Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Τα ασφάλισες να μη σου πάθουν τπτ;; Αει μαρη που έβαλες τα πόδια σου άβαταρ και δεν τολμάς να βάλεις τα δάχτυλά σου!!!! Λές και θα ασχολιόταν κανένας αν τα έχεις βαμμένα ή όχι;

λολ ρε βλακα το χερι μου εβαλα τωρα αν εσενα σου φαινεται αντρικο κ γεματο τριχες προβλημα σου!! δεν ειδες ουτε το τατοο μου ουτε το ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ ουτε τα νυχια! αντε πανεγε σε κανα γιατρο!!! πασχειςςςςς λεμεεεε :2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
λολ ρε βλακα το χερι μου εβαλα τωρα αν εσενα σου φαινεται αντρικο κ γεματο τριχες προβλημα σου!! δεν ειδες ουτε το τατοο μου ουτε το ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ ουτε τα νυχια! αντε πανεγε σε κανα γιατρο!!! πασχειςςςςς λεμεεεε :2funny:
Το ταττου έπρεπε να το κρύψεις.Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπαίνει εδω μεσα,γνωστους σου εννοω  ;)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.899
Πόντοι
216
Sorry που επενεβην στην εξαιρετη κατα τα αλλα συζητηση σας αλλα απο το χερι της πενταγιωτισσας απεφανθην οτι ζυγιζει τριψηφιο αριθμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ!!!!!ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΑΚΟ!!!!!!

Το τατοο ή το γραψιμο ειναι κατι που δειχνει το φύλο σου δηλαδή;;;

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ!!!!!ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΑΚΟ!!!!!!

Το τατοο ή το γραψιμο ειναι κατι που δειχνει το φύλο σου δηλαδή;;;

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ας εδινες πιο σαφης οδηγιες τυπε. now its over

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ας εδινες πιο σαφης οδηγιες τυπε. now its over

ΤΟ ζητάω τελευταία φορά ευγενικά:

Αν θες να μου αποδείξεις ότι πράγματι είσαι γυναίκα σε παρακαλώ πόσταρε μια φωτογραφία με το χέρι σου ακουμπισμένο σε μια επιφάνεια, όποια θέλεις εσύ, από την πλευρά όχι της παλάμης αλλά την αντίθετη με ένα χαρτί δίπλα που να λέει πενταγιώτισσα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

Αν θες να μου αποδείξεις ότι πράγματι είσαι γυναίκα σε παρακαλώ πόσταρε μια φωτογραφία με το χέρι σου ακουμπισμένο σε μια επιφάνεια, όποια θέλεις εσύ, από την πλευρά όχι της παλάμης αλλά την αντίθετη με ένα χαρτί δίπλα που να λέει πενταγιώτισσα.

τωρα το θες? γτ νυσταζω

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τωρα το θες? γτ νυσταζω
Βαλε ρε κοπελια μια φωτογραφια, με ποδια ας πουμε, οπως σου προτεινα ομως, και κανεις δεν θα σε ενοχλησει ξανα για αυτο.
Δεν θες να μας βουλωσεις τα στοματα;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Άμα πολλες τριανταρες ήταν τόσο όμορφες όσο μια κοπέλα που είδα στο Κολωνού 53πρωινη βάρδια σίγουρα δεν θα έμεναν για πολυ στο ραφι :wanker: στο μεταξουργείο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

Να παω να κοιμηθω τωρα?

Συνημμένα

• πενταγιοτισα.jpg
    πενταγιοτισα.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom