alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Huston με λαμβάνεις;;;; ΈΧουμε πρόβλημα χάσαμε επαφή με την πενταγιώτισσα!!!!
τι φοράς τώρα ?
κρις τι χρωμα παιρνεις το βραδυ ;
Huston με λαμβάνεις;;;; ΈΧουμε πρόβλημα χάσαμε επαφή με την πενταγιώτισσα!!!!
τυπε μπηχτες για την κρουπιερισα ρίχνεις?Έκαναν τα λάθη τους.καιρός να πάρουν και τις ευθύνες τους...καιρος να αποδεχτούν την αληθινή τους θέση.καιρος να αποδεχτούν πώς δεν μετρανε πλέον σαν γυναικες.πώς η διαδρομή τελείωσε.ειναι όμως ανίκανες ακόμα και γι'αυτό το τόσο αυτονόητο .δυστυχώς ...
δε βαζω φωτο τυπε! δε θελω να επιδεικνυω τα καλλη μου
μονο το αρωμα της.
χοιρομερ νο5
Τυπε ισα ισα το λαθος ειναι να παντρευεσαι αφου ουτως ή αλλως θα σε πιασει η γυναικα να σκυλογαμας πουτανες και μετα θα σε σερνει στα δικαστηρια
μονο το αρωμα της.
χοιρομερ νο5
θα έπινα από το γοβακι της Χριστίνας στο Κολωνού 53πρωινη βάρδια όλους τους χυμούς του αιδοίου της ..γιατί μόνο αυτή είναι άξια.μονο αυτή μπορεί να με μεθύσει.μανεκέν foreverτι πινειςςς κ δε μας δινειςςςς
καυλα ποσταρε μια ολοσωμη σαν αυτή που μου έστειλε να πεσει το σάιτ....δε βαζω φωτο τυπε! δε θελω να επιδεικνυω τα καλλη μου
Που είναι ο Λάκης ?τον έβαλε λουράκι η πεθερά ?του το κοψανε το νετ ? Κ θα μπει μετά να μας πει πως πήγε στο γείτονα που έχει μια μουναρα γυναίκα σουηδεζα που τον γουστάρει κολασμενα, ήπιε ουισκια κ μετά γαμησε την γυναικα του γείτονα την ώρα που ο τελευταίος πήγε για πούρο Αβάνας.
Ποια δικαστήρια ρε;
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΤΟΝ ΑΛΕΞ.
Η Μοιχεία , δεν είναι καν αιτία διαζυγίου.
φρι λακης. κοιμηθηκε η γριετζω ; παρε ενα ποτακι να μας τα πεις. εμεις ειμαστε φιλοι σου. και η πεθερα εχει 47 ποδι;Ποια δικαστήρια ρε;
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΤΟΝ ΑΛΕΞ.
Η Μοιχεία , δεν είναι καν αιτία διαζυγίου.
θα έπινα από το γοβακι της Χριστίνας στο Κολωνού 53πρωινη βάρδια όλους τους χυμούς του αιδοίου της ..γιατί μόνο αυτή είναι άξια.μονο αυτή μπορεί να με μεθύσει.μανεκέν forever
καλο τυπε! αλλα προτιμω narciso rodrigez ;)
γενικά μιλάω..τυπε μπηχτες για την κρουπιερισα ρίχνεις?
καυλα ποσταρε μια ολοσωμη σαν αυτή που μου έστειλε να πεσει το σάιτ....
φρι λακης. κοιμηθηκε η γριετζω ; παρε ενα ποτακι να μας τα πεις. εμεις ειμαστε φιλοι σου. και η πεθερα εχει 47 ποδι;