Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποια κατηγορία μωρέ αποκαλείς έτσι? έχεις σαλτάρει εντελώς?Μιλαω για μια συγκεκριμενη κατηγορια γυναικων στις σχεσεις
ποια κατηγορία μωρέ αποκαλείς έτσι? έχεις σαλτάρει εντελώς?Μιλαω για μια συγκεκριμενη κατηγορια γυναικων στις σχεσεις
Και μετα ρε παπαρα που ξερεις τι εγινε μαζι της και μιλας κιολας?
Αλλα το ποιον σου φαινεται καλα.Σου μιλαει καποιος για ενα προσωπικο του θεμα και μετα του το κτυπας.
Κλασσικος ρουφιανος κουμουνιστης
Ελα μα ολοι σε ξερουν τι σκατανθρωπος εισαι
αφού εσύ μου τα έλεγες... μήπως θέλεις να βρώ τα πμ να τα ανεβάσω εδώ?
να πέσει το γέλιο της αρκούδας μαζί σου?
αφού εσύ μου τα έλεγες... μήπως θέλεις να βρώ τα πμ να τα ανεβάσω εδώ?
να πέσει το γέλιο της αρκούδας μαζί σου?
ποια κατηγορία μωρέ αποκαλείς έτσι? έχεις σαλτάρει εντελώς?
Την κατηγορια γυναικων που μπορεις να κανεις σχεση μαζι τους.
Σαλταρισμενος εισαι εσυ ανυπαρκτε καμενε
ποπο νευρα σταματηστε πια σαν διχρονα κανετε
ποπο νευρα σταματηστε πια σαν διχρονα κανετε
το πρόβλημα δεν είναι οι ηλικίες αλλά δεν μπορεί το βλαμμένο να χαρακτηρίζει έτσι την κάθε γυναίκα απλά..Ρε συ πας καλά;
Τι μας νοιάζει εμάς τι σου έλεγε ο whitey και δεύτερον για πες μας την ηλικία σου και τη δική του για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα της στιχομυθίας...
το πρόβλημα δεν είναι οι ηλικίες αλλά δεν μπορεί το βλαμμένο να χαρακτηρίζει έτσι την κάθε γυναίκα απλά..
δηλαδή ο κάθε ανοργασμικός εδώ μέσα έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει την κάθε γυναίκα με αυτές της εκφράσεις?Δηλαδή ο μοναδικός είναι εδώ μέσα που βρίζει τις ελληνίδες;
Εγώ έχω δει κι άλλους πολλους.
Γούστα είναι αυτά. Περί ορέξεως ξέρεις.
μα τον ηλίθιο το έγραψε μια το εγραψε δυο στο κάτω κάτω της γραφής και εμένα και εσένα μια γυναίκα από αυτές που χαρακτηρίζει έτσι μας γέννησε....Εγώ αυτές τις εκφράσεις τις αποδέχομαι Και αν νομίζεις ότι δεν είναι σοβαρός, τι του δίνεις πολύ σημασία;
τα υποτακτικα σαβουρογαμικα σκυλακια των ελεινιδων πολυ εχουν ξεφυγει...
Βρε μαλακισμενη τσουλα που κολοτριβεσαι σε ολα τα θρεντ μονο τα δικα μου ποστ βρισκεις να κανεις παραθεση?Δεν βλεπεις τι λεει ο μικροψωλης μπαρμπας?
Σαλτα και γαμησου παρε δρομο απο δω αν δεν γουσταρεις.
Στον αντρα σου και στα παιδια σου οταν κανεις τις υποδειξεις