Εγώ προσωπικά θέλω να σχολιάσω το κλείσιμο της Βουλής,πέρα απο στενά κομματικά πλαίσια (Όλοι απο την ίδια πίτα τρώνε άλλωστε...).Κακώς περνάει στο ντούκου αυτό.Επειδή το ψιλοέψαξα το θέμα,δεν υπήρχε κανένας αντικειμενικός λόγος να κλείσει η Βουλή΄,πέρα φυσικά απο τις αισχρές δικαιολογίες του τύπου "ολοκληρώθηκε ο κύκλος εργασιών","Ευρωεκλογές".Γελάει ο κόσμος κύριοι της βουλής μαζί σας,και όσο για το ΠΑΣΟΚ με βερμπαλιστικές φαμφάρες δεν συγκινήθηκε κανένας.Εγώ προσωπικά ύστερα απο αυτό,αρνούμαι να ξανακάνω το λάθος και δεν ψηφίζω κανένα τους (χεστήκαμε θα μου πείτε τώρα,αλλα έτσι νιώθω).Αυτή η άθλια,"νόμιμη" κίνηση,είναι αυθαίρετη,και πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει,ο καθένας όσο και όπως εκείνος νομίζει.
Και κάτι τελευταίο.Αν νομίζουν οτι κλείνοντας την Βουλή,για να παραγραφούν οι λαμογιές,θα αποφύγουν την κατακραυγή κάνουν λάθος,όσο τουλάχιστον υπάρχουν έστω και λίγοι πολίτες που δεν είναι βαμμένοι πράσινοι,μπλέ,κόκκινοι και φούξια και βλέπουν τις άθλιες δοσοληψίες των κομμάτων.Σας πήραμε χαμπάρι.Φιλάκια.