Νέα

Τι φοράνε οι ιερόδουλες στο σπίτι τους ή σε βόλτα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.342
Πόντοι
4.546
Σε νυχτερινές εξόδους έχω δει πιο πρόστυχα ντυμένες κοπέλες από ότι οι ιερόδουλες που συνάντησα εκτός δουλειάς... :S
Τα έχουμε ξαναπεί. Οι πραγματικές πουτάνες και ξέκωλα δε δουλεύουν σε οίκους ανοχής

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Τι φορανε σπιτι τους δεν ξερω, δεν εχω παει επισκεψη. Αυτο που βλεπω εδω στη γειτονια (η γειτονια μου ειναι γεματη απο οικους) ειναι οτι κυκλοφορουν οπως ολες οι γυναικες της ηλικιας τους, οι μεγαλυτερες και καπως σεμνοτερα απο τις μη εργαζομενες στο χωρο. Επισης αρκετες κατοικουν εδω κοντα, και τις βλεπω και στο σουπερ μαρκετ και σε καφε, δεν ξεχωριζουν σε κατι και δεν υπαρχει και λογος βεβαια.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Σαν όλες τις άλλες γυναίκες, ανάλογα και με το γούστο ή την άνεση χρημάτων που έχουν

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όχι απαραίτητα.Μπορεί να ντύνονται όπως όλες οι υπόλοιπες.Όπως δε θα καταλάβουν κάτι για τις δεύτερες,έτσι δε θα καταλάβουν απαραίτητα και για τις πρώτες,ίσως..
Σπιρτούλη δεν πας να γαμίσεις καμια κοπελιά ,ανθρώπινα πάντα, μπας και ξεγρασσαρει το μυαλό σου απο τις μαλακίες;

μiτσος

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
2
Πόντοι
0
ο σπιρτουλης ή ειναι τρολ σε επιπεδο μαλακιας ή ειναι μαλακας σε επιπεδο τρολαρισματος εχει κανει τα ποιο τρολαρισματομαλακισμενα θεματα που εχουν υπαρξει

papakos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
273
Πόντοι
21
Κανένας άνθρωπος, ανεξαρτήτως επαγγέλματος δεν κυκλοφορεί με ρούχα της δουλειάς...

Φοράνε ότι φοράνε όλοι οι άνθρωποι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom