Νέα

Τί αμάξια οδηγάμε ή τί μηχανή; Και τί αμάξι θα θέλατε να οδηγάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 19K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ενα GOLF GTI τούρμπο αλλά τό επόμενο θά είναι...ποδήλατο μ'αυτό τό χάος στήν Αθήνα...

αψογος......και εγω αυτο θα κανω......θα κυκλοφορω με ποδηλατο! και καλο θα ηταν να το σκεφτουμε ολοι αυτο!

Επισκέπτης
Ποδηλατάκι αγόρασα τον Μάιο!800? και είναι τρέλα!Κάθε Σ/Κ με ενα φίλο κάναμε 150-200χλμ.Χάσαμε τα παραπανήσια κιλάκια,και είμαστε...cool!

Βέβαια είχα μηχανή,αλλά την πούλησα τον προηγούμενο μήνα για να πάρω ένα ford focus 1600.

Επισκέπτης
Εγω βασικα θα ηθελα μια Σουηδεζα Saab Aero 9-3 Convertible

Γενικά είμαι οπαδός της SAAB.Το επόμενο αμάξι θα είναι SAAB.To convertible το έχει ο ξαδερφός μου και το έχω πάρει πολλές φορές.Φοβερό αμάξι.Αλλά θα προτιμούσα το 9-5.

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Την περασμενη βδομαδα ημουν Σουηδια και ειχα την τυχη να οδηγαω το απολυτο αμαξι με τα 250HP

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ένα CITROEN ZX 1.4 του '92, μια BMW GX 650 του '03 και ένα 10τάχυτο αγωνιστικό ποδήλατο του ... ούτε θυμάμαι από πότε :) Την αίσθηση που έχεις όταν τελειώνεις μια μεγάλη διαδρομή με ποδήλατο δύσκολα σου τη δίνει πιστεύω κάποιο μηχανοκίνητο όχημα - όσοι έχουν ποδήλατο με καταλαβαίνουν... ;)

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ford Focus 1,6 Sport Plus VCT  :dancing: :dancing: :dancing: 

Συνημμένα

• Ford Focus.JPG
    Ford Focus.JPG
    278,6 KB · Εμφανίσεις: 49

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγω μια κραϊσλερ στράτους σεντάν έδω και τέσσερα χρόνια...Όσα οδηγάω δηλαδή :sunglasses:

poutaneos_xrhsths

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βουλγαρόπουλος, άμα σου αρέσει η κίνηση με το πλαι σε πάω κόντρα με τo
corolla μου!! H έστω έλα να παίξουμε ένα outran 2!!  :) :) :)

boulgaropoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αρε Poytanee.......... πρεπει να το γνωριζεις καλα το αθλημα για να ντριφταρεις με τετοιο αμαξι να κανονισουμε να παμε καμια ειδικη και μετα να παμε μια βολτα απο  baby να χαλαρωσουμε οσο για το outran δεν εχεις ελπιδα φιλε μπουρδελιαρη. 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
δεν μπορώ να καταλάβω, site για μπουρδέλα είναι αυτό ή λέσχη γκολφ!!! Τι αμάξια έχετε πια (ορισμένοι)? Και μετά παραπονιόμαστε για τις τιμές των μπουρδέλων...

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Toyota Yaris 1,3 (το νεο Yaris) και ενα σκονισμενο παπακι. Θα γουσταρα αρκετα ενα Τoyota MR2 αλλα επισης δεν θα με χαλουσε ενα αναπαλαιομενο στρατιωτικο Τζιπ και μια ΒMW μηχανη απο το Β Παγκ πολεμο

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Μια mustag του 2002..........πολύ γκομενοπαγίδα το τουτου :P

Επισκέπτης
1.μια SLK 350 ----> δωρο του πατερα μου....
2.μια Porsche Boxter 2.7 ---> του father που καμια φορα οδηγω κ εγω....
3.ενα Duke II model 2003 ---> για τα πρωινα κ τη σχολη που ομως θα παρει δρομο γιατι ειναι καθε τεταρτη μαστορα....

4.Το Φλεβαρη θα παρω μια Alfa Gt 3.2 για να εχω κ ενα που να μην ειναι καμπριο...
5.Τελη του 2007 με αρχες 2008 θα πραγματοποιησω το ονειρο για ΜV AGUSTA (F4 1000 ή F4 S II ή F4 Senna ή F4 SPR) αφου τοτε θα εχω το αναλογο διπλωμα...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
5.Τελη του 2007 με αρχες 2008 θα πραγματοποιησω το ονειρο για ΜV AGUSTA (F4 1000 ή F4 S II ή F4 Senna ή F4 SPR) αφου τοτε θα εχω το αναλογο διπλωμα...
Τι είναι αυτό που δε σε αφήνει τώρα να έχεις το δίπλωμα (οδήγησης φαντάζομαι εννοείς) mclein? Είτε Agusta 1000, είτε Kymco 125, το δίπλωμα είναι το ίδιο, σωστά?

Επισκέπτης
ναι αλλα ειμαι μονο 19 στα 20....κ το δουκα παρανομα τον εχω γιατι το διπλωμα μου δν εχει μετατραπει ακομη...(κρανος κ διπλωμα απο ζωγραφιες τα εχω πληρωσει σαν 1/3 του δουκα!!!!

Εξηγηση--->    Βγαζω διπλωμα για 125cc!!!!
1...Αν το κανω απο 18 χρονων...οδηγω μεχρι 125cc για 2 χρονια κ μετα μπορω οτιδηποτε....
                              ή
2...Αν βγαλω το διπλωμα πανω απο 21 ετων μπορω να οδηγω οτι γουσταρω...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σε ποιά χώρα ρε αυτά?

Δε πιστεύω να εννοείς ότι είσαι Ελλάδα!

[size=8pt]ναι αλλα ειμαι μονο 19 στα 20....κ το δουκα παρανομα τον εχω γιατι το διπλωμα μου δν εχει μετατραπει ακομη...(κρανος κ διπλωμα απο ζωγραφιες τα εχω πληρωσει σαν 1/3 του δουκα!!!!

Εξηγηση--->    Βγαζω διπλωμα για 125cc!!!!
1...Αν το κανω απο 18 χρονων...οδηγω μεχρι 125cc για 2 χρονια κ μετα μπορω οτιδηποτε....
                              ή
2...Αν βγαλω το διπλωμα πανω απο 21 ετων μπορω να οδηγω οτι γουσταρω...[/size]

Επισκέπτης
στην ελλαδιτσα φιλε μου....νομος ψηφισμενος του 2004 αν δν κανω λαθος στη χρονολογια της νομοθετικης ρυθμισης....(ενημερωθηκα στη 2α λυκειου απο μπατσο που ηρθε στο σχολειο κ επειδη πιστευα οτι μου ελεγε πιπες πηγα κ στην τροχαια κ επειδη πιστευα οτι κ εκει μου λενε πιπες πηγα κ στο υπουργειο μεταφορων...κ επειδη πιστευω οτι ακομα λενε πιπες ΥΠΟΜΕΝΩ....)....:):):):):)....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]στην ελλαδιτσα φιλε μου....νομος ψηφισμενος του 2004 αν δν κανω λαθος στη χρονολογια της νομοθετικης ρυθμισης....(ενημερωθηκα στη 2α λυκειου απο μπατσο που ηρθε στο σχολειο κ επειδη πιστευα οτι μου ελεγε πιπες πηγα κ στην τροχαια κ επειδη πιστευα οτι κ εκει μου λενε πιπες πηγα κ στο υπουργειο μεταφορων...κ επειδη πιστευω οτι ακομα λενε πιπες ΥΠΟΜΕΝΩ....)....:):):):):)....[/size]

Ρε φίλε, εγώ ξέρω ότι:
Από 16 (συμπληρωμένα) βγάζεις δίπλωμα για 50 cc (εκδίδεται απ την Τροχαία).
Από 18 βγάζεις moto (κατηγορία Α στο γνωστό ροζ έντυπο) που ισχύει ανεξαρτήτως κυβικών. Είτε για 85 cc είτε για 1200, το δίπλωμα ένα είναι, αυτό.
'Οπως και στο αυτοκίνητο. Απο 18.
Λάθος ξέρω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom