Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Πουτσα να'ναι και οτι να'ναι θελουν οι γκομενες!!!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
το θεμα ειναι τι γουσταρουμε εμεις! αυτες στ'αρχιδια μας!! ετσι κι'αλλιως παντα θα βρουν να κανουν παραπονα.....μην καταναλωνεστε με τετοιες μαλακιες...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το θεμα ειναι τι γουσταρουμε εμεις! αυτες στ'αρχιδια μας!! ετσι κι'αλλιως παντα θα βρουν να κανουν παραπονα.....μην καταναλωνεστε με τετοιες μαλακιες...

"Αναλώνεσθε" είναι πιό εύηχο. (Χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση να σε μειώσω ή να σε προσβάλλω). :smitten:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αναλογως την γκομενα παντα...
Αλλα σαν πρωτη επιλογη μου ειναι το σκληρο και δυνατο...

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολουςςςςςςςς.............. :-* :-* :-*

οι γκομενες γουσταρουν πιο πολυ αγρια πραγματα στο κρεβατι...... :fuck1: :fuck1:

εγω παλι λεω εξαρταται απο τον αντρα και το τι σου βγαινει εκεινη τη στιγμη!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αεροπλανικα γαμησια γουσταρουν τυπε.....

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Δυστυχώς ούτε αυτές ξέρουν τι θέλουν και εδώ..Από τις αντιδράσεις της τρύπας....καταλαβαινεις το αποτέλεσμα και μόνο..οι φαντασιώσεις τους είναι εξωφρενικά πιο πολύπλοκες από τις δικές μας.Μπορεί να γουστάρουν να δοκιμάσουν τρίο με γυναίκα αλλά μόλις γίνει να αρχισουν να ζηλεύουν και να την θέλουν μόνο δική τους..ή μπορεί να την βρίσκουν περισσότερο που ο άνδρας τους πάει με άλλη και αυτές παίρνουν μάτι από ότι να έπαιρνε την ίδια την γυναίκα του...τι να πως...κάθε άνδρας έχει πάνω κάτω ίδιες φαντασιώσεις..Των γυναικών μένουν μυστήριο γιατί και στις φιλες τους...λένε τη μισή αλήθεια..

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Λοιπόν οι γκόμενες γουστάρουν να τις χύνεις στη μάπα ειδικά μέσα στα μάτια, να τις πλακώνεις στα χαστούκια μαζί με γαμωσταυρίδια, και να τους χώνεις σκληρά και χοντρά αντικείμενα στον κώλο. Το έχω δοκιμάσει σε πολλές και πιάνει!

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Λοιπόν οι γκόμενες γουστάρουν να τις χύνεις στη μάπα ειδικά μέσα στα μάτια, να τις πλακώνεις στα χαστούκια μαζί με γαμωσταυρίδια, και να τους χώνεις σκληρά και χοντρά αντικείμενα στον κώλο. Το έχω δοκιμάσει σε πολλές και πιάνει!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: οι γυναικες δεν ειναι ζωα αγορακι.............

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36

Πόσο μαλάκες υπάρχουν  :jerking: :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
AB66 Πες μας κι αυτες που τα δεχονται τι ειναι ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom