Νέα

Τι έχω ρε παιδια τα φώτα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaza_bubu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaza_bubu

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
(το έβαλα και στο ποστ του μισελ.) Παιδια πριν δυο βδομαδες είχα παρει αριανα. Μου πήρε πίπα ακάποτη και κάτι με κόλησε. την επόμενη μέρα είχα κάτι κόκκινα στίγματα πάνω (στο κεφάλι) αλλά φύγανε. Τώρα όμως με πονάει ιδίως στο κατούρημα τι γίνεται; Κάπου διάβασα για μύκητες πως φεύγουν; :helpplea:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
η μυκητες η καμια ουρολοιμοξη. να πας σε ενα ιατρο να σου γραψει καμια αλοιφη. περα απο αυτο να πινεις ΠΟΛΛΑ υγρα. θα σε ανακουφησει στο κατουρημα μιας και θα ανεβασει το pH. τελος, το λαδι απο δεντρο τσαγιου (tea-tree) ειναι πολυ ισχυρο αντισυπτικο αλλα να πας σιγουρα σε ιατρο πρωτα

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σου απαντησα και στο θεμα του μισελ...συμφωνω με το φιλο απο πανω αν και ειχα ξεχασει την ουρολοιμοξη...το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στο γιατρο αμεσως..λογικα θα σου κανει καποιο υπερηχο...και θα σου δωσει αλοιφη και κανα χαπι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μην το αφήσεις ... σήμερα κιόλας σε γιατρό... γιατί μπορεί να σου ζειροτερέψει... έχω πάθει αρκετές φορέςχειρότερα πράγματα όταν άφησα τέτοιες παθήσεις λοιμώξεων και μολύνσεων.. (όχι από γαμήσια.)

το καλύτερο φάρμακο είναι η πρόληψη.. ή τουλάχιστον η έγκαιρη διάγνωση...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.922
Πόντοι
12.056
Μυκητες απο στοματικο?????  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Μπα κανενα συναχακι του πουτσου θα ειναι , αλλα για καλου κακου περνα απο το Συγγρου να σου δωσουν τις κρεμμουλες σου.
Μηπως το εβαλες και πουθενα αλλου. :think:

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Παιδια εγω επειδη ειχα παρει πολλες απο μισελ κτλ πηγα προληπτικα κ εκανα εξετασεις σε μικροβιολογο για ειτζ κτλ..επισησ πηγα σε δερματολογο κ απο εκει ολα καλα....τι αλλες εξετασεισ πρεπει να κανω???

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
Και καρδιολόγο ... πολύ άγχος βρε παιδί μου. Δεν θα στον κόψουν, αλλά κλείσε σήμερα ραντεβού σε γιατρό.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Δεν εχουμε πη οτι παντα εχουμε μαζι μας τα αντισηπτικα εργαλεια.
αχ βρε συναγωνιστη.
Μολις την χυσης στο στομα κατευθειαν τον βουτας στο αντισυπτικο.

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
ρε παιδια εννοω χρειαζονται κ εξετασεισ ουρων η υπερηχοσ ρωταω γιατι ειμαι ασχετος εκτοσ απο αυτα που εκανα χρειαζεται κατι αλλο??

Επισκέπτης
Δεν εχουμε πη οτι παντα εχουμε μαζι μας τα αντισηπτικα εργαλεια.
αχ βρε συναγωνιστη.
Μολις την χυσης στο στομα κατευθειαν τον βουτας στο αντισυπτικο.
Δεν το βουτας μονο στο αντισυπτικο φιλε αλλα ριχνεις μεσα στην τρυπα της ουριθρας αυτο ειναι το πιο βασικο.

Επισκέπτης
Κοιτα απο πανω τι εγραψα.
Ολες οι πληροφοριες που θες να μαθεις βρισκονται εκει περα.

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
φιλε πηγα σε δερματολογο που δουλευει στου συγγρου ολα καλα πηγα σε μικροβιολογο ολα καλα...πρεπει να παω κ σε αλλο γιατρο για αλλεσ εξετασεισ αυτο ρωταω αν ξερετε???? :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.922
Πόντοι
12.056
φιλε πηγα σε δερματολογο που δουλευει στου συγγρου ολα καλα πηγα σε μικροβιολογο ολα καλα...πρεπει να παω κ σε αλλο γιατρο για αλλεσ εξετασεισ αυτο ρωταω αν ξερετε???? :)

Κανε και μια Γενικη αιματος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom