: 29 24,0%
  • Υπομονή, αργά η γρήγορα η τάξη θα επανερχόταν.

Ψήφοι: 69 57,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Κουλαριστός, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.  19 (18.8%)
ΓΙΑ ΔΏΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜAΣ ΚΑΝEΝΑ LINK

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πού ησουν το απογευμα να πεις κι εσυ καμια κουβεντα, που ειχανε πεσει ολες πανω μου να να με φανε? Και το χειροτερο ειναι οτι βρεθηκε και γεννιτσαρος αντρας να παρει και το μερος τους και να με πει "αντρα της κακιας ωρας". Και αρχισανε να του λενε "το'χεις" και "τι ωραιο χιουμορ που εχεις" και διαφορα αλλα εμετικά. Αναζητησε τα.
Υ.Γ. Παραδοξως, παντα βρισκονται καποιοι αντρες "υποστηρικτες" του γυναικειου "δικιου". Δεν ειδα ομως ποτέ γυναίκα να παρει το μέρος ενός αντρα σε ανδρο-γυναικεια διενεξη. Αυτο λεει πολλα.

Αντί να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα, έρχεσαι 10 ώρες μετά και κλαις τη μοίρα σου δικηγορούλη; Και ψάχνεις υποστήριξη από ποιον; ΤΟΝ BOLDEMORT; :new_shocked:
Αρχιπανύβλακα boldemort μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις τη θύρα usb από ένα γυναικείο αιδοίο και μετά παιξ'το και ντετέκτιβ!  :fuck2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπορει να αραβωνιαστηκε και να ειδε την γλυκα ρε.και εσυ οταν αραβωνιαστεις θα μαλωνεις με τα μπακουρια θα δεις.

οχι ρε φιλε!Μην γινεσαι μουνοΞεφτυλας
ΠΟτε δεν θα ξεχασω και
δεν θα τσακωθω με τα φιλαρακια μου
που καναμε μαζι τσαρκες . Ειναι δυνατον
να τσακωθεις ποτε με τον απολυτο επειδη
σε βαλε στο βρακι της η αρρηβωνιαρα?  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αντί να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα, έρχεσαι 10 ώρες μετά και κλαις τη μοίρα σου δικηγορούλη; Και ψάχνεις υποστήριξη από ποιον; ΤΟΝ BOLDEMORT; :new_shocked:
Αρχιπανύβλακα boldemort μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις τη θύρα usb από ένα γυναικείο αιδοίο και μετά παιξ'το και ντετέκτιβ!  :fuck2:
Να απαντησω σε τι? Αν γινεται "παραεμποριο" γυναικων εδω μεσα?
Α, επροκειτο περι σοβαρης ερωτησεως που ηθελε και απαντηση?
Λυπαμαι, νομισα οτι αστειευοσουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε για σενα γινεται ολο το τζερτζελο?
Τελικα σχεσακιας εισαι? Αρραβωνιασμενος με ελλεηνιδες εισαι?
Ο νωντας εισαι? Καραγκιοζης εισαι? τι εισαι?

(2:02)  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι ρε φιλε!Μην γινεσαι μουνοΞεφτυλας
ΠΟτε δεν θα ξεχασω και
δεν θα τσακωθω με τα φιλαρακια μου
που καναμε μαζι τσαρκες . Ειναι δυνατον
να τσακωθεις ποτε με τον απολυτο επειδη
σε βαλε στο βρακι της η αρρηβωνιαρα?  :rockon:
τυπε δεν ειναι θεμα μουνοδουλειας,αν πετυχεις μια καλη περιπτωση γυναικας ολα ειναι καλα.
δεν ειναι ολες απαιτητικες ουτε ειναι ολες του στυλ θα βγαινεις μονο μαζι μου και με κανεναν αλλον.
Το παν ειναι να βρισκεις εναν συντροφο που να μπορεις να συνενωηθεις και να προσαρμοζεται ο ενας στα θελω του αλλου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε δεν ειναι θεμα μουνοδουλειας,αν πετυχεις μια καλη περιπτωση γυναικας ολα ειναι καλα.
δεν ειναι ολες απαιτητικες ουτε ειναι ολες του στυλ θα βγαινεις μονο μαζι μου και με κανεναν αλλον.
Το παν ειναι να βρισκεις εναν συντροφο που να μπορεις να συνενωηθεις και να προσαρμοζεται ο ενας στα θελω του αλλου.

κλωνος της Τενιας Μακρή εισαι?  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[glow=red,2,300]Το παν ειναι να βρισκεις εναν συντροφο που να μπορεις να συνενωηθεις και να προσαρμοζεται ο ενας στα θελω του αλλου.[/glow]

;) ;) ;) ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγω νομιζα οτι ειναι ο Παπαζολης επειδη ο μπιφτεκης εκανε εγραφη στο σαιτ,την ημερα που ο παπαζολης μπηκε τελευταια φορα εδω,μια υποθεση εκανα  :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω νομιζα οτι ειναι ο Παπαζολης επειδη ο μπιφτεκης εκανε εγραφη στο σαιτ,την ημερα που ο παπαζολης μπηκε τελευταια φορα εδω,μια υποθεση εκανα  :birdman:
Εμεις λεμε για εναν μπιφτεκι που γραφει στο κοσμοπολιταν  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο Παπαζολακος ειναι παντα αναμεσα μας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

δεν ειναι ο μπιφτεκης ο παπαζολης
ή ο νωντας είναι ή κάποιο άλλο βαρεμένο
τσιρακι των ελλεηνιδων του ψωνιοπολιταν  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειτε ειναι ο νωντας ειτε δεν ειναι
η κυρια θεση του και λειτουργια του
ειναι οτι ειναι ΤΣΙΡΑΚΙ.

Αυτο πρεπει να ξερετε για αυτον που του εφαγαν
το μπιφτεκι. Κατα τα αλλα δεν εχει σημασια!!!
ΠΟιος ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom