Νέα

Τι ετοιμάζουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Δες ποιοι παρακαλάνε, γλύφουν και ενίοτε απειλούν για κανά βύσμα και θα διαπιστώσεις ότι δεν χαντακώνει τους κλώνους τους το δημόσιο αλλά οι κλώνοι τους χαντακώνουν το δημόσιο και όλους εμάς που τυγχάνει να συναλλασσόμαστε μαζί σου...
Όπως λέει και μια από τις αγαπημένες μου πένες - ο Ουμπέρτο Έκο -  οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Θα πάει στη Δράση? :think: Μεγάλο στέλεχος - χημικός αν δεν κάνω λάθος & διδακτορικό. :uglystupid:
Ρε αυτός ο Βερελής δεν ήταν που την είχε κάνει και δεν υπηρέτησε όπως εμείς τα κορόϊδα?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ρε αυτός ο Βερελής δεν ήταν που την είχε κάνει και δεν υπηρέτησε όπως εμείς τα κορόϊδα?
Εδώ δεν έχει πάει ο Τζοχατζό που διετέλεσε και ΥΠΕΘΑ. :headbang:

Μ' αρέσει που τα είχαν βάλει με το Λαζόπουλο όλοι κάποτε. :jerking:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι να ετοιμάζουν μπρε παίδες ?

Μια ωραία παραγραφή σε ΟΛΑ ετοίμασαν, κλείνοντας την Βουλή.. ! Μπράβο Κωστάκη μου..!! Στο αρχείο και το Βατοπεδι, και η Siemens και ο Παυλίδης και η ΜΑΝ και όσα άλλα πιθανώς έβγαιναν στην δημοσιότητα..!

Αφιερώνω και στους "300 εκείνους" την παρακάτω παλιά μαντινάδα.."Και οι 300 κάθονταν κάτω από μια ακακία, και με τα 5 δάκτυλα τραβούσαν  :bigdick: :bigdick: :bigdick:"

Αυτά..

ΥΓ – Και να μην ξεχάσω.. Τυρί, γάλα, Καμπα και να ξαναψηφίσω αυτόν που «σεμνά και ταπεινά» μου υποσχέθηκε κάθαρση..!!! :hammer: :knuppel: :uzi: :ak: :argue:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Άντε να βρεις κόμμα να ψηφίσεις τώρα..
έχασε την εμπιστοσύνη του ο κόσμος στην πολιτική.. γενικότερα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
"Καταλύτης της διαφάνειας θέλω να είμαι εγώ", δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο κ. Βερελής.

Για πόσο μαλάκες μας περνάνε τελικά; :knuppel: :knuppel: :knuppel:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Για πολύ. Λες να μην το ξέρουν ότι η πελατεία τους είναι αμόρφωτη Ελληναρία που ότι κι αν γίνει Κυριακή πρωΐ εκεί θα είναι όλοι? :headbang:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Και μόλις τώρα,έβγαλε το MEGA έκτακτο: ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!!Τι γίνεται ρε παιδιά???? :think: :think: :think: :think: :think:

Ο κωστακης, παιζει.. :2funny:

4rfewk.gif

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ προσωπικά θέλω να σχολιάσω το κλείσιμο της Βουλής,πέρα απο στενά κομματικά πλαίσια (Όλοι απο την ίδια πίτα τρώνε άλλωστε...).Κακώς περνάει στο ντούκου αυτό.Επειδή το ψιλοέψαξα το θέμα,δεν υπήρχε κανένας αντικειμενικός λόγος να κλείσει η Βουλή΄,πέρα φυσικά απο τις αισχρές δικαιολογίες του τύπου "ολοκληρώθηκε ο κύκλος εργασιών","Ευρωεκλογές".Γελάει ο κόσμος κύριοι της βουλής μαζί σας,και όσο για το ΠΑΣΟΚ με βερμπαλιστικές φαμφάρες δεν συγκινήθηκε κανένας.Εγώ προσωπικά ύστερα απο αυτό,αρνούμαι να ξανακάνω το λάθος και δεν ψηφίζω κανένα τους (χεστήκαμε θα μου πείτε τώρα,αλλα έτσι νιώθω).Αυτή η άθλια,"νόμιμη" κίνηση,είναι αυθαίρετη,και πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει,ο καθένας όσο και όπως εκείνος νομίζει.

Και κάτι τελευταίο.Αν νομίζουν οτι κλείνοντας την Βουλή,για να παραγραφούν οι λαμογιές,θα αποφύγουν την κατακραυγή κάνουν λάθος,όσο τουλάχιστον υπάρχουν έστω και λίγοι πολίτες που δεν είναι βαμμένοι πράσινοι,μπλέ,κόκκινοι και φούξια και βλέπουν τις άθλιες δοσοληψίες των κομμάτων.Σας πήραμε χαμπάρι.Φιλάκια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Με ανοικτή βουλή και βαριόμασταν να τους βλέπουμε σε εκπομπές,φαντάσου τώρα που 'κλεισε τι έχει να γίνει...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Είναι αυτό το προαίσθημα που μου λέει, ότι όλα έγιναν με προηγούμενη μυστική συναίνεση των κομμάτων. Ξέρετε κανένα κόρακα να βγάζει το μάτι άλλου ?
Εγώ όχι, δεν ξέρω..!!
βρε νόκια γιατί λες να το κάνανε?
για να δούνε τον σάκη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom