Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )

"Ανάλυση'' τέρμα. Πάμε τώρα στη ''Σύνθεση''.

Οι γονείς μας έζησαν σε μια κοινωνία όπου έψαχναν ανάμεσα στις γυναίκες ( ένα είδος εν αφθονία στην εποχή τους )  τις όμορφες απο αυτές.
Εμείς ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι όροι μάλλον έχουν αντιστραφεί.  Ψάχνουμε  ανάμεσα στις όμορφες ( ενα είδος σε σχετική αφθονία σήμερα ) τις γυναίκες.

Και εννοώ ότι εν μέσω όμορφων  ( η και άσχημων ) μαλακοτσιμπουκωματων μεταφεμινιστικής προέλευσης οι γυναίκες που αντιλαμβάνονται σωστά το ρόλο τους δίπλα σε ένα άντρα είναι πια ελάχιστες.

Αν πετύχετε κάποια τέτοια Γυναίκα ( το Γ κεφαλαίο ) και επιπλεον τη γουστάρετε από αισθητικης και σεξουαλικής απόψεως μην την αφήσετε. Μαλλον είναι πια λαχείο.

Και δεν το καταλαβαίνεις το λαχείο και εύκολα. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν:

Αν  ποτέ νοιώσετε ότι κάποια γυναίκα ότι πέρα από την όποια αισθητικής η σεξουαλικής βάσης έλξη, την εκτιμάτε σαν άνθρωπο. Για παράδειγμα για την επαγγελματική της επάρκεια και ρωτάτε τη γνώμη της σε σχετικά θέματα.

Αν νοιώσετε ότι με κάποιο περίεργο ( και ισως για κάποιους ανεξήγητο ) τρόπο  γουστάρετε να κάθεστε και να συζητάτε μαζί της απο σοβαρά θέματα, μέχρι μαλακίες του κερατά, χωρίς να τη βαριέστε, με τον ίδιο περίπου τρόπο που συζητάτε με τα φιλαράκια σας.

Αν με κάποιο ( πρωτόγνωρο  για κάποιους τρόπο ) ''πιάσετε'' τον ευατό σας να σκέπτεται ότι θέλει να κάνει κάποια  άλλα ( εκτός απο το σεξ ) πράγματα  με την συγκεκριμμένη γυναίκα.

Αν ''πιάσετε'' τον εαυτό σας να έχει ''περίεργες'' ανησυχίες η ακόμη και αμφιβολίες του τύπου ''τι γνώμη έχει για εμένα η συγκεκριμμένη γυναίκα ??''.

κλπ κλπ κλπ

Τότε υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε κερδίσει ένα λαχείο, η ένα ''λαχείο''. Με τον όρο  ''λαχείο'' εννοώ ότι μπορεί τελικά το λαχείο να αποδειχθεί φόλα. Αλλά σίγουρα αξίζει να το ψάξεις λίγο παραπάνω επενδύοντας σε αυτό κάποιο χρόνο.

Ο αγώνας  συνεχίζεται

Αυτά απο εμένα εν ολίγοις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Mindreader  ωραιος

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
η 30αρα 40αρα μπορεί να έχει το 80% των αντρών στο κρεβάτι της είτε για ένα στα γρήγορα είτε για ότι γουστάρει..
ο 30αρης 40αρης μπορεί να έχει το 80% των γυναικών στο κρεβάτι του για ένα στα γρήγορα η για ότι άλλο γουστάρει ?

πάλι καλά που δεν παίζουν αυτή την εποχή τίποτα γάτες γκόμενες στο σάιτ γιατί δεν σας έβλεπα καλά με τέτοια θρεντ  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σωστός !! Η, για να είμαστε πιο ακριβείς, οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες τα εχουμε κανει μπουρδέλο !!

Το να το καταλαβουμε ομως ( οσοι το καταλάβουμε ) είναι κατι εξαιρετικά θετικό.

Αν δεν το καταλαβει καποιος/κάποια το προβλημσ του δεν υπαρχει περίπτωση να το λύσει !!

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.491
Πόντοι
3.057
πάλι καλά που δεν παίζουν αυτή την εποχή τίποτα γάτες γκόμενες στο σάιτ γιατί δεν σας έβλεπα καλά με τέτοια θρεντ  :grin:

Πολλες φορες το εχω απορρησει πως και δεν εχουν αρχισει να μπαινουν να μαδανε αγαπουληδες.Χρυσορυχειο ειναι το φορουμ.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ναι αλλα αυτοι εχουν τουλαχιστον λεφτα ,πληρωνουν την καθε επιθυμια ,της <<γκομεναρας>>,.Οι χοντρομπουταρουδες που ειναι και σκυλομπατηρισες και ολο ζητανε??
Καλα λεει ο φιλος πιο πανω για τα λεξοτανιλ

Αυτές προσφέρουν το μουνί τους που αναγκάζεσαι να το πληρώνεις."The pussy is my sword" για να παραφράσω τίτλο τραγουδιού των Heavens Gate!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειστε εκτοs πραγματικοτηταs κυριοι....Αυτα τα ποσοστα δεν παιζουν....Ακολουθουν την  ποσοστωση  του  ασφαλιστικου ...0,6  %  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Οι γυναικες ειναι ο καθρεπτης μας. (Οπως και εμεις ειμαστε ο καθρεπτης των γυναικων). Ειναι οι μανες μας οι αδελφες μας, οι γυναικες μας, οι γκομενες μας. Βεβαια ζητανε απο τον ανδρα διαφορετικα πραγματα απο οτι ο ανδρας απο την γυναικα. Και απο εκει ξεκινουν οι. συγκρουσεις και οι αντιπαραθεσεις.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Tύποι, θα πω την παρόλα μου κι εγώ επί του θέματος...Για όλα φταίει η γαμημένη η βιομηχανική επανάσταση, που τις έβγαλε στην αγορά εργασίας και είχε σαν επακόλουθο και το κίνημα του φεμινισμού (μη χέσω). Από εκεί και μετά χάθηκε η μπάλα, μπλέχτηκαν οι ρόλοι, μπερδεύτηκαν στη μετάφραση τα γυναικάκια και μπέρδεψαν κι εμάς (που η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε και πολύ για να μπλεχτούμε, ως καλοί μπουνταλάδες που είμαστε για να τα λέμε κι όλα). Η κατάσταση έχει μπερδευτεί τόσο, που οι μεν βρίσκονται στη Δύση και οι δε στην Ανατολή και δε βλέπω να συναντιόμαστε κάπου για τα επόμενα 20-30 χρόνια. Σωστά αυτά που έχετε γράψει για τις γυναίκες, κι εγώ την ίδια άποψη έχω, όμως πολλές φορές σκέπτομαι ότι κι αυτές θα έχουν τα ίδια παράπονα από εμάς και τα περισσότερα θα έχουν και βάση. Για να μην τα πολυλογώ, τις προάλλες βρισκόμουν σε μια συγκέντρωση σε ένα σπίτι φίλου, ήμασταν καμιά 30αρια άτομα, με περίπου 50-50 αναλογία ανδρών γυναικών. Απ΄αυτούς τους 30, όλοι ήταν ηλικίας μεταξύ 30-42 και υπήρχαν μόνο 2 ζευγάρια. Οι υπόλοιποι ήμασταν μπάκουροι, με καλές δουλειές όλοι (με εξαίρεση μια γκόμενα που ήταν άνεργη), μια χαρά παιδιά όλοι, άνδρες και γυναίκες, αλλά τζίφος. Ούτε και σε μια γαμημένη συγκέντρωση δεν έγινε κανένα κονέ, γιατί απλά κανένας δεν ενδιαφέρθηκε, είτε άνδρας, είτε γυναίκα. Τόσο αποχαυνωμένοι έχουμε γίνει, άνδρες και γυναίκες.Πολύ μπλα μπλά, πολύ αμπελοφιλοσοφία, κανένα αποτέλεσμα. Γενικά, είμαστε χαμένοι στη μετάφραση εκατέρωθεν....Τώρα, το ποιος φταίει, τα είπα παραπάνω, δε θέλω να αποδώσω ευθύνες μόνο στις γυναίκες, κάπου φταίμε κι εμείς..Αλλά δε νομίζω ότι έχει σημασία η απόδοση ευθυνών, σημασία έχει να αλλάξουμε την κατάσταση, γιατί μπορεί να γεννιόμαστε και να πεθαίνουμε μόνοι, όμως είμαστε "προγραμματισμένοι" να ζούμε με συντροφιά...Κι αυτό ισχύει και για τα δυο φύλα.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τα εχω ξαναγραψει και σε αλλα threads αλλα νομιζω ταιριαζουν και εδώ.

Ωραία τα είπες  :hi:

Αυτή τη συζήτηση για την μοναξιά, για το ποιος φταίει, για το τί θέλουν οι άντρες και τί οι γυναίκες την ακούω πλέον πολύ συχνά...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
η 30αρα 40αρα μπορεί να έχει το 80% των αντρών στο κρεβάτι της είτε για ένα στα γρήγορα είτε για ότι γουστάρει..

Μήπως αναφέρεσαι σε ένα ποσοστό 1% του συνόλου των γυναικών των ηλικιών που αναφέρεις
που έχουν εμφάνιση Εύας Λάσκαρη ;

Γιατί η μέση , ούτε τα @@ μου φωτογραφία δεν μπορεί να έχει!

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Μήπως αναφέρεσαι σε ένα ποσοστό 1% του συνόλου των γυναικών των ηλικιών που αναφέρεις

:2funny: :2funny: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Σε αναφορα να το σοβαρευαμε και να κοιταγαμε για οικογενεια την πιαναν τα γελια....

Μεγαλύτερο λάθος δεν είναι δυνατόν να κάνει άνδρας με ελληνίδα.
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ... ή να ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΟ ...

Θάφτηκε σε αυτή τη σχέση.
Έγινε ο παρακατιανός , ο σκατάς.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΓΑΜΟ , ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΪ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.

Να την κάνει να φοβάται ότι θα την αφήσει
και την επόμενη(μέρα) θα έχει άλλη καλύτερη.

Έτσι , ό,τι κι αν γίνει στη σχέση ,
αν παραπονεθεί ποτέ ... της ρίχνει το ...

"Σου ζήτησα εγώ να με παντρευτείς μωρή ;
Έσύ είχες λυσσάξει με τη μάνα σου και τον πατέρα σου!
Βγάλε το σκασμό τώρα".

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μεγαλύτερο λάθος δεν είναι δυνατόν να κάνει άνδρας με ελληνίδα.
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ... ή να ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΟ ...

Θάφτηκε σε αυτή τη σχέση.
Έγινε ο παρακατιανός , ο σκατάς.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΓΑΜΟ , ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΪ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.

Να την κάνει να φοβάται ότι θα την αφήσει
και την επόμενη θα έχει άλλη καλύτερη.

Έτσι , ό,τι κι αν γίνει στη σχέση ,
αν παραπονεθεί ποτέ ... της ρίχνει το ...

"Σου ζήτησα εγώ να με παντρευτείς μωρή ;
Έσύ είχες λυσσάξει με τη μάνα σου και τον πατέρα σου!
Βγάλε το σκασμό τώρα".

'Ετσι έκανες εσύ σύντροφε Ζέλικο;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
ο 30αρης 40αρης μπορεί να έχει το 80% των γυναικών στο κρεβάτι του για ένα στα γρήγορα η για ότι άλλο γουστάρει ?

Ποσοι ομως απο αυτο το 80% που θελουν οι 30αρες 40αρες, εχουν χρημα, ειναι νεοι, ειναι ομορφοι, πιστοι, της εξασφαλιζουν γαμο, και μπορουν να ακουμπησουν με σιγουρια πανω του, προυποθεσεις απαραιτητες για να βαλουν αυτες οι γυναικες ανδρα στο κρεβατι τους; :grin:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Βεβαίως.
Και στέκεται σούζα η κυρά.

Καλά..χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου ή να σου σπείρω...δαιμόνια, μην είσαι σίγουρος ότι σου είναι και τόσο σούζα...Όπως λέει και η σοφή παροιμία "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι"...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

η όποια μέτρια και όχι το 10αρη  μπορεί να έχει όποτε θέλει και live τα αρχίδια του πιτσιρικά 20αρη 25αρη που γνώρισε στο γυμναστήριο..
και του γυμναστή μη σου πω  :2funny:

εσύ από την άλλη θα πληρώσεις τα κέρατα σου για να γαμήσεις νέο και γυμνασμένο πιπίνι

άλλα μέτρα άλλα σταθμά μην συγκρίνεις  :grin:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Αυτές προσφέρουν το μουνί τους που αναγκάζεσαι να το πληρώνεις."The pussy is my sword" για να παραφράσω τίτλο τραγουδιού των Heavens Gate!!!
Συμφωνω , γιαυτους τους μαλακες μιλαω και εγω ,δεν μπορω να το κανω με τιποτα προτιμω να πληρωσω μια πορνη .
Προσωπικα εχω πληρωσει γυναικα  που εκανε κρυφα την πορνη στο εξωτερικο ,αυτη μπορει να παντρευτηκε και τωρα να τα παιρνει απο τον αντρα της .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom