mitropanosilias
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2025
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Είχα ψιλόμαλώσει με την δικια μου , ίσως έφταιγα και εγώ ήμουν λίγο τοξικός .. τότε ήμουν 23 αν θυμάμαι καλά , αν δεν κάνω λάθος τον χειμώνα του 22 , πριν την πανδημία … δεν θυμάμαι ακριβώς ..Την barwoman πως κατάφερες και την φόρτωσες ;
Στο θέμα μας : γενικά ήμουν ψιλό high επειδή ήμουν υπό την Επήρεια.
Κάθε φορά που της ζητούσα ένα ποτό την κοιτούσα όλο και πιο πολύ .. δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα .. ώσπου υο μαγαζί είχε ψηλό αδειάσει την κοιτάω και τις λέω τελείως αυθόρμητα χωρίς να είναι η σκέψη μου αυτή .. - Θέλω να σε σκίσω … χωρίς να έχουμε αλλάξει κουβέντα !!
Η απάντηση της ήταν πάμε λίγο εδώ μέσα και μου κάνει νόημα της τουαλέτες .. εγώ από την καυλα μου φεύγω και με προλαβαίνει κ μ λέει σε ποιες ; ( ανδρικές γυναικείες ΑΜΕΑ ) .
Εν τέλη πηγαίνω στην τουαλέτα ήταν ένας μικρός προθάλαμος και η τουαλέτα .. κλείνω τις πόρτες και μπαίνω .. ησυχία .. ώσπου ακούω την πόρτα του προθάλαμου να ανοίγει και στην συνέχεια η πόρτα της τουαλέτας .. αυτή ήταν τελείως καυλα και την ένιωθα πολύ πουτανα .. σκύβει αλλά η πουτσα μου ήταν σαν ζελέ .. τον έβαλε στο στόμα της και έφυγε γρήγορα στο πόστο της ..
Το ίδιο βράδυ πήγαμε κάνα δυο φορές τουαλέτα ακόμα για πιπα .. ώσπου επέστρεψα τον κολλητο μου σπίτι και πήγα την πήρα με το αυτοκίνητο .. ένα πολύ κρύο γαμησι και δεν θυμάμαι και πολλά .. προσπάθησα κάνα δυο φορές να βρεθούμε αλλά μου έστελνε πάντα όταν σχολουσε το πρωί .. τώρα είδα ότι έχει βρει γκόμενο και σοβαρεύτηκε..
Κλείνοντας αυτό που θα πω είναι θάρρος παιδιά μου !! Θάρρος !!!