(το έβαλα και στο ποστ του μισελ.) Παιδια πριν δυο βδομαδες είχα παρει αριανα. Μου πήρε πίπα ακάποτη και κάτι με κόλησε. την επόμενη μέρα είχα κάτι κόκκινα στίγματα πάνω (στο κεφάλι) αλλά φύγανε. Τώρα όμως με πονάει ιδίως στο κατούρημα τι γίνεται; Κάπου διάβασα για μύκητες πως φεύγουν;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έχω ρε παιδια τα φώτα σας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaza_bubu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 46
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η μυκητες η καμια ουρολοιμοξη. να πας σε ενα ιατρο να σου γραψει καμια αλοιφη. περα απο αυτο να πινεις ΠΟΛΛΑ υγρα. θα σε ανακουφησει στο κατουρημα μιας και θα ανεβασει το pH. τελος, το λαδι απο δεντρο τσαγιου (tea-tree) ειναι πολυ ισχυρο αντισυπτικο αλλα να πας σιγουρα σε ιατρο πρωτα
φιλε σου απαντησα και στο θεμα του μισελ...συμφωνω με το φιλο απο πανω αν και ειχα ξεχασει την ουρολοιμοξη...το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στο γιατρο αμεσως..λογικα θα σου κανει καποιο υπερηχο...και θα σου δωσει αλοιφη και κανα χαπι
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μην το αφήσεις ... σήμερα κιόλας σε γιατρό... γιατί μπορεί να σου ζειροτερέψει... έχω πάθει αρκετές φορέςχειρότερα πράγματα όταν άφησα τέτοιες παθήσεις λοιμώξεων και μολύνσεων.. (όχι από γαμήσια.)
το καλύτερο φάρμακο είναι η πρόληψη.. ή τουλάχιστον η έγκαιρη διάγνωση...
το καλύτερο φάρμακο είναι η πρόληψη.. ή τουλάχιστον η έγκαιρη διάγνωση...
Επισκέπτης
Μπα κανενα συναχακι του πουτσου θα ειναι , αλλα για καλου κακου περνα απο το Συγγρου να σου δωσουν τις κρεμμουλες σου.
Μηπως το εβαλες και πουθενα αλλου.
Μηπως το εβαλες και πουθενα αλλου.
Επισκέπτης
Για χοληστερινη.
Επισκέπτης
Δεν το βουτας μονο στο αντισυπτικο φιλε αλλα ριχνεις μεσα στην τρυπα της ουριθρας αυτο ειναι το πιο βασικο.Δεν εχουμε πη οτι παντα εχουμε μαζι μας τα αντισηπτικα εργαλεια.
αχ βρε συναγωνιστη.
Μολις την χυσης στο στομα κατευθειαν τον βουτας στο αντισυπτικο.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.922
- Πόντοι
- 12.056
Δεν το βουτας μονο στο αντισυπτικο φιλε αλλα ριχνεις μεσα στην τρυπα της ουριθρας αυτο ειναι το πιο βασικο.
ΟΟΟΟΥΥΥΥ....αυτο πονεσε τωρα...
ρε παιδια εννοω χρειαζονται κ εξετασεισ ουρων η υπερηχοσ ρωταω γιατι ειμαι ασχετος εκτοσ απο αυτα που εκανα χρειαζεται κατι αλλο??
παιδια 8α μου πειτε?
Επισκέπτης
Πονανε ρε τα παληκαρια!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Τραβα στο Συγγρου ρε φιλε στα εξωτερικα 3 Ευρω θα δωσεις και θα σου τα πουνε ολα.παιδια 8α μου πειτε?
Μην κανουμε και τους δερματολογους εδω μεσα.
Πονανε ρε τα παληκαρια!!!!!!!!!!!
ρε φιλε μην παιζεις με τον πονο των αλλων δεν ειναι ωραιο αν ξερεις κατι χρησιμο πες
Επισκέπτης
Κοιτα απο πανω τι εγραψα.
Ολες οι πληροφοριες που θες να μαθεις βρισκονται εκει περα.
Ολες οι πληροφοριες που θες να μαθεις βρισκονται εκει περα.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.922
- Πόντοι
- 12.056
φιλε πηγα σε δερματολογο που δουλευει στου συγγρου ολα καλα πηγα σε μικροβιολογο ολα καλα...πρεπει να παω κ σε αλλο γιατρο για αλλεσ εξετασεισ αυτο ρωταω αν ξερετε????
Κανε και μια Γενικη αιματος....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K