Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
οχι τιμαλακια θεμα ειν αυτο
Όγκουνσοτο εσύ; :S :S :S
οχι τιμαλακια θεμα ειν αυτο
Μα το θεμα ειναι η μαλακια.οχι τιμαλακια θεμα ειν αυτο
To 1985 σε ηλικια 14 ετων
Παρακολουθωντας την Ελενα Ακριτα που παρουσιαζε ενα τηλεπαιχνιδι στην ΕΡΤ
Επακολουθησαν άλλες 11 φορες εντος του ιδιου εικοσιτετραωρου
ευτυχως που δε τραβηξε σε κανενα "ερωτοδικειο"Σε συγχαίρω για την ειλικρίνειά σου.
Την πρωτη μου μαλακια την τραβηξα για παρτη της μαριας δαμανακη, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο....
φοβερη φαση!!Πρεπει να ηταν καλοκαιρι, 12 με 13 χρονων.Περασμα απο το Δημοτικο στο Γυμνασιο.
Λογω αφραγκιας την αραζαμε ολη η παρεα σε μια πλαζ του Δημου και ασχολιουμασταν με τι αλλο με το καμακι.Οι καπως νεοτεροι καναν διαφορες ταρζανιες,μακροβουτια κλπ με σκοπο να εντυπωσιασουν τα κοριτσακια.
Αλλοι πιο προχωρημενοι καθομασταν λιγο παραμερα το παιζαμε cool και αδιαφοροι με υφος μπλαζε,και περιμεναμε να αρχισει το ΘΕΑΜΑ.
Το θεαμα αρχιζε γυρω στις 12 το μεσημερι και ηταν το εξης.Η παραλια ειχε δυο καμπινες ξυλινες ενωμενες για αποδυτηρια.Μια ανδρων και η αλλη γυναικων.Γυρω στο μεσημερι αρχιζαν τα διαφορα μιλφ να φευγουν για το σπιτι.Φορουσαν εκεινα τα ολοσωμα μαγιο που εκρυβαν πολλα,αλλα σε αφηναν να φανταζεσαι πολυ περισσοτερα.Αρχιζαν λοιπον να οδευουν μια μια προς το αποδυτηρια.
Στο ενδιαμεσο ξυλινο χωρισμα καποιος ειχε φροντισει να ανοιξει δυο μικρες τρυπες για πληρη θεαση.
Μια για το πανω μερος και μια για το κατω.(Κατι σαν τα σημερινα smartphone με τις διπλες καμερες.!)
Αρχιζαμε και εμεις να την στηνουμε εξω απο το ανδρικο αποδυτηριο.
Εμενα εκεινη τη μερα,μου ετυχε μια,με δυο υπεροχα βυζια και ενα ακομη πιο υπεροχο κωλο.
Και ενω ειχα τρελαθει να αλλαζω τρυπες πανω κατω,νοιωθω ξαφνικα να με πλημμυριζει ενα ασπρο υγρο και να εκτοξευεται προς ολες τις μεριες με μια πρωτογνωρη υπερτατη ηδονη.
Ταυτοχρονα ακουω και τη πορτα να χτυπαει και ενα γεροντιο να φωναζει "αντε...!"
Ανοιγω τη πορτα και βλεπω ενα αγριεμενο τυπακο,να μου ζηταει εξηγησεις τι εκανα εκει μεσα τοση ωρα.
Εγω σε κατασταση νιρβανα με τα ποδια να τρεμουν δεν ηξερα τι να του πω.Ευτυχως τη κατασταση εσωσε ενα ετερος γερων,λεβεντογερος,που ηταν μαζι,με μια κατασπρη μεγαλη μουστάκα, που λεει στο τυπακο."Αστους ρε να μαθαινουν,εδω μπαινουν παιδια και βγαινουν ανδρες..!"
Τελειωματα εκτης δημοτικου 12 στα 13 μονος στο σπιτι μεσημερι εχοντας ανακαλυψει τη τσοντα βιντεοκασετα του πατερα μου μερες πριν και αναμενοντας την ιδανικη στιγμη για να τη δω..