Νέα

Τι ειν τούτο;;;; - Άνθρωπο 6 μέτρων βρήκαν στην Πελοπόννησο...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
ενταξει ας υποθεσουμε οτι υπηρχαν γιγαντες κλπ οκ!!και τι εγινε δηλαδης τωρα ?
εμεις τι κανουμε απο δω και περα!?
σιγα το μυστικο να ουμ!!ολα ειναι πιθανα σε αυτη την καινωνια!!!
αντε οξω να βρειτε καμμια γκομενα να περνατε καλα γιατι αυριο δεν ξερεις τι ξημερωνει!

...δε φτάνει μόνο το μουνννί (ναι με 3 νι ), στη σημερινή εποχή...θέλει και κάτι παραπάνω για να θραφεί όχι μόνο η σάρκα αλλά και το ανήσυχο μυαλό.

Μπορούμε κάλλιστα να υπερθεματίζουμε ή να μηδενίζουμε εντελώς το κάθε θέμα. Αλλά πάντα υπάρχει η επιλογή, με ενδιαφέρει; παίρνω μέρος, συμμετέχω, δε με ενδιαφέρει; δεν παίρνω μέρος. Αλλιώτικα, η όποια κριτική και προσπάθεια παραπλάνησης από τη βασική θεματολογία του νήματος είναι για ίδιους σκοπούς με χροιά προσωπικής εκτόνωσης.
Οπότε ας κρατήσουμε ένα επίπεδο (αν μπορούμε φυσικά) έτσι πιο αποδοτικό.
Αν έχει κανείς άλλος συλλέξει στοιχεία σχετικά ας τα βάλει.

fuckpao

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
το συγκεκριμενο το εχω δει και ακουσει απο τον κο Λιακοπουλο και μονο γιατι αραγε ?
και ετσι ακριβως ειναι! μονο κατι τετοιοι και οι αναγνωστες του θα μπορουσαν να πιστεψουν τετοιες παπαριες! τεσπα ας μη τσαντιστω!!ολο ελπιζω οτι οι Ελληνες επιτελους θα ξυπνησουμε και δε το λεω εθνικιστικα (φτου φτου μακρια) αλλα καθαρα για θεματα του τοπου μας! να παμε ενα βημα μπροστα ρε παιδακι μου! αλλα τιποτα! οσο θα υπαρχει κοσμος που ακουει λιακοπουλους και ψηφιζει καρατζφερηδες και πιστευει σε γιγαντες και νεραιδες...δε βλεπω προκοπη!!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
...δε φτάνει μόνο το μουνννί (ναι με 3 νι ), στη σημερινή εποχή...θέλει και κάτι παραπάνω για να θραφεί όχι μόνο η σάρκα αλλά και το ανήσυχο μυαλό.

Μπορούμε κάλλιστα να υπερθεματίζουμε ή να μηδενίζουμε εντελώς το κάθε θέμα. Αλλά πάντα υπάρχει η επιλογή, με ενδιαφέρει; παίρνω μέρος, συμμετέχω, δε με ενδιαφέρει; δεν παίρνω μέρος. Αλλιώτικα, η όποια κριτική και προσπάθεια παραπλάνησης από τη βασική θεματολογία του νήματος είναι για ίδιους σκοπούς με χροιά προσωπικής εκτόνωσης.
Οπότε ας κρατήσουμε ένα επίπεδο (αν μπορούμε φυσικά) έτσι πιο αποδοτικό.
Αν έχει κανείς άλλος συλλέξει στοιχεία σχετικά ας τα βάλει.

μα δεν ειπα να κανεισ πρωκτικο και στοματικο με την γκομενα!!
εννοουσα σαφωσ πλατωνικο ερωτα και καθαρα πνευματικη επαφη και ψυχικη επικοινωνια!
μετα ριξε και κανα μπουνζτον!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αγώ πάντως όχι.. ανέβα να φιλήσεις κατέβα να γαμήσιες θα μου έπεφτε από την πολύ κούραση.. και είμαι και 1.92...
Με το να φιλήσεις κάτι γίνεται, γιατί για να γαμήσεις μια τέτοια πρέπει να μπεί κανείς ολόκληρος μέσα και να τον παίξει μόνος του,ρωτόντας την αν πονάει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
και ετσι ακριβως ειναι! μονο κατι τετοιοι και οι αναγνωστες του θα μπορουσαν να πιστεψουν τετοιες παπαριες! τεσπα ας μη τσαντιστω!!ολο ελπιζω οτι οι Ελληνες επιτελους θα ξυπνησουμε και δε το λεω εθνικιστικα (φτου φτου μακρια) αλλα καθαρα για θεματα του τοπου μας! να παμε ενα βημα μπροστα ρε παιδακι μου! αλλα τιποτα! οσο θα υπαρχει κοσμος που ακουει λιακοπουλους και ψηφιζει καρατζφερηδες και πιστευει σε γιγαντες και νεραιδες...δε βλεπω προκοπη!!!

Συνημμένα

• 7423_1164268799264_1604213499_420773_6502750_n.jpg
    7423_1164268799264_1604213499_420773_6502750_n.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
μα δεν ειπα να κανεισ πρωκτικο και στοματικο με την γκομενα!!
εννοουσα σαφωσ πλατωνικο ερωτα και καθαρα πνευματικη επαφη και ψυχικη επικοινωνια!
μετα ριξε και κανα μπουνζτον!!

αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία σου, ίσως είναι key clicking happy, δεν πειράζει, συνέχισε, κι οι δικές σου απόψεις έχουν βαρύτητα.

fuckpao

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
σε βρισκω πολυ σωστο φιλε αν και περι ομαδων διαφωνω! και αυτο διοτι το δεν ειναι απαραιτητα οπαδισμος η οπως το θετεις στη φωτο..ειναι απλα ψυχαγωγια!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία σου, ίσως είναι key clicking happy, δεν πειράζει, συνέχισε, κι οι δικές σου απόψεις έχουν βαρύτητα.

δεν εχω καμμια δυσκολια μια χαρα περναω !!απλωσ οι δικες σου αποριες για μενα δεν ειναι αποριες !!!!

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Είναι μια πολύ απλή απάτη και τίποτα περισσότερο…..
Είναι σαν τα ζώδια που διαβάζει κανείς στην εφημερίδα….
Και το χειρότερο από όλα είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν όλα αυτά….

Τώρα θα μου πεις άμα δεν υπήρχαν και αυτοί πως θα επιβίωναν οι απανταχού απατεώνες……

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειδατε η ακούσατε κάτι;

Είδατε τα "λαλίστατα παπαροκάναλα" να λένε κάτι;

Να γράφετε κάτι σχετικο;
Μπα....ΔΕΙΤΕ στη συνέχεια τις φωτογραφίες και δωστε εσεις τις εξηγήσεις...

More info:

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
ειναι πτωμα τιτανα απτην μαχη τους με τους ελοχιμ
στην μαχη αυτη οι τιτανες χασανε και οδηγηθηκαν στα ταρταρα μεσω των πυλων

Επισκέπτης
ρε μαγκες οι συγκεκριμενες φωτογραφιες δεν ειναι καινουργιες.. Κυκλοφορουν καιρο τωρα.. Πολλες απ'αυτες θα τις βρειτε σε σαϊτς για photoshop.
Τι λες ρε ψευταρα?...Αμφισβητεις οτι οι αρχαιοι ημων ηταν 6 μετρα ψηλοι και ειχαν και μακρια ψωλη?(κανει και ριμα).
Πες τα ρε μεγαλε και εχουμε εδω κατι τυπακια που αμφισβητουν την ΑΛΗΘΕΙΑ...αμαν πια με αυτους τους απιστους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πες τα ρε μεγαλε και εχουμε εδω κατι τυπακια που αμφισβητουν την ΑΛΗΘΕΙΑ...αμαν πια με αυτους τους απιστους.
αφου τους τα λεει ο λιακο και αυτη λενε σουξου μουξου ;) :2funny:

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Δεν κάνεις πλάκα τώρα μιλάς σοβαρά...!!! έτσι....!!!?????

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ποτε δεν κανω πλακα με τοσο σοβαρα θεματα τυπε μου :2funny:

Ωραία και τώρα σε παρακαλώ πες μου εάν τυχόν ξέρεις.... που σίγουρα θα ξέρεις...
Μήπως είναι ανάδρομος ο Ερμής αυτήν την εβδομάδα, γιατί θέλω να παω για κυνήγι και έχω καιρό να χτυπήσω λαγό....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom