Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποιος είπε ότι είμαι μπρουτάλ? Απλά ξέρω να παίζω το παιχνίδι σωστά ώστε με βάση την φυσική τάξη να επέρχεται η ισορροπία...  

ποια ειναι η φυσικη ταξη ακριβως? και γιατι να ειναι η δικη σου ισορροπια η σωστη?

κοπελια αλλου αυτα το φεμδομ ειναι επιστημη κ στραπον ποτε δεν εβαλα :tickedoff:

αυτο δεν ειναι υπερ σου να ξερεις...

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αυτο δεν ειναι υπερ σου να ξερεις...
ειμαι χορτατος ματια μου απο αφεντρες αλλα και γενικα απο σεξ στην ζωη μου αν ηταν και μου αρεσε θα το εκανα στα 2@ μου αλλα με ο κωλος μου ειναι μονο για να  :shit:.
και αν ησουν γνωστη θα σε ηξερα ενα μουνιτσα τι να μου πει?
επισης γιατι ολες οι αφεντρες λετε "ειναι οραιο το στραπον δεν ξερεις τι χανεις" μηπως βαριεστε να μαστιγωνετε?η να παιζεται συναισθηματικα?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ποια ειναι η φυσικη ταξη ακριβως? και γιατι να ειναι η δικη σου ισορροπια η σωστη?

Η φυσική τάξη είναι ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός.. Διότι είναι η ισορροπία της φύσης..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η φυσική τάξη είναι ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός.. Διότι είναι η ισορροπία της φύσης..

και γιατι στο σεξ πρεπει να υπαρχει η συγκεκριμενη ισορροπια? δε μπορει ενας δυναμικος κατα τ'αλλα αντρας στο σεξ να γουσταρει να υποτασσεται πληρως σε μια γυναικα?αυτο χαλαει την ισορροπια? αφου για καυλα μιλαμε οχι για αναπαραγωγη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειμαι χορτατος ματια μου απο αφεντρες αλλα και γενικα απο σεξ στην ζωη μου αν ηταν και μου αρεσε θα το εκανα στα 2@ μου αλλα με ο κωλος μου ειναι μονο για να  :shit:.
επισης γιατι ολες οι αφεντρες λετε "ειναι οραιο το στραπον δεν ξερεις τι χανεις" μηπως βαριεστε να μαστιγωνετε?η να παιζεται συναισθηματικα?

ε δεν ξερω αλλα για να το λενε ολες οπως λες θα πρεπε να σε προβληματισει ισως :P

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ειμαι χορτατος ματια μου απο αφεντρες αλλα και γενικα απο σεξ στην ζωη μου αν ηταν και μου αρεσε θα το εκανα στα 2@ μου αλλα με ο κωλος μου ειναι μονο για να  :shit:.

Τι πας να εξηγήσεις κι εσύ μωρέ σε γιαλαντζί ντομινατρίξ?

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ε δεν ξερω αλλα για να το λενε ολες οπως λες θα πρεπε να σε προβληματισει ισως :P
ναι αλλα αμα δε το θελεις δε το θελεις αν σκεφτουμε λογικα και οχι με κακοηθεια (πχ να βαριουνται για βαθυτερα)
Τι πας να εξηγήσεις κι εσύ μωρέ σε γιαλαντζί ντομινατρίξ?
γιαλαντζι γεματος ο κοσμος αλλα δεν φερω αποψη για την νιτσα γιατι δεν εχο δει

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Εχεις μαστιγωσει ποτε????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι αλλα αμα δε το θελεις δε το θελεις αν σκεφτουμε λογικα και οχι με κακοηθεια (πχ να βαριουνται για βαθυτερα)γιαλαντζι γεματος ο κοσμος αλλα δεν φερω αποψη για την νιτσα γιατι δεν εχο δει

τι θα πει θελεις και δε θελεις? οταν υπακους εντολες ο σκοπος σου ειναι να παρεχεις ευχαριστηση...ναι δε θα σε βιασουν κι ολας αλλα και το να εισαι απολυτος απεναντι σε κατι ποτε δε μου αρεσε...δεν ειναι θεμα βαρεμαρας...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
και γιατι στο σεξ πρεπει να υπαρχει η συγκεκριμενη ισορροπια? δε μπορει ενας δυναμικος κατα τ'αλλα αντρας στο σεξ να γουσταρει να υποτασσεται πληρως σε μια γυναικα?αυτο χαλαει την ισορροπια? αφου για καυλα μιλαμε οχι για αναπαραγωγη...

Δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι δυναμικός αλλού αλλά στο σεξ υποτακτικός.. Αλλά αυτό είναι καύλα, δεν είναι ισορροπία. Η ισορροπία της φύσης είναι ο άντρας να υποτάσσει την γυναίκα στο μυαλό και το σώμα στην διάρκεια του σεξ.. 

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
τι θα πει θελεις και δε θελεις? οταν υπακους εντολες ο σκοπος σου ειναι να παρεχεις ευχαριστηση...ναι δε θα σε βιασουν κι ολας αλλα και το να εισαι απολυτος απεναντι σε κατι ποτε δε μου αρεσε...δεν ειναι θεμα βαρεμαρας...
γιαυτο συννενοεισαι πριν για το οτιδηποτε υπαρχουν και ορια και σε αυτο. θεμελιωδης αρχη οπως και η κοινη συναινεση.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι δυναμικός αλλού αλλά στο σεξ υποτακτικός.. Αλλά αυτό είναι καύλα, δεν είναι ισορροπία. Η ισορροπία της φύσης είναι ο άντρας να υποτάσσει την γυναίκα στο μυαλό και το σώμα στην διάρκεια του σεξ..  

εσενα σε ενδιαφερει η καυλα ή η ισορροπια? πολυ ψυχαναγκαστικο το βρισκω αυτο...δηλαδη αμα καυλωνεις με το να εισαι υποτακτικος τι σε νοιαζει τι θελει η φυση? η φυση θελει να γενναει η γυναικα..οκ...μεχρι εκει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γιαυτο συννενοεισαι πριν για το οτιδηποτε υπαρχουν και ορια και σε αυτο. θεμελιωδης αρχη οπως και η κοινη συναινεση.

το γνωριζω αυτο...αλλα τα ορια ειναι για να τα ξεπερνας...οπως δεν ξεκιναει καποιος να σε σαπιζει στο ξυλο εξ αρχης αλλα το εξελισσει σταδιακα...δεν ξεκινας λεγοντας αααα εγω δε θελω αγριο ξυλο...τες παν αποψεις ειναι αυτες...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.069
Πόντοι
1.686
Μιλας με ανεραστες γκομενιτσες για σεξ ! :2funny: :2funny:

Αυτες παιζουν μονο με την κλειτορίδα τους