Νέα

Tί απέγινε ο Arion1955;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ένα και το αυτό πρόσωπο ρε ΓιδοΛιγδιάρη.
και συ φιλοσοφος μαν;
images+(2).jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτο που θυμαμαι ειναι δυο τρεις φορες διαφορετικα νικ (ακομα δε τα θυμαμαι ποια) που μου εχουν πει οτι εχουμε εχθρα και εγω δεν τους θυμαμαι καν. εχω γινει ο εφιαλτης σε γνωστους και σε αγνωστους.
δεν θυμασαι που σου εβριζε μανες και πατεραδες;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα ανοίξω το νικ archidia... να σου δώσω την ευκαιρία να μας δείξεις το ταλέντο σου  :grin:

δε χρειαζεται να αποδειξω πλεον τιποτα. μετρα κηδειες στο ιστορικο. και τωρα ετοιμαζω ενα ομαδικο ταφο για τους νωντοτυπους οπως βλεπεις ειμαστε κοντα στο συμβαν ηδη κλαινε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γενικά έχουν πέσει πολλά καντήλια,στο σάιτ... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω παιδια πουλαω κλωνους.....εχω απο ολα τα ειδη

τιμημενους,με κριτικες,χωρις κριτικες,παπαδες,τρολλ,κλωνους αλλων γνωστων μελων που αγορασα στην μαυρη αγορα ή μου τους χαρισαν,κλωνους με μηδεν μηνυματα για να κανετε μια νεα αρχη......οτι θελετε συνενοηση με πμ

τιμες λογικες,γινονται και ευκολιες πληρωμων

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

τιμημενους,με κριτικες,χωρις κριτικες,παπαδες,τρολλ,κλωνους αλλων γνωστων μελων που αγορασα στην μαυρη αγορα ή μου τους χαρισαν,κλωνους με μηδεν μηνυματα για να κανετε μια νεα αρχη......οτι θελετε συνενοηση με πμ

θελω εναν του 2006,χωρις μηνυματα/χωρις κριτικες....τσαμπέ όμως...
θα σου δωσω 2 νουμερα απο το αυριανο τζοκερ.... :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

κλωνους που ειναι μελη απο παλια και τους εχεις αφησει να ωριμασουν εχεις;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Να επαναλάβουμε ένα απ' τα επικά post του-παρακαταθήκες για τις μελλοντικές γενιές;

θαυμάστε αριστούργημα:

"Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, δημοσίευμα που έχει να κάνει με την αύξηση της πορνείας στην χώρα μας που έχει καταντήσει ένας απέραντος οίκος ανοχής η γνωστή ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΑΒΑΔΩΝ των γνωστών site που ασχολούντε με την προβολή της πορνείας με τρόπους αντί δεοντολογικούς αλλά με γνώμονα το πως αυτοί οι διαδικτυακοί νταβάδες θα αποκτήσουν τεράστια οικονομικά κέρδη εις βάρος κατ αρχήν των εργαζομένων ιερόδουλων που εμείς εδώ προσωπικά δεν έχουμε τίποτα μαζί τους ίσα ίσα είμαστε ενάντια στα λαμόγια που έχουν σκοπό να της εκμεταλλευθούν και να κάνουν της αρπαχτές τους εις βάρος αυτών άρα αυτό που κάνουμε είναι ότι στηρίζουμε αυτό το κομμάτι που επέλεξε να κάνει το επάγγελμα της ιερόδουλου γιατί στην κοινωνία που ζούμε και αυτές επιτελούν ένα έργο μιας και η Ελληνική πολιτεία και με ευθύνη και της εκκλησίας δεν προχωρεί στο να εισάγει στην εκπαίδευση το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής κάτι που θα συμβάλει στην εξάλειψει αρκετών κόμπλεξ και προκαταλήψεων που θα βοηθήσουν την νεολαία μας και γενικά τον παράγοντα άνθρωπο στο να συμμετέχει στην ζωή καλύτερα εξοπλισμένος και να απολαμβάνει αυτό το αγαθό που του έδωσε η φύση και να μην γίνετε τροφή στης ορέξεις του κάθε τρίτου που επεμβαίνει σε αυτά τα κυκλώματα του αγοραίου έρωτα για την απόκτηση οικονομικών κερδών .. δηλαδή αυτή η ανυπαρξία σεξουαλικής αγωγής δρα προς όφελος των κυκλωμάτων των προαγωγών μιας και έχουν να κάνουν με μια νεολαία αδύναμη και άπειρει σε αυτόν τον τομέα."

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χωρις ανασα

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.521
Πόντοι
42.697

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για κκες καλα τα λεει

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νομίζω πρέπει,να σταλεί και στον Άρη...χαραγμένο στο μέταλλο της ατράκτου...του πρώτου επανδρωμένου λεωφορείου...της αποστολής...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Τετοια κειμενακια εγραφε και μετα ανοιξε το σαιτ του,μια φθηνη απομιμηση του μπουρδελα.
Για να προσελκυσει κοσμο εδινε σε καθε μελος ενα μπρελοκ,ενα στυλο ή μια μπλουζα(ολα αυτα ειχαν το λογοτυπο του σαιτ του) μαζι με κληρωση για ταξιδι στο εξωτερικο.
Το αστειο ειναι πως τα δωρα του σαιτ του, τα κερδιζαν Mods αλλων μπουρδελοσαιτ που προσπαθουσε να τους παρει στο σαιτ του και τους τα εδινε για να τους δελεασει!!!!!!
Στο σαιτ του ειχε κανει συνεντευξεις σε ιεροδουλες και ειχε μπει χορηγος επικοινωνιας σε ενα παρακμιακο cd σκυλαδικων της εθνικης οδου με θεμα τραγουδιων την πορνεια.
Μολις απετυχε να προσελκυσει μελη,τοτε το γυρισε και αρχισε παλι τους υμνους κατα της πορνειας και του τραφικινγκ...
Επικες εποχες που μας λειπουν...
Να ειναι καλα εκει που βρισκεται ο ανθρωπος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. Μεγαλο του φαουλ,οταν ειχε κλεισει το μπουρδελα,που ειχε παει στο prezatv και ειχε ξεκατινιαστει στα σχολια με ιδιοκτητη αλλου μπουρδελοσαιτ για το ποιος θα παρει τον κοσμο του μπουρδελα.......
Και ολα αυτα ελαχιστη ωρα μετα το κλεισιμο του μπουρδελα...
Ελεος

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom