Νέα

Τι είδους πουτάνα να επιλέξουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε ?

• Μπουρδελα

Ψήφοι: 15 17,2%
  • Call girls

Ψήφοι: 36 41,4%
  • Στουντιοκοριτσα

Ψήφοι: 14 16,1%
  • Μασατζουδες

Ψήφοι: 19 21,8%
  • Όσες κάνουν πιάτσα

Ψήφοι: 3 3,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87
OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Δες λιγο τι γραφεις..και εβαλες στην ψηφοφορια.
Ετσι οπως το εγραψες η ιεροδουλη ειναι αλλη κατηγορια απο τα στουντιοκοριτσα..ενω ειναι το ιδιο και στα στουντιο και στα κολ γκερλ και στην πιατσα..ολες τους ειναι ιεροδουλες.Καταλαβες τι λαθος εκανες?
Τυπε ελληνικά γράφω ...τι δεν Καταλαβενεις από το νόημα του νήματος ? Ναι όλες είναι πορνες απλά ρωτάω τι προτιμάει ο καθένας και γιατί .. προτιμάς μπουρδελα? Στούντιο ? Call girl? Μασατζιδικα ? Πιάτσες ? Που βλέπεις το λάθος δεν μπορώ να καταλάβω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Τυπε ελληνικά γράφω ...τι δεν Καταλαβενεις από το νόημα του νήματος ? Ναι όλες είναι πορνες απλά ρωτάω τι προτιμάει ο καθένας και γιατί .. προτιμάς μπουρδελα? Στούντιο ? Call girl? Μασατζιδικα ? Πιάτσες ? Που βλέπεις το λάθος δεν μπορώ να καταλάβω
Τωρα το ειπες σωστα..μπουρδελα επρεπε να γραψεις και οχι ιεροδουλες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κοιτά οποία και να αποφασίσουμε να μαμησουμε είτε είναι call girl , ιερόδουλη, στουντιοκοριτσο , μασαζατζου κλπ σίγουρα την έχει πάρει κάποιος άλλος και πριν από μας !!!! Άλλωστε δεν είναι και κανα μυστικό πως μια πορνη δεν πάει μόνο με έναν αλλά δίνει το σώμα της σε όσους είναι πρόθυμοι να το χαρούν ... Τέλος πάντων καλά κανείς και φτιάχνεται μόνο σε μπουρδελο άλλωστε όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα  , δεν άνοιξα το νήμα για να κρίνω τα μπουρδελα απλά είπα την γνώμη μου για κάθε κλάδο του αγοραίου έρωτα. Όσον αφορά το στρες , όταν αποφασίζεις να συναντήσεις μια εργαζόμενη γυναίκα πάντα υπάρχει ένα στρες πριν την συνεύρεση όταν συναντάς κάποια για πρώτη φορά .
προς θεού δεν είπα ούτε υπέθεσα πως κατηγορείς τα μππυρδελακια μας !!!!! Όσο αναφορά το στρες θα σου πω πως έχω παλιά κάνει σεξ με ίδια κοπέλα  που την ήξερα χρόνια  στο μπουρδελο αλλά και σε ξενοδοχείο !!!και στο ξενοδοχείο ήταν αποτυχία !!! Είμαι του μπουρδελου πως να στο πω αυτό με φτιάχνει !!!! Όχι τέλειος παρακμιακό μπουρδελο αλλά μιας μέσης καταστάσεις δηλαδή όπως είναι στην φυλής !!!!ειναι θέμα γούστου όπως είπες !!!! Τέλος θα πω πως είναι αλλιώς να ακούς την κόπελα σε διπλανό δωμάτιο να πηδιέται ....και να έρχεται μετά καπάκι σε εσένα .....και αλλιώς ένα κολ γκριλ που έχει γαμηθη και έρχεται σε εσένα εκεί ούτε ακούς ούτε βλέπεις τίποτα !!!!!! Η πιο καβλα φάση θυμαμε παλιά στο φυλής 84 πάνω που είχε τρύπα μια πόρτα που βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο και το ένωνε με το δίπλα ακριβός δωμάτιο είδα την κοπέλα να γαμιεται ...... Όταν ήρθε η κοπέλα της το είπα και ζήτησα συγνώμη .....μου είπε πολύ γλυκά πως δεν κάνει αυτό αγάπη μου δεν πρέπει να το κανείς ....ενο την γαμουσα της έλεγα θα το ξανακάνω ....θα σε βλέπω όταν γαμιεται και μου έλεγε αχ όχι αγάπη μου δεν κάνει να βλέπεις .......έχυσα πανηγυρικά ....τώρα σου μειλαω για πριν 10 χρόνια και βάλε !!

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Τωρα το ειπες σωστα..μπουρδελα επρεπε να γραψεις και οχι ιεροδουλες.
Είπα ιεροδουλες διότι το ιεροδουλες παραπέμπει κανονικά σε όσες εργάζονται  σε μπουρδελα ... τώρα αν δεν το κατάλαβε κάποιος η δεν κατάλαβε τι θέλω να πω ζήτω συγνώμη

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Είπα ιεροδουλες διότι το ιεροδουλες παραπέμπει κανονικά σε όσες εργάζονται  σε μπουρδελα ... τώρα αν δεν το κατάλαβε κάποιος η δεν κατάλαβε τι θέλω να πω ζήτω συγνώμη
Ναι βρε εκει ηταν το λαθος..αλλα ενταξει νομιζω οι περισσοτεροι καταλαβαμε οτι εννοεις τα μπουρδελα.
Απλα αν θες διορθωσε το για να μην μπερδευονται μερικοι και δεν το ψηφιζουν.

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
προς θεού δεν είπα ούτε υπέθεσα πως κατηγορείς τα μππυρδελακια μας !!!!! Όσο αναφορά το στρες θα σου πω πως έχω παλιά κάνει σεξ με ίδια κοπέλα  που την ήξερα χρόνια  στο μπουρδελο αλλά και σε ξενοδοχείο !!!και στο ξενοδοχείο ήταν αποτυχία !!! Είμαι του μπουρδελου πως να στο πω αυτό με φτιάχνει !!!! Όχι τέλειος παρακμιακό μπουρδελο αλλά μιας μέσης καταστάσεις δηλαδή όπως είναι στην φυλής !!!!ειναι θέμα γούστου όπως είπες !!!! Τέλος θα πω πως είναι αλλιώς να ακούς την κόπελα σε διπλανό δωμάτιο να πηδιέται ....και να έρχεται μετά καπάκι σε εσένα .....και αλλιώς ένα κολ γκριλ που έχει γαμηθη και έρχεται σε εσένα εκεί ούτε ακούς ούτε βλέπεις τίποτα !!!!!! Η πιο καβλα φάση θυμαμε παλιά στο φυλής 84 πάνω που είχε τρύπα μια πόρτα που βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο και το ένωνε με το δίπλα ακριβός δωμάτιο είδα την κοπέλα να γαμιεται ...... Όταν ήρθε η κοπέλα της το είπα και ζήτησα συγνώμη .....μου είπε πολύ γλυκά πως δεν κάνει αυτό αγάπη μου δεν πρέπει να το κανείς ....ενο την γαμουσα της έλεγα θα το ξανακάνω ....θα σε βλέπω όταν γαμιεται και μου έλεγε αχ όχι αγάπη μου δεν κάνει να βλέπεις .......έχυσα πανηγυρικά ....τώρα σου μειλαω για πριν 10 χρόνια και βάλε !!
Έχω πάει και εγώ στην φυλής με παρεοτσαρκα  επειδή θέλαμε να δούμε πως είναι η όλη η φάση με ένα μπουρδελο αλλά και για συμπαράσταση σε έναν φίλο μου ο οποίος ήταν τότε ακόμη παρθένος και αποφάσισε να νιώσει για πρώτη φορά τις χαρές του έρωτα σε ένα τέτοιο σπίτι και πίστεψε έτυχε να ακούσω και εγώ διάφορους ήχους !!!! Όταν έγινε αυτό δεν ήμουν ούτε 20 τότε .. Τέλος πάντων Πίστεψε με και call girl να πάρεις , αν το συναντήσεις σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης όλο και κάτι θα ακούσεις από τα διπλανά δωμάτια !!! Σαφώς δεν συγκρίνεται με αυτό που ακούς στα μπουρδελα αλλά και στα ξενοδοχεία κάτι ακούς !!!! Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα ακούσω βογκητά η όχι απλά λέω ότι και στα ξενοδοχεία κάτι μπορεί να ακούσεις  :;)

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Ναι βρε εκει ηταν το λαθος..αλλα ενταξει νομιζω οι περισσοτεροι καταλαβαμε οτι εννοεις τα μπουρδελα.
Απλα αν θες διορθωσε το για να μην μπερδευονται μερικοι και δεν το ψηφιζουν.
Το διόρθωσα τύπε

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
είχα πορεια χρονων στα μπουρδελα σχεδόν δεκαετίας. Ξεκίνησα τα call gill σχετικά αργα στα 30 μου και μαλιστα το πρώτο μου ηταν η μαρια η Μολδαβη στο bill το θυμάμαι ακόμα. Στούντιο ειναι αυτο που διαβασα μια σκαλα πάνω απο μπουρδελα και με 50 ρικο. Δε μου αρέσουν τα στούντιο.μασατζιδικο δεν εχω παει ποτέ αλλα θελω να παω να δοκιμασω. Το ποιο ωραιο για εμενα ειναι τα call girl αλλα απαιτεί να εχεις λεφτα καθως εδω που τα λεμε η ωρα φεύγει αερας και για τις καλες θες απο 100 συν με μεση τιμή πλεον 120 με 150 την ωρα. Καλύτερα για μενα καποιος να κανει οικονομια και να πάρει ενα call girl θα περασει καλα αν η κοπέλα ειναι επαγγελματίας που πλεον νομιζω οι περισσότερες είναι καθως δυσκολες εποχες. Βεβαια αν εχεις φραγκα σαφώς μιαμισι ωρα δυο ωρες η να παρεις μαζι δυο κοπελες σε καμια σουιτα με κανα τζακουζι μεσα σε απογειώνουν αλλα ειπαμε κοστίζει...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Παλιοτερα μπουρδελα με τσαρκα φυσικα..αλλα τοτε ειχαμε και περισσοτερο χρονο.
Τωρα στουντιο..σχεδον παντα σε στανταρακι ριχνο εναν στα γρηγορα και οπου φυγει, φυγει. :grin:

heartbeat

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
1
Παλιοτερα μπουρδελα με τσαρκα φυσικα..αλλα τοτε ειχαμε και περισσοτερο χρονο.
Τωρα στουντιο..σχεδον παντα σε στανταρακι ριχνο εναν στα γρηγορα και οπου φυγει, φυγει. :grin:
Γιατί τέτοια βιασύνη; Εγώ θέλω τον χρόνο μου για να το απολαύσω.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Για εμένα τα στούντιο έχουν την καλύτερη απόδοση για τα λεφτά που ξοδεύεις, μετά βάζω τα call girls, μετά τα μπουρδέλα και τελευταία τα μασάζ. Πιάτσα δεν το συζητώ καν, μόνο αν αποφάσιζα να αυτοκτονήσω μπορεί να ήταν καλή ιδέα! Τα μασατζίδικα με σεξ είναι παράνομα και αυτό κάνει την όλη διαδικασία ξενέρωμα, είχα πάει σε ένα και νόμιζαν πως είμαι μπάτσος και ήθελαν γνωστό, λέω σιγά μην βάλω και μέσο για να γαμήσω επί πληρωμή όταν υπάρχουν τόσες απλούστερες εναλλακτικές... Δεν ξαναπάτησα σε μασατζίδικο και ούτε έχω σκοπό, στις πουτάνες πάω για να χαλαρώσω όχι για να αγχωθώ αν μας την πέσουν...
Τα μπουρδέλα είναι πολύ βρώμικα και δύσκολα βρίσκεις καλή κοπέλα, μόνο η τιμή είναι καλή και απολύτως τίποτα άλλο. Μεταξύ στούντιο και call girls θεωρώ ότι η ποιότητα των κοριτσιών και η καθαριότητα είναι κοντά μεταξύ τους, τα στούντιο έχουν αβαντάζ στην χαμηλή τιμή εκκίνησης που επιτρέπει πιο εύκολα να "χωνέψεις" μια κακή συνεύρεση με κοπέλα όπου σε call girl θα σε χτυπήσει πιο δυνατά αν δεν είσαι ματσωμένος. Και τα call girl έχουν το αβαντάζ του χρόνου που σου επιτρέπει να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο. Οπότε call girl και στουντιοκόριτσα είναι σχετικά κοντά στα μάτια μου σε αξία, αλλά θα βάλω τα στουντιοκόριτσα μπροστά γιατί δεν τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια μας, σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πήγαινε οριακά αντίστροφα η σειρά.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Μου αρεσουν τα στουντιοκοριτσα γιατι ξερω οτι οποτε καυλωσω θα τα βρω εκει ...

Ειναι ενα ειδος backup ... ξερεις οτι θα εχεις sex οταν εσυ το θελεις.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.936
Πόντοι
10.411
Είμαι φαν των studio & call girls

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
κολ γκιρλςς μονο...

akakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
871
Πόντοι
81
τα τελευταια δέκα χρόνια μασαζ και ανεξάρτητες.... ελάχιστες φορές και κάποιες από γραφείο... στοχευμένες

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Την πρωτη που θα βρουμε οταν ανοιξουν γιατι αν περιμενουμε να επιλεξουμε παει το καλοκαιρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom