You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι γαμάνε οι ποδοσφαιριστές!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsapgeo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 535
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
!!!
Η γυναίκα του βρυκόλακα Κράουτς...
κοιτα τη δαγκωνει το σκιαχτρο....
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Ο λόγος για την Κίρα Έγκερς την αγαπημένη σύντροφο του Τόμας Γκράβεσεν. Η φίλη του διεθνούς Δανού ποδοσφαιριστή είναι... πορνοστάρ!
Μάλιστα πρόσφατα το ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση στο διάσημο πριβέ κλαμπ της Κοπενγχάγης “Νο 8” και έτσι την αμέσως επόμενη ημέρα έγινε πρωτοσέλιδο στις περισσότερες εφημερίδες της Δανίας.
“Η σχέση μας είναι πολύ φρέσκια και πίστευα ότι θα μπορoύσαμε να την κρατήσουμε για περισσότερο διάστημα κρυφή”, δήλωσε η 31χρονη Κίρα.
Η διάσημη ηθοποιός “απαγορευμένων” ταινιών δηλώνει επίσης ότι ο Γκράβεσεν είναι ο πρίγκηπας της: “Πρέπει να φιλήσεις πολλά βατράχια για να βρεις τον πρίγκηπα σου. Εγώ φίλησα πολλά βατράχια. Τώρα βρήκα τον πρίγκιπα μου που με συμπεριφέρεται σαν πριγκίπησα.”
Η Έγκερς έχει ξεκινήσει ως στριπτιζές και μετά συνέχισε με... καυτές φωτογραφίσεις και ταινίες με... δράση.
Ξέρει... καλά την εθνική Ολλανδία
Η σέξι φίλη του Δανού μέσου έχει ιδιαίτερη... εκτίμηση στους ποδοσφαιριστές. Το 2001 η Κίρα μαζί με κάποιες φίλες της ήταν πρωταγωνίστριες σε μεγάλο σκάνδαλο πριν τον αγώνα της εθνικής Δανίας με την Ολλανδία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνων των ημερών η νύν φίλη του Γκράβεσεν συμμετείχε με τις φίλες της και τέσσερις ποδοσφαιριστές των “οράνιε” σε σεξουαλικά όργια στο ξενοδοχείο της Κοπενγχάγης.
Το ξερα οτι ο καραφλας ειναι καβλιαρης !! Οταν με το καλο τελος με την μπαλα ας το γυρισει να γαμει σε τσοντες !
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Και εγω επαιζα β τοπικο αλλα γαμουσα την χουφτα μου . Μετα το ματσ παντα για να μην ειμαι χωμα
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
rooney
Μεγαλος μπουρδελιαρης στα (πιο) νιατα του ειχα διαβασει ο ρουνευ.Αλλα αυτο δεν κοβετε απλα αναβαθμιστηκε θα γαμει ολα τα πολυτελειας οπως κανουν οι πιο πολλοι φραγκατοι ειτε ειναι ποδοσφαιριστες ειτε πολιτικοι ειτε μεγαλοεπιχειρηματιες
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
απο την στιγμή που μπορεί και γαμεί τα πολυτελείας καλά κάνει!Μεγαλος μπουρδελιαρης στα (πιο) νιατα του ειχα διαβασει ο ρουνευ.Αλλα αυτο δεν κοβετε απλα αναβαθμιστηκε θα γαμει ολα τα πολυτελειας οπως κανουν οι πιο πολλοι φραγκατοι ειτε ειναι ποδοσφαιριστες ειτε πολιτικοι ειτε μεγαλοεπιχειρηματιες
Το χρήμα κάνει θαύματα!
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γαμανε πουτανες Γ' Σεμπτεβριου και Καποδηστριου γωνια και τους μαναντζερ τους
Και εγω επαιζα β τοπικο αλλα γαμουσα την χουφτα μου . Μετα το ματσ παντα για να μην ειμαι χωμα
δεν εκανες τελικα καριερα;
Επισκέπτης
Photoshop ειναί ρεεεε,μας κοροιδεύουν!!!
Σαβουρογάμηδες είναι όλοι!!!
Σαβουρογάμηδες είναι όλοι!!!
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις