brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.279
- Πόντοι
- 2.606
τι παιχτηκε?Ειπαμε. Ειμαι καλός, αλλά οταν στραβωσω τελειωσε.
τι παιχτηκε?Ειπαμε. Ειμαι καλός, αλλά οταν στραβωσω τελειωσε.
τι παιχτηκε?
Πλακα πλακα, απο τότε που ξεκινησε η καραμουζα, εχεις τριπλασιασει την παρουσια σου. Την βρισκεις μαλλον.
Δεν εχει σημασια. Ας πουμε οτι δεν μου αρεσει να με κοροιδευουν.
σε ταβέρνα δουλεύεις?χαχαχα νταξει ο σαματας ειναι το οξυγονο μουυ
Νατην παλι.χαχαχα νταξει ο σαματας ειναι το οξυγονο μουυ
λαντζερα σε μαγερειόσε ταβέρνα δουλεύεις?
και ηταν αναγκη να ξενειτευτει?λαντζερα σε μαγερειό
σε ταβέρνα δουλεύεις?
Οχι ακομη. Αν θελησω κανενα παραμυθι το βραδυ για να με παρει ο υπνος θα σε φωναξω.σου λειψααα?
Οχι ακομη. Αν θελησω κανενα παραμυθι το βραδυ για να με παρει ο υπνος θα σε φωναξω.
Ποιος ξενιτευτηκε? Την πιστευεις?και ηταν αναγκη να ξενειτευτει?
τυπε λες να γραφει απο το παγκρατι;Ποιος ξενιτευτηκε? Την πιστευεις?
τυπε λες να γραφει απο το παγκρατι;
Κοίτα επειδή είναι και γνώστης αλβανικών, ειναι πολύ πιθανόν. Το Παγκράτι φημιζεται για την πολυπολιτισμικότητά του.τυπε λες να γραφει απο το παγκρατι;
Ειδα πεσανε μεγαλα καραμουζιασματα χθες τύπε. Και ηρθε να εισπραξει κι αλλα. Περιπτωσαρα.τυπε λες να γραφει απο το παγκρατι;
ελα τωρα τι λονδινα και πιπεςωρα ειναι να μ πειτε να παω να κολλησω χαρτι πενταγιωτισσας πανω στο big ben
Μηπως γραφεις απο τα Τιρανα?ωρα ειναι να μ πειτε να παω να κολλησω χαρτι πενταγιωτισσας πανω στο big ben
Παιδια κατι συμβαινει με το προφιλ μου,ουτε φωτο μπορω να ανεβασω ουτε τιποτα,50 kb την εφτασα και δεν την παιρνει ουτε αυτη ουτε καμια..και εχασα και τα βυζια .Oτι και να παω να ανεβασω μου βγαζει αυτο 'Ο κατάλογος για αποστολή συνημμένων δεν είναι εγγράψιμος. Το συνημμένο σας ή το πορτραίτο σας δεν μπορεί να αποθηκευτεί"