P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
φιλια και πιπες πιο σπανια απ' οτι βλεπω
τσου
για σπασιμο το βλεπεις εσυ αυτο?? χαχαχαχα
τζαμπα μαγκας τυπε
Η ψηλοτερη χρηματικη προταση, ποσα ηταν;Θα βαρεθείς να βλέπεις πούτσες
δεν εχω κατι με την κοπέλα αλλα το να φαντασιώνεται ο καθένας οτι πίσω απο κάθε υποτιθέμενο η οχι γυναικείο νικ που υπαρχει εδω κριβεται και μια μουναρα ειναι για
Αυτες τις μερες που εχεις μαθει αυτα για μενα παραπονεθηκα καπου για οποιαδηποτε αναφορα σχετικη με αυτα??Με το μπαρδόν ρε κοπελιά, αλλά γράφω εδώ και μόλις 5-10 ημέρες πιο ενεργά και γνωρίζω ήδη ότι είσαι δικηγόρος και ότι σε πηδάει ο Άλεξ..κι όλα αυτά, από δικες σας συνομιλίες....Εσύ γνωρίζεις κάτι για εμένα; Αυτή είναι η διαφορά που δεν αντιλαμβάνεσαι...Δεν γνωρίζεις τίποτα για εμένα, όπως και κανένας άλλος, γιατί ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ...Καταλαβαίνεις την διαφορά;
Δεν ήμουν εδώ την εποχή που περιγράφεις και δεν ξέρω λεπτομέρειες...Μου κάνει εντύπωση όμως το παραπάνω που έγραψα...Θέλω να πω ότι όταν δεν θέλουμε να ασχολούνται μαζί μας, απλά, δεν εκτιθέμεθα...τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!!!
εσυ βλεπεις και τον εαυτο σου διμετρο. δεν θα συζητησουμε αλλο, δεν ειμαστε ψυχιατροι εδω.
Όταν το αφεντικό τον ρωτάει πώς μπορεί και κοιμάται με τη γεραμένη και άσχημη πόρνη του χωριού εκείνος ,ο Αντρας με το Α κεφαλαίο απαντάει:
Αφεντικό σε αυτή τη Γη άμα κοιμάται και μια γυναίκα μόνη της να ξέρεις φταίμε όλοι εμείς οι άντρες!!!
Μεγάλη κουβέντα δε συμφωνείς;;
Αγαπήτέ brabus επειδή έχετε και εμπειρία ζωής και μόρφωση σας θυμίζω τον Καζατζάκη και τον Αλέξη Ζορμπά:
Όταν το αφεντικό τον ρωτάει πώς μπορεί και κοιμάται με τη γεραμένη και άσχημη πόρνη του χωριού εκείνος ,ο Αντρας με το Α κεφαλαίο απαντάει:
Αφεντικό σε αυτή τη Γη άμα κοιμάται και μια γυναίκα μόνη της να ξέρεις φταίμε όλοι εμείς οι άντρες!!!
Σου λέει ένας δε βρέθηκε σε τόσα δις να του αρέσει;;
Τώρα το τι είναι και το τι δεν είναι η πενταγιού περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.ΚΑι για τους φαντασιόπληκτους και τους λιγούρηδες που ονειρεύονται τη γυναίκα των ονείρων τους στην οθόνη επίσης περαστικα.
Ο Αλεξ ειναι πολυ πιο ευγενης, εγω αν τ ανοιξω ομως.....Χασοδίκη βγες ΤΩΡΑ απ΄το προφιλ της Ροζυς.
Από ματζάρε όμως ;
Χαμός.
μεγαλος πιρφοροςΑφεντικό σε αυτή τη Γη άμα κοιμάται και μια γυναίκα μόνη της να ξέρεις φταίμε όλοι εμείς οι άντρες!!!
δε παιζει τυπε, ηρθα για να μεινω! Αγαπη μονοοοοο!!!! ου ου ου
Α τίποτα σπουδαίοΗ ψηλοτερη χρηματικη προταση, ποσα ηταν;
αν δεν ειχε πει αυτη την μαλακια ο καζαντζακης το Νόμπελ λογοτεχνίας θα το χε στο τσεπάκι τουΑγαπήτέ brabus επειδή έχετε και εμπειρία ζωής και μόρφωση σας θυμίζω τον Καζατζάκη και τον Αλέξη Ζορμπά:
Σου λέει ένας δε βρέθηκε σε τόσα δις να του αρέσει;;
Τώρα το τι είναι και το τι δεν είναι η πενταγιού περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.ΚΑι για τους φαντασιόπληκτους και τους λιγούρηδες που ονειρεύονται τη γυναίκα των ονείρων τους στην οθόνη επίσης περαστικα.
Απειλεί κι όλας η σκρόφα ...
Μπαίνουν εδώ ... ενώ δεν θα έπρεπε ...
πάνε να το παίξουν γκόμενες ... ενώ είναι σκρόφες ...
τη λένε σε όσους βλέπουν την αλήθεια ...
και πουλάνε και νταηλίκι ...
Ελλεηνιδισμός με τα όλα του.
Μεγάλη Μαλακία.
Και old school μαλακία.
Μην το αναλύσουμε τώρα.
Είναι ιδρυτική διακήρυξη του πυρφορισμού η μαλακία του καζαντζάκη.