redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε ηταν γιαφκα παντως!!!!!!Κοιτάξτε τι βρήκα:
H ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ.
Ααααααχχχχχχααααααααααααααααααααχααααααααααααααααα
τυπε ηταν γιαφκα παντως!!!!!!Κοιτάξτε τι βρήκα:
H ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ.
Τυπε διακρινω ενα κολλημα με τον arion.Κοιτάξτε τι βρήκα:
H ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ.
σαν λογαριασμος ο Αριων παντως υπαρχει,απλα εχει να μπει απο το 08....μαλλον μπαινει σαν επισκεπτης.
βουλγαρες που πηδαγε τυπεη σερβιτόρες που λέει τι ήταν ?
για party η για σερβίρισμα ?
Θα αναστηθούν και οι νεκροί.
βουλγαρες που πηδαγε τυπε
μια χαρα ειναι ο τυποςοργανωμενος ο χοντρός...
ο τυπος υπηρξε χεσμενος καποια στιγμη στο χωρο-χρονο....μια χαρα ειναι ο τυπος
ο τυπος υπηρξε χεσμενος καποια στιγμη στο χωρο-χρονο....
σκοτεινούλη... τωρα που θα πάει η ΑΕΚ στην Β! Εθνική (ή όπως διάολο λέγεται τώρα) και θα κλείσει η χανούμα θα ανέβει και αυτό το θρέντ...
Όταν ανοιξε το θρυλικό του σάιτ,έκανε και εγκαίνια καλώντας μέλη.Τα έκανε σε ένα κωλόμάγαζο-χαμετυεπείο κάπου στην Βερανζέρου νομίζω-καταλαβαίνετε....
Είχε βάλει και τον γιο του για d.j-αυτό το παιδάκι λένε ότι ήταν μια χαρά,αλλά δυστυχώς για αυτόν μάνα και πατέρας υπάρχουν μόνο από μία και ένας.
Είχαν πάει καποια μέλη από εδώ μέσα για να του πούνε ένα γεια,και παρόλο που είχε κλείσει όλο το μαγαζί,είχαν έρθει μόνο 3 άτομα!!!!!
Μιλάμε για τις πλέον απόλυτες cult στιγμές.
Σε φοβήθηκε το μάτι μου ρε!Όταν ανοιξε το θρυλικό του σάιτ,έκανε και εγκαίνια καλώντας μέλη.Τα έκανε σε ένα κωλόμάγαζο-χαμετυεπείο κάπου στην Βερανζέρου νομίζω-καταλαβαίνετε....
Είχε βάλει και τον γιο του για d.j-αυτό το παιδάκι λένε ότι ήταν μια χαρά,αλλά δυστυχώς για αυτόν μάνα και πατέρας υπάρχουν μόνο από μία και ένας.
Είχαν πάει καποια μέλη από εδώ μέσα για να του πούνε ένα γεια,και παρόλο που είχε κλείσει όλο το μαγαζί,είχαν έρθει μόνο 3 άτομα!!!!!
Μιλάμε για τις πλέον απόλυτες cult στιγμές.