Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
δεν εχω κατι με την κοπέλα αλλα το να φαντασιώνεται ο καθένας οτι πίσω απο κάθε υποτιθέμενο η οχι γυναικείο νικ που υπαρχει εδω κριβεται και μια μουναρα ειναι για  :2funny:

Αγαπήτέ brabus  επειδή έχετε και εμπειρία ζωής και μόρφωση σας θυμίζω τον Καζατζάκη και τον Αλέξη Ζορμπά:

Όταν το αφεντικό τον ρωτάει πώς μπορεί και κοιμάται με τη γεραμένη και άσχημη πόρνη του χωριού εκείνος ,ο Αντρας με το Α κεφαλαίο απαντάει:

Αφεντικό σε αυτή τη Γη άμα κοιμάται και μια γυναίκα μόνη της να ξέρεις φταίμε όλοι εμείς οι άντρες!!!

Μεγάλη κουβέντα δε συμφωνείς;;

Σου λέει ένας δε βρέθηκε σε τόσα δις να του αρέσει;;

Τώρα το τι είναι και το τι δεν είναι η πενταγιού περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.ΚΑι για τους φαντασιόπληκτους και τους λιγούρηδες που ονειρεύονται τη γυναίκα των ονείρων τους στην οθόνη επίσης περαστικα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Με το μπαρδόν ρε κοπελιά, αλλά γράφω εδώ και μόλις 5-10 ημέρες πιο ενεργά και γνωρίζω ήδη ότι είσαι δικηγόρος και ότι σε πηδάει ο Άλεξ..κι όλα αυτά, από δικες σας συνομιλίες....Εσύ γνωρίζεις κάτι για εμένα; Αυτή είναι η διαφορά που δεν αντιλαμβάνεσαι...Δεν γνωρίζεις τίποτα για εμένα, όπως και κανένας άλλος, γιατί ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ...Καταλαβαίνεις την διαφορά;

Δεν ήμουν εδώ την εποχή που περιγράφεις και δεν ξέρω λεπτομέρειες...Μου κάνει εντύπωση όμως το παραπάνω που έγραψα...Θέλω να πω ότι όταν δεν θέλουμε να ασχολούνται μαζί μας, απλά, δεν εκτιθέμεθα...τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!!!
Αυτες τις μερες που εχεις μαθει αυτα για μενα παραπονεθηκα καπου για οποιαδηποτε αναφορα σχετικη με αυτα??
Εγω απλα σου λεω οτι δεν με ενδιαφερει εδω μεσα να το παιξω γκομενα, αν ακριβως με ενδιεφερε δεν θα διαλαλουσα εδω και δυο χρονια οτι ειμαι με τον Αλεξ. Με καταλαβαινεις??

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Όταν το αφεντικό τον ρωτάει πώς μπορεί και κοιμάται με τη γεραμένη και άσχημη πόρνη του χωριού εκείνος ,ο Αντρας με το Α κεφαλαίο απαντάει:

Αφεντικό σε αυτή τη Γη άμα κοιμάται και μια γυναίκα μόνη της να ξέρεις φταίμε όλοι εμείς οι άντρες!!!

Μεγάλη Μαλακία.
Και old school μαλακία.

Μην το αναλύσουμε τώρα.

Είναι ιδρυτική διακήρυξη του πυρφορισμού η μαλακία του καζαντζάκη.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Αγαπήτέ brabus  επειδή έχετε και εμπειρία ζωής και μόρφωση σας θυμίζω τον Καζατζάκη και τον Αλέξη Ζορμπά:

Τώρα το τι είναι και το τι δεν είναι η πενταγιού περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.ΚΑι για τους φαντασιόπληκτους και τους λιγούρηδες που ονειρεύονται τη γυναίκα των ονείρων τους στην οθόνη επίσης περαστικα.

:hi:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Απειλεί κι όλας η σκρόφα ...

Μπαίνουν εδώ ... ενώ δεν θα έπρεπε ...

πάνε να το παίξουν γκόμενες ... ενώ είναι σκρόφες ...
τη λένε σε όσους βλέπουν την αλήθεια ...

και πουλάνε και νταηλίκι ...

Ελλεηνιδισμός με τα όλα του.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606

αν δεν ειχε πει αυτη την μαλακια ο καζαντζακης το Νόμπελ λογοτεχνίας θα το χε στο τσεπάκι του  :grin:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Απειλεί κι όλας η σκρόφα ...

Μπαίνουν εδώ ... ενώ δεν θα έπρεπε ...

πάνε να το παίξουν γκόμενες ... ενώ είναι σκρόφες ...
τη λένε σε όσους βλέπουν την αλήθεια ...

και πουλάνε και νταηλίκι ...

Ελλεηνιδισμός με τα όλα του.

:2funny:
εχεις καθολου γνωθι σαυτον???

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μεγάλη Μαλακία.
Και old school μαλακία.

Μην το αναλύσουμε τώρα.

Είναι ιδρυτική διακήρυξη του πυρφορισμού η μαλακία του καζαντζάκη.

Είναι πολύ αργά Λάκη για να ανοίξουμε κουβέντα για το ποιοι μαλάκες έκαναν αυτό λαό,συν των άλλων
και πυρφόρο,αγκαλίτσα,βαλεντίνο..

Και το πιο τραγικό είναι ότι γίνανε πυρφόροι για να γαμάνε ΜΠΑΖΑ  :S

Και οι Σλάβοι τις έχουν τις δικές τους σούζα και είναι και ΜΟΥΝΑΡΕΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι