wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Γτ δεν ανεβαζουν κ αυτοι τα πουλια τους διπλα σε μεζουρα??Τωρα θα σου πουν να φωτογραφηθεις δίπλα σε μεζούρα
Γτ δεν ανεβαζουν κ αυτοι τα πουλια τους διπλα σε μεζουρα??Τωρα θα σου πουν να φωτογραφηθεις δίπλα σε μεζούρα
Και το μυστήριο ελύθη κυρίες και κύριοι!!!! Χοντρή αδύνατη άσχημη όμορφη κοντή ψηλή αυτή είναι που βλέπετε!!!Όποιοι γουστάρουν να χωθούν οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν!!!Επιτέλους να ησυχάσουμε!!!
Υ.Γ.Δεν έχω ιδέα τι μπορείνα γράφει το χαρτί διότι δε φαίνεται με την καμία.Δεν κάνεις μια μετάφραση;;;
Τι ζούμε θε μου εδω μεςα
Δεν ξερω αν δεν σου περναει απο το μυαλο, αλλα προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο το να το παιξω κατι στον οποιονδηποτε εδω μεσα. Δεν ψαχνω κατι εδω και ειναι απολυτως ξεκαθαρο σε ολους κ σε οσους μου εχουν στειλει κατα καιρους πμ.
λοιπον για να τελειωνουμε..υστερα απο προτροπη ανεβαζω αυτη τη φωτο που εβγαλα μολις τωρα
αδυνατη ποτε δε το παιξα, δεν ειμαι αλλα δε γουσταρω και μαλακιες
σε οσους δε με πανε ενα εχω να πω...kiss my ass
θα την αποθήκευα αλλα φοβάμαι θα γεμίσει ο σκληρός
Βρε χαρα μου και η Χαιντι Κλουμ να ησουνα, αυτοι παλι τα ιδια θα λεγανε. Διασκεδασε το και μην δινεις κ πολυ σημασια.
Κολακείες έψαχνες και αυτοεπιβεβαίωση σε ένα site που νόμιζες ότι επειδή πληρώνουμε κάποιες φορές για σεξ,είμαστε και απελπισμένοι..
Αλλά τα βρήκες σκούρα..
Τι κάνεις ρε τύπισσα.. :S
Όταν σου έλεγα ότι είσαι τυχερή που λείπει ο Έκτορ και ότι κι εσύ θα σπάσεις κάποια στιγμή,έλεγες αντέχεις.
Με το που μπήκε,σε 3 ώρες έκλασες μπάμιες,σε λίγο είσαι ικανή να postάρεις και φάτσα για να απαλλαγείς..
Αστο δε θες να ξερεις..Είχε ανοιχτει ενα θρεντ που βαζανε τα πουλιά τους και οι περισσοτεροι ήταν τυρογαριδάκια,κοντοψωλάκια,στραβοχύστες ..σκέτος εφιάλτης.Γτ δεν ανεβαζουν κ αυτοι τα πουλια τους διπλα σε μεζουρα??
γιατι μας κανει σκοντο στον καφενεναι ε? τα φαρμακα σου γρηγορα. θα λεγαμε τα ιδια για μοντελο λεει. αυτο σε κραταει να μην αυτοκτονησεις?
εξηγησε μας [size=16pt]γιατι δεν λεμε τα ιδια στην αλιντισσα που δεν ειναι και χαιντι κλουμ?[/size]
ΗΛΙΘΙΑ
πενταγιωτισσα bou.com
θες γυαλια εε ;)
Αυτη ακριβως ειναι η πεπλανημενη εκδοχη που τονωνει τον εγωισμο σας.Κολακείες έψαχνες και αυτοεπιβεβαίωση σε ένα site που νόμιζες ότι επειδή πληρώνουμε κάποιες φορές για σεξ,είμαστε και απελπισμένοι..
Αλλά τα βρήκες σκούρα..
Το θεμα δεν ειναι τι ζηταμε, το θεμα ειναι το κανει. :-Τωρα θα σου πουν να φωτογραφηθεις δίπλα σε μεζούρα
Τωρα θα σου πουν να φωτογραφηθεις δίπλα σε μεζούρα
δεν εχω κατι με την κοπέλα αλλα το να φαντασιώνεται ο καθένας οτι πίσω απο κάθε υποτιθέμενο η οχι γυναικείο νικ που υπαρχει εδω κριβεται και μια μουναρα ειναι γιαΈχω να πω ότι αυτή είνια μια πολύ πολύ έξυπνη κακία...!!!!!
Και δε μου αρέσουν οι κακίες αλλά το καλό να λέγεται!!!
Γτ δεν ανεβαζουν κ αυτοι τα πουλια τους διπλα σε μεζουρα??
τυπε δε διαβαζεις καλα μ φαινεται...γραφω επειτα απο προτροπη ανεβασα τη φωτο γτ μου τα κανανε τσουρεκια! αλλιως ξερεις εσυ,..στη μουναρα μου ολα
Εντάξει ...
βλέπω τώρα και της Καρολίνας Κούρκοβα
[size=20pt]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,80[/size]
Δείχνουν κοντά τα πόδια ...
http://[URL unfurl="true"]www3.pictures.zimbio.com/gi/Karolina+Kurkova+Arrivals+CFDA+Fashion+Awards+OClNIlzQeJZx.jpg[/img[/URL]]
[/quote]η Χριστίνα Την πατάει ανετα
Αυτη ακριβως ειναι η πεπλανημενη εκδοχη που τονωνει τον εγωισμο σας.