Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Και το μυστήριο ελύθη κυρίες και κύριοι!!!! Χοντρή αδύνατη άσχημη όμορφη κοντή ψηλή αυτή είναι που βλέπετε!!!Όποιοι γουστάρουν να χωθούν οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν!!!Επιτέλους να ησυχάσουμε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.Δεν έχω ιδέα τι μπορείνα γράφει το χαρτί διότι δε φαίνεται με την καμία.Δεν κάνεις μια μετάφραση;;; :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

πενταγιωτισσα bou.com
θες γυαλια εε ;)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τι ζούμε θε μου εδω μεςα  :2funny:

Δεν υπάρχει έτσι ;;;
Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό ....

[size=20pt]ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!![/size]

Δεν συμβαίνει αυτό.

Ο Αντισθένης έχει προσλάβει κωμικούς και ελέγχουν το προφίλ "πενταγιό"
για να σαρώσει το φόρουμ ...

[size=20pt]ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ.[/size]

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω αν δεν σου περναει απο το μυαλο, αλλα προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο το να το παιξω κατι στον οποιονδηποτε εδω μεσα. Δεν ψαχνω κατι εδω και ειναι απολυτως ξεκαθαρο σε ολους κ σε οσους μου εχουν στειλει κατα καιρους πμ.

Κολακείες έψαχνες και αυτοεπιβεβαίωση σε ένα site που νόμιζες ότι επειδή πληρώνουμε κάποιες φορές για σεξ,είμαστε και απελπισμένοι..

Αλλά τα βρήκες σκούρα..

λοιπον για να τελειωνουμε..υστερα απο προτροπη ανεβαζω αυτη τη φωτο που εβγαλα μολις τωρα
αδυνατη ποτε δε το παιξα, δεν ειμαι αλλα δε γουσταρω και μαλακιες

σε οσους δε με πανε ενα εχω να πω...kiss my ass  :kissass: :kissass: :kissass:

Τι κάνεις ρε τύπισσα.. :S

Όταν σου έλεγα ότι είσαι τυχερή που λείπει ο Έκτορ και ότι κι εσύ θα σπάσεις κάποια στιγμή,έλεγες αντέχεις.

Με το που μπήκε,σε 3 ώρες έκλασες μπάμιες,σε λίγο είσαι ικανή να postάρεις και φάτσα για να απαλλαγείς..

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
θα την αποθήκευα αλλα φοβάμαι θα γεμίσει ο σκληρός  :2funny:

Έχω να πω ότι αυτή είνια μια πολύ πολύ έξυπνη κακία...!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και δε μου αρέσουν οι κακίες αλλά το καλό να λέγεται!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βρε χαρα μου και η Χαιντι Κλουμ να ησουνα, αυτοι παλι τα ιδια θα λεγανε. Διασκεδασε το και μην δινεις κ πολυ σημασια.

ναι ε? τα φαρμακα σου γρηγορα. θα λεγαμε τα ιδια για μοντελο λεει. αυτο σε κραταει να μην αυτοκτονησεις?
εξηγησε μας γιατι δεν λεμε τα ιδια στην αλιντισσα που δεν ειναι και χαιντι κλουμ?
ΗΛΙΘΙΑ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Κολακείες έψαχνες και αυτοεπιβεβαίωση σε ένα site που νόμιζες ότι επειδή πληρώνουμε κάποιες φορές για σεξ,είμαστε και απελπισμένοι..

Αλλά τα βρήκες σκούρα..

Τι κάνεις ρε τύπισσα.. :S

Όταν σου έλεγα ότι είσαι τυχερή που λείπει ο Έκτορ και ότι κι εσύ θα σπάσεις κάποια στιγμή,έλεγες αντέχεις.

Με το που μπήκε,σε 3 ώρες έκλασες μπάμιες,σε λίγο είσαι ικανή να postάρεις και φάτσα για να απαλλαγείς..

τυπε δε διαβαζεις καλα μ φαινεται...γραφω επειτα απο προτροπη ανεβασα τη φωτο γτ μου τα κανανε τσουρεκια! αλλιως ξερεις εσυ,..στη μουναρα μου ολα  :2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Γτ δεν ανεβαζουν κ αυτοι τα πουλια τους διπλα σε μεζουρα??  :grin:
Αστο δε θες να ξερεις..Είχε ανοιχτει ενα θρεντ που βαζανε τα πουλιά τους και οι περισσοτεροι ήταν τυρογαριδάκια,κοντοψωλάκια,στραβοχύστες ..σκέτος εφιάλτης.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ναι ε? τα φαρμακα σου γρηγορα. θα λεγαμε τα ιδια για μοντελο λεει. αυτο σε κραταει να μην αυτοκτονησεις?
εξηγησε μας [size=16pt]γιατι δεν λεμε τα ιδια στην αλιντισσα που δεν ειναι και χαιντι κλουμ?[/size]
ΗΛΙΘΙΑ
γιατι μας κανει σκοντο στον καφενε

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

Αλλά τα βρήκες σκούρα..
Αυτη ακριβως ειναι η πεπλανημενη εκδοχη που τονωνει τον εγωισμο σας.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ρε πούστη ...

[size=25pt]ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ
2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ;;[/size]

Εντάξει ....

ανοίγω ένα ardbeg που το φύλαγα χρόνια ...

Εδώ έχει σόου !!!!!!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Έχω να πω ότι αυτή είνια μια πολύ πολύ έξυπνη κακία...!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και δε μου αρέσουν οι κακίες αλλά το καλό να λέγεται!!! :rockon: :rockon: :rockon:
δεν εχω κατι με την κοπέλα αλλα το να φαντασιώνεται ο καθένας οτι πίσω απο κάθε υποτιθέμενο η οχι γυναικείο νικ που υπαρχει εδω κριβεται και μια μουναρα ειναι για  :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Συνημμένα

• newego_LARGE_t_821_105854467_type13058.jpg
    newego_LARGE_t_821_105854467_type13058.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 17

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
τυπε δε διαβαζεις καλα μ φαινεται...γραφω επειτα απο προτροπη ανεβασα τη φωτο γτ μου τα κανανε τσουρεκια! αλλιως ξερεις εσυ,..στη μουναρα μου ολα  :2funny:

Αν ήταν όλα στη μουνάρα σου, τότε θα έγραφες σ΄αυτή και τις προτροπές...δεν ξέρω τι είσαι και τι δεν είσαι, το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι πιτσιρίκα...με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εντάξει ...

βλέπω τώρα και της Καρολίνας Κούρκοβα
[size=20pt]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,80[/size]

Δείχνουν κοντά τα πόδια ...

http://[URL unfurl="true"]www3.pictures.zimbio.com/gi/Karolina+Kurkova+Arrivals+CFDA+Fashion+Awards+OClNIlzQeJZx.jpg[/img[/URL]]
[/quote]η Χριστίνα  Την πατάει ανετα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τελικά....τζάμπα μάγκες...

Stories

Νέο!