Νέα

τι γνωμη εχετε για τισ Κιπριεσ κοπελεσ ειναι για σοβαρη σχεση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μακρυά φίλε μου .........
αλλα μπουρδέλα κ αυτές σαν τις Ελλινίντες κ χειρότερες .......
ρίξε κάνα μπούτσο κ μακρυά ..........

οσο για την Βίσσην .......ητανε ταλέντο στις γυάλινες κοκα κόλες του λίτρου........
+1
βεβαια γαμιουντε σαν τα σκυλια...κρυφα μεν,αλλα γαμιουντε... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.499
Πόντοι
1.720
Οσες κυπριες σπουδαζουν στην Ελλαδα γαμιουνται αβερτα. Γι'αυτο και οι Κυπριοι δεν θελουν να παντρευονται με δικες τους που εχουν σπουδασει εδω.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Για τις κύπριες επειδή έχω 2 φίλους παθόντες...

Υπάρχουν μερικά πολύ ωραία μωρά.Υπάρχουν και μερικά καλά κορίτσια.

Όμως υπάρχουν πάρα πολλές καργιόλες.Το παίζουν ηθικές και του γάμου και έτσι...Μπορεί να τις έχουν γαμήσει άλλοι 5-6 μέχρι και Τούρκοι και να θέλουν να δέσουν το γαιδαρό τους..

Το μυστικο για τις Κύπριες μη δένεσαι.Παίξε το παιχνίδι τους μέχρι να ξενερώσεις..Αν περάσει χρόνος και δεν έχει γίνει μαλακία όλα καλά.Αν όχι,και θα καταλάβεις από τη συμπεριφορά της αφού η πουτάνα θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει,περίμενε λίγο να κάνει μια μαλακία που στανταρ θα κάνει και καντην και να χεις και άλλοθι μην σου σκοτίζουν τα αρχίδια τίποτα γονείς ότι την εκμεταλλέυτηκες και έτσι..Γιατί βλέπεις όταν χάνουν τον γκόμενο οι Κύπριες τα φουσκώνουν και για να μην τις πουν πουτάνες λένε ότι γνώρισαν κάποιον και ότι τον αγάπησαν αλλά τις εκμεταλλεύτηκε και τους έταζε σχέση και γάμο κτλ κτλ και θα σε ταράζουν στα τηλέφωνα και τις απειλές όλο το κολόσογο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Οσες κυπριες σπουδαζουν στην Ελλαδα γαμιουνται αβερτα. Γι'αυτο και οι Κυπριοι δεν θελουν να παντρευονται με δικες τους που εχουν σπουδασει εδω.
Οτι κανουν δηλαδή και οι ελληνίδες φοιτήτριες στο εξωτερικο

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
δεν ειμαι ανθρωπος που μ'αρεσει να βαζω καποιες κατηγοριες ανθρωπων στο ιδιο τσουκαλι...αλλα δυστυχως με κυπριους εχω ασχημες εμπειριες...συγκεκριμενα ειχα κολλητο που ηταν ελληνοκυπριος...καναμε πολυ στενη παρεα,αλλα επειδη ειμαι ατομο κοινωνικο κ γενικα με αρκετα μεγαλο κυκλο απο φιλους κ φιλες οπως επισης οποτε βγαινω δεν κωλωνω να κανω παιχνιδι με γκομενες ψιλιαστηκα λοιπον οτι με εκμεταλλευεται γι'αυτον ακριβως τον λογο...για να βγαινει,να γνωριζει κοσμο κ γκομενες κ γενικα να περναει καλα με τις πλατες μου...μαλιστα αν τυχον δεν βγαιναμε οποτε ειχε ρεπο απο τη δουλεια μου ζαλιζε τ'αρχειδια οτι του χαλαω την εξοδο!τελικα καταφερε κ γνωρισε γκομενα μεσα απο την παρεα μου κ για 5 μηνες δεν ξαναβγηκαμε ουτε για ενα καφε μεχρι που του την ειπα επειδη φεροταν μαλακισμενα κ πηγε να βγει κ απο πανω παιζοντας το παρεξηγημενος που τολμησα να τον ξεχεσω...τελικα τσακωθηκαμε κ αυτο ηταν...απιστευτος παρτακιας,κουτοπονηρος κ το χειροτερο κυλοτακιας

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
οι κυπραιες ειναι κατι σαν τις λαρισινες σερραιες τρικαλινες στην ελλαδα σε νοοτροπια,αμ τα ππιουν κ γουσταρουν δεν εχουν κ πολλα πολλα,,μιλαμε για μικρες ηλικιες,οι μεγαλυτερες ειναι δωσε κ μενα μπαρμπα,,,απλα μην περιμενετε επιπεδο υψηλο,,μετριε κυριως γκομενες αλλα αρκετα προσεγμενες κ πολυυυ καβλιαρες,, ;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Πολύ χαμηλό επίπεδο οι Κύπριες. Όσες έχω γνωρίσει από σχολή, παρέες κτλ μέτριες στην καλύτερη περίπτωση.

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
502
Πόντοι
306
οι κυπραιες ειναι κατι σαν τις λαρισινες σερραιες τρικαλινες στην ελλαδα σε νοοτροπια,αμ τα ππιουν κ γουσταρουν δεν εχουν κ πολλα πολλα,,μιλαμε για μικρες ηλικιες,οι μεγαλυτερες ειναι δωσε κ μενα μπαρμπα,,,απλα μην περιμενετε επιπεδο υψηλο,,μετριε κυριως γκομενες αλλα αρκετα προσεγμενες κ πολυυυ καβλιαρες,, ;)
:thumbsup: συμφωνώ απόλυτα φίλε

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
H Κυπρος λενε ειναι ενα μεγαλο κρεβατι, φιλε κανε σοβαρη σχεση με τη κυπρια ν γλεντησουμε και εμεις ρε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πολύ χαμηλό επίπεδο οι Κύπριες. Όσες έχω γνωρίσει από σχολή, παρέες κτλ μέτριες στην καλύτερη περίπτωση.
Προτεινω να φτιαξετε και εναν χαρτη οπου με χρωματα θα ξεχωριζουν οι καυλιαρες απο τις ξενερωτες .... :P

Πχ Ασπρο του παγου η εστω γαλαζιο οι "παγωμενες" και βαθυ κοκκινο οι ακρως καυλιαρες ανα νομο !!!!!!! :2funny:

Τι σκεφτηκα παλι ο ατιμος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ειναι σιγουρο οτι θα σου πρηξουν τον πουτσο!! το στομα τους δεν κλεινει με τιποτα!!! και θα φας και το κερατο της αρκουδας......ειναι καυλιαρες..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Για τον Γκιασου μιλαμε παντα, σωστα;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Stories