Του είπα να βάλει SP1 στο τέλος ν' αλλάξει γούρι, αλλά δε μ' ακούει.Υ.Γ.
το 5 γιατί;
διαρκώς μπαν τα άλλα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι ετοιμάζουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Όπως λέει και μια από τις αγαπημένες μου πένες - ο Ουμπέρτο Έκο - οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν.
Δες ποιοι παρακαλάνε, γλύφουν και ενίοτε απειλούν για κανά βύσμα και θα διαπιστώσεις ότι δεν χαντακώνει τους κλώνους τους το δημόσιο αλλά οι κλώνοι τους χαντακώνουν το δημόσιο και όλους εμάς που τυγχάνει να συναλλασσόμαστε μαζί σου...
Επισκέπτης
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ο Παυλιδης ειχε υποδοχη ηρωα
τελικα ποσο ζωα ειμαστε οι Ελληνες;
Βούλιαξε η Κως!
[move][size=20pt]Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!![/size][/move]
nacho speaking!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Ρε αυτός ο Βερελής δεν ήταν που την είχε κάνει και δεν υπηρέτησε όπως εμείς τα κορόϊδα?Θα πάει στη Δράση? Μεγάλο στέλεχος - χημικός αν δεν κάνω λάθος & διδακτορικό.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ή κάτι σε V5.0?Του είπα να βάλει SP1 στο τέλος ν' αλλάξει γούρι, αλλά δε μ' ακούει.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ρε αυτός ο Βερελής δεν ήταν που την είχε κάνει και δεν υπηρέτησε όπως εμείς τα κορόϊδα?
γιατί δλδ οι άλλοι έχουν πάει;
Εδώ δεν έχει πάει ο Τζοχατζό που διετέλεσε και ΥΠΕΘΑ.Ρε αυτός ο Βερελής δεν ήταν που την είχε κάνει και δεν υπηρέτησε όπως εμείς τα κορόϊδα?
Μ' αρέσει που τα είχαν βάλει με το Λαζόπουλο όλοι κάποτε.
Τι να ετοιμάζουν μπρε παίδες ?
Μια ωραία παραγραφή σε ΟΛΑ ετοίμασαν, κλείνοντας την Βουλή.. ! Μπράβο Κωστάκη μου..!! Στο αρχείο και το Βατοπεδι, και η Siemens και ο Παυλίδης και η ΜΑΝ και όσα άλλα πιθανώς έβγαιναν στην δημοσιότητα..!
Αφιερώνω και στους "300 εκείνους" την παρακάτω παλιά μαντινάδα.."Και οι 300 κάθονταν κάτω από μια ακακία, και με τα 5 δάκτυλα τραβούσαν "
Αυτά..
ΥΓ – Και να μην ξεχάσω.. Τυρί, γάλα, Καμπα και να ξαναψηφίσω αυτόν που «σεμνά και ταπεινά» μου υποσχέθηκε κάθαρση..!!!
Μια ωραία παραγραφή σε ΟΛΑ ετοίμασαν, κλείνοντας την Βουλή.. ! Μπράβο Κωστάκη μου..!! Στο αρχείο και το Βατοπεδι, και η Siemens και ο Παυλίδης και η ΜΑΝ και όσα άλλα πιθανώς έβγαιναν στην δημοσιότητα..!
Αφιερώνω και στους "300 εκείνους" την παρακάτω παλιά μαντινάδα.."Και οι 300 κάθονταν κάτω από μια ακακία, και με τα 5 δάκτυλα τραβούσαν "
Αυτά..
ΥΓ – Και να μην ξεχάσω.. Τυρί, γάλα, Καμπα και να ξαναψηφίσω αυτόν που «σεμνά και ταπεινά» μου υποσχέθηκε κάθαρση..!!!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Άντε να βρεις κόμμα να ψηφίσεις τώρα..
έχασε την εμπιστοσύνη του ο κόσμος στην πολιτική.. γενικότερα.
έχασε την εμπιστοσύνη του ο κόσμος στην πολιτική.. γενικότερα.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
"Καταλύτης της διαφάνειας θέλω να είμαι εγώ", δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο κ. Βερελής.
Για πόσο μαλάκες μας περνάνε τελικά;
Για πόσο μαλάκες μας περνάνε τελικά;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και με τον Παπακαλιάτη.......Εδώ δεν έχει πάει ο Τζοχατζό που διετέλεσε και ΥΠΕΘΑ.
Μ' αρέσει που τα είχαν βάλει με το Λαζόπουλο όλοι κάποτε.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Και μόλις τώρα,έβγαλε το MEGA έκτακτο: ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!!Τι γίνεται ρε παιδιά????
Ο κωστακης, παιζει..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ο κωστακης, παιζει..
να σαι καλά φίλε έχω δακρύσει.....
Εγώ προσωπικά θέλω να σχολιάσω το κλείσιμο της Βουλής,πέρα απο στενά κομματικά πλαίσια (Όλοι απο την ίδια πίτα τρώνε άλλωστε...).Κακώς περνάει στο ντούκου αυτό.Επειδή το ψιλοέψαξα το θέμα,δεν υπήρχε κανένας αντικειμενικός λόγος να κλείσει η Βουλή΄,πέρα φυσικά απο τις αισχρές δικαιολογίες του τύπου "ολοκληρώθηκε ο κύκλος εργασιών","Ευρωεκλογές".Γελάει ο κόσμος κύριοι της βουλής μαζί σας,και όσο για το ΠΑΣΟΚ με βερμπαλιστικές φαμφάρες δεν συγκινήθηκε κανένας.Εγώ προσωπικά ύστερα απο αυτό,αρνούμαι να ξανακάνω το λάθος και δεν ψηφίζω κανένα τους (χεστήκαμε θα μου πείτε τώρα,αλλα έτσι νιώθω).Αυτή η άθλια,"νόμιμη" κίνηση,είναι αυθαίρετη,και πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει,ο καθένας όσο και όπως εκείνος νομίζει.
Και κάτι τελευταίο.Αν νομίζουν οτι κλείνοντας την Βουλή,για να παραγραφούν οι λαμογιές,θα αποφύγουν την κατακραυγή κάνουν λάθος,όσο τουλάχιστον υπάρχουν έστω και λίγοι πολίτες που δεν είναι βαμμένοι πράσινοι,μπλέ,κόκκινοι και φούξια και βλέπουν τις άθλιες δοσοληψίες των κομμάτων.Σας πήραμε χαμπάρι.Φιλάκια.
Και κάτι τελευταίο.Αν νομίζουν οτι κλείνοντας την Βουλή,για να παραγραφούν οι λαμογιές,θα αποφύγουν την κατακραυγή κάνουν λάθος,όσο τουλάχιστον υπάρχουν έστω και λίγοι πολίτες που δεν είναι βαμμένοι πράσινοι,μπλέ,κόκκινοι και φούξια και βλέπουν τις άθλιες δοσοληψίες των κομμάτων.Σας πήραμε χαμπάρι.Φιλάκια.
βρε νόκια γιατί λες να το κάνανε?Είναι αυτό το προαίσθημα που μου λέει, ότι όλα έγιναν με προηγούμενη μυστική συναίνεση των κομμάτων. Ξέρετε κανένα κόρακα να βγάζει το μάτι άλλου ?
Εγώ όχι, δεν ξέρω..!!
για να δούνε τον σάκη?