Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ποσες σελιδες πισω να παω να δω τα χερια γιατι βαριεμαι να ψαχνω;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Να σου πω τώρα...Σοβαρά...Πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι γυναίκα και μάλιστα από ότι μπορώ να υποθέσω όμορφη σε ένα καθαρά αντρικό σάιτ.Είναι λογικό να κινείς την περιέργεια  και να εξάπτεις τη φαντασία.Έχεις ήδη βγάλει σέξυ φώτος δε χρειάζεται να ντυθείς και να τις βγάλεις τώρα.Και προφανώς δεν είσαι παρθενόπη αφού έχεις ήδη στείλει σε ένα μέλος.

Αν βάλεις 2-3 φώτος θα σε δουν θα τους φύγει η περιέργεια και θα σταματήσει όλο αυτό το πανηγύρι οπότε θα μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ χαλαρά και να κάνουμε το χαβαλέ μας χωρίς πάντα να πετάγεται κάποιος και να σε ρωτάει για τον κώλο σου και τα βυζιά σου.

Δες το σαν μια τελετουργία μύησης κάτα κάποιο τρόπο.Από τη στιγμή που ως γυναίκα θα τυγχάνεις μεγαλύτερης αποδοχής από τα μέλη εδώ δεν πρέπει να κάνεις κάτι για να το ανταποδώσεις;

Στην πραγματικότητα κανένας δεν είναι τόσο λιγούρης ώστε να ψάχνει να δει ένα σουτιέν ή ένα στρινκ μέσα από το νετ.Πουτανιάρηδες είμαστε δε μας λείπει το μουνί.Απλώς με αυτό που κάνεις εξάπτεις τη φαντασία δεν το καταλαβαίνεις;;

Τύπε,πίνεις τίποτα ναρκωτικά αυτή την περίοδο;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Το θλιβερό δεν είναι αυτή που γράφει τις μαλακίες της.
Όπως και οι άλλες παρόμοιες.
ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟΜΑ, ΚΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΚΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Το τραγικό είναι ότι ΑΝΔΡΕΣ .. τους μιλάνε με ευγένεια
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΕΡΑ .....

Η απελπισία του ανδρός, γίνεται αντικείμενο εκμετάλευσης από σκρόφες.

Κάπου μέσα τους, πολλοί πυρφοροί , ελπίζουν ότι η σκρόφα μπορεί να είναι σαν την Ματσούκα,
να τους γουστάρει και να την κρεμπιεδιάσουν κάποια στιγμή.

[size=14pt]Δείτε τα χέρια μιας χοντρής που βρήκα στο γούγλη:[/size]
article-2178236-1431F2C9000005DC-680_634x512.jpg

[size=19pt]Τα χέρια της
έχουν το ΜΙΣΟ ΠΑΧΟΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΤΗΣ ΕΔΩ.[/size]

αν ήταν ξανθιά η παρακάτω την ξέσκιζα.. την καραπροτιμούσα ακόμα και από την kate moss στα καλά της
κατάλευκη και με πιασίματα η καλλίτερη μου  :cum: :cum: :cum:

άλλαξες photo  :2funny:
όχι αυτή την άλλη

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Να σου πω τώρα...Σοβαρά...Πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι γυναίκα και μάλιστα από ότι μπορώ να υποθέσω όμορφη σε ένα καθαρά αντρικό σάιτ.Είναι λογικό να κινείς την περιέργεια  και να εξάπτεις τη φαντασία.Έχεις ήδη βγάλει σέξυ φώτος δε χρειάζεται να ντυθείς και να τις βγάλεις τώρα.Και προφανώς δεν είσαι παρθενόπη αφού έχεις ήδη στείλει σε ένα μέλος.

Αν βάλεις 2-3 φώτος θα σε δουν θα τους φύγει η περιέργεια και θα σταματήσει όλο αυτό το πανηγύρι οπότε θα μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ χαλαρά και να κάνουμε το χαβαλέ μας χωρίς πάντα να πετάγεται κάποιος και να σε ρωτάει για τον κώλο σου και τα βυζιά σου.

Δες το σαν μια τελετουργία μύησης κάτα κάποιο τρόπο.Από τη στιγμή που ως γυναίκα θα τυγχάνεις μεγαλύτερης αποδοχής από τα μέλη εδώ δεν πρέπει να κάνεις κάτι για να το ανταποδώσεις;

Στην πραγματικότητα κανένας δεν είναι τόσο λιγούρης ώστε να ψάχνει να δει ένα σουτιέν ή ένα στρινκ μέσα από το νετ.Πουτανιάρηδες είμαστε δε μας λείπει το μουνί.Απλώς με αυτό που κάνεις εξάπτεις τη φαντασία δεν το καταλαβαίνεις;;

ωραια αυτα που λες τυπε, αλλα δεν εχω κατι παραπανω να δειξω! τα ποδια μου τα βλεπετε, βλεπετε τι διαστασεις εχω, ποτε δεν ειπα οτι ειμαι αδυνατη! δεν ειμαι, αλλα δεν ειμαι κ μπαζο. εμενα μου αρεσω στους αλλους αρεσω απο κει κ περα δε με νοιαζει αν καποιοι απο δω ειναι μοντελακηδες κ δε γουσταρουν αναλογιες σαν τις δικες μου! για χαβαλε μπηκα οχι για να αποδειξω κατι, ουτε να το παιξω γκομενα..το μονο που με θλιβει ειναι οι εντονα ρατσιστικες συμπεριφορες που βλεπω οι οποιες ειναι αδικαιολογητες...
δεκτο να μην αρεσουν σε καποιον οι παχουλες οπως κ μενα δε μαρεσουν οι ξανθοι και οι πολυ αδυνατοι αλλα δε θα παρω σβαρνα ολους τους ξανθους κ αδυνατους στο δρομο να τους βριζω!
εκει φαινεται το ηθος κ ο χαρακτηρας του ανθρωπου!

φτανει το σοβαρο υφος, ξαναπαμε στις τρολιεςςςς  :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βάλε τα χέρια σου τα ηφαιστιωδη Λάκη...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Η έτσι είναι μια κοπελίτσα 24χρν ευσωμη...που πολλοί  απο εδώ μέσα θα την πηδαγατε ανετα...τώρα αν δε γουσταρουμε γυναίκες στο σάιτ αυτό είναι αλλου παππα ευαγγελειο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
ωραια αυτα που λες τυπε, αλλα δεν εχω κατι παραπανω να δειξω! τα ποδια μου τα βλεπετε, βλεπετε τι διαστασεις εχω, ποτε δεν ειπα οτι ειμαι αδυνατη! δεν ειμαι, αλλα δεν ειμαι κ μπαζο. εμενα μου αρεσω στους αλλους αρεσω απο κει κ περα δε με νοιαζει αν καποιοι απο δω ειναι μοντελακηδες κ δε γουσταρουν αναλογιες σαν τις δικες μου! για χαβαλε μπηκα οχι για να αποδειξω κατι, ουτε να το παιξω γκομενα..το μονο που με θλιβει ειναι οι εντονα ρατσιστικες συμπεριφορες που βλεπω οι οποιες ειναι αδικαιολογητες...
δεκτο να μην αρεσουν σε καποιον οι παχουλες οπως κ μενα δε μαρεσουν οι ξανθοι και οι πολλοι αδυνατοι αλλα δε θα παρω σβαρνα ολους τους ξανθους κ αδυνατους στο δρομο να τους βριζω!
εκει φαινεται το ηθος κ ο χαρακτηρας του ανθρωπου!

φτανει το σοβαρο υφος, ξαναπαμε στις τρολιεςςςς  :2funny:
προς το παρών αρέσεις μονο στον Μπλακ Φόρεστ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μονο για χέσιμο  ειναι.Τέλος.Σήμερα μου ζήτησαν δύο 35αρες να τους γνωρίσω  γαμπρούς.εννοείτε  Ότι δεν έκανα το παραμικρό κονέ  στις βρωμιαρες.τους είπα πως γαμανε μονο έως 25χρονες  και το βουλωσαν σφίγγοντας  τα χείλη  και τον πρωκτό τους για το αγριο γαμησι που τις πλησιάζει μολις περάσουν  τα 40

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=19245.0;attach=655544;image[/img[/URL]]

[color=blue][i][b]Εdit: Μπαίνει με κώδικα κανονικά κάθε φωτό που έχει ανέβει ως συνημμένο [/b][/i][/color]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom